وبازهم مشکل منو پک ریاضی تجربی راه ابریشم
-
عادیه بجز پیله ویه پیش آزمون
بقیه فرسنگاش مال پارسالن؟
ازفرسنگ1تا10رو دارم تو پروفایلم ولی مال پارسالن!
آلا،راه ابریشمیا،کمک -
آلا،راه ابریشمیا،کمکمهشید حسن زاده ریاضی تجربی مال پارساله کلا و امسال براتون فک کنم فقط پیش آزمون و پس ازمون بذارن چون دوستم خرید گفت مال ۹۸_۹۹ هست
خب چه فرقی داره کتابا که عوض نشدن -
آلا،راه ابریشمیا،کمکمهشید حسن زاده اره خب عادیه
مباحث که تغییری نکردن
پس آزمون های امسال هم میان -
مهشید حسن زاده ریاضی تجربی مال پارساله کلا و امسال براتون فک کنم فقط پیش آزمون و پس ازمون بذارن چون دوستم خرید گفت مال ۹۸_۹۹ هست
خب چه فرقی داره کتابا که عوض نشدنAlireza K 1 آخه مثلا بچه های دیگه میگن که فرسنگ چهار ریاضی براشون اومده!
خب ینی قبلا نداشتنش وتازه براشون بارگزاری شده درسته؟
به علاوه کلایه پیش آزمون بسته ریاضیم مال امساله ک مرتبط باآزمون 19 مهر قلمچی امسال بوده و بقیش کلا مال پارساله! -
Alireza K 1 آخه مثلا بچه های دیگه میگن که فرسنگ چهار ریاضی براشون اومده!
خب ینی قبلا نداشتنش وتازه براشون بارگزاری شده درسته؟
به علاوه کلایه پیش آزمون بسته ریاضیم مال امساله ک مرتبط باآزمون 19 مهر قلمچی امسال بوده و بقیش کلا مال پارساله!مهشید حسن زاده اوناییا که میگن فرسنگ چهار ریاضی واسشون اومده رشته ریاضی هستن چون امسال داره ضبط میشه برای اونا برای تجربیا کامل ضبط شده و پس آزمون امسال قرار میگیره (پیش آزمون ها رو سه جلسه رفتن دیگه نرفتن نمیدونم چرا)
-
مهشید حسن زاده اره خب عادیه
مباحث که تغییری نکردن
پس آزمون های امسال هم میان@infinitie-a طبق خودبرنامه راه ابریشم
بودجه بندی فرسنگ ها فرق کردن! -
مهشید حسن زاده اوناییا که میگن فرسنگ چهار ریاضی واسشون اومده رشته ریاضی هستن چون امسال داره ضبط میشه برای اونا برای تجربیا کامل ضبط شده و پس آزمون امسال قرار میگیره (پیش آزمون ها رو سه جلسه رفتن دیگه نرفتن نمیدونم چرا)
@mohammad-m متشکرم
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد