تاریخ
-
سلام به همه دوستای آلایی امیدوارم حال تون خوب باشه
دوستان من در خوندن تاریخ مشکل دارم اسم ها یادم نمیمونه میشه بهم راهکار بدید؟ میدونم درس تخصصیم نیست ولی باید بخونم -
سلام به همه دوستای آلایی امیدوارم حال تون خوب باشه
دوستان من در خوندن تاریخ مشکل دارم اسم ها یادم نمیمونه میشه بهم راهکار بدید؟ میدونم درس تخصصیم نیست ولی باید بخونم@sani-painting الان که مدرسه ها باز نیست مگر اینکه تو شهر شما باز باشه یه پی دی اف دانلود کن خوده کتابو سرچ بزن توش کلمات کلیدی رو
-
@sani-painting الان که مدرسه ها باز نیست مگر اینکه تو شهر شما باز باشه یه پی دی اف دانلود کن خوده کتابو سرچ بزن توش کلمات کلیدی رو
Masih shirdel فکر کنم امتحان ترم مون حضوری باشه ولی امتحان مون تستیه اصلا اعصابم بهم ریخته نمیدونم چیکارش بکنم واقعا
-
Masih shirdel فکر کنم امتحان ترم مون حضوری باشه ولی امتحان مون تستیه اصلا اعصابم بهم ریخته نمیدونم چیکارش بکنم واقعا
@sani-painting تاریخ خیلی شیرینه اگه داستان طور بخونیش و بفهمی کی چی کار کرد هم اطلاعات عمومی داری هم از خوندنش لذت میبری
-
@sani-painting تاریخ خیلی شیرینه اگه داستان طور بخونیش و بفهمی کی چی کار کرد هم اطلاعات عمومی داری هم از خوندنش لذت میبری
Masih shirdel دقیقا خودم اینجوری خیلی دوست دارم ولی مثلا بشینم مو به مو حفظ کنم اینا اصلا شیرین نیست برام مفهومی وگرنه خیلی قشنگه مخصوصا موفق ایران باستان