فصل 4 گفتار 1 دوازدهم ، سوالی از رو کنجکاوی
-
درود برشما
یه سوال داشتم
با توجه به فعالیت 1 کتاب درسی اگر جهش تو کد مکمل کدون پایان رخ بده
ما میتونیم کاهش یا افزایش طول زنجیره پلی پپتید رو داشته باشیم
الان سوال من اینه
اقا الان بیاد بزنه همه کد های مکمل کدون پایان (که ما از روشون کدون پایان رنای پیک رو میگیریم) دچار جهش بشه و رو رنای پیک هیچ کدون پایانی نباشه تکلیف چیه ؟ از یه جا شروع کرد کجا تموم میشه وقتی کدون پایان نداریم؟ -
درود برشما
یه سوال داشتم
الان سوال من اینه
اقا الان بیاد بزنه همه کد های مکمل کدون پایان (که ما از روشون کدون پایان رنای پیک رو میگیریم) دچار جهش بشه و رو رنای پیک هیچ کدون پایانی نباشه تکلیف چیه ؟ از یه جا شروع کرد کجا تموم میشه وقتی کدون پایان نداریم؟Abolfazl Sattari اقا یکی جواب بده لطفا خیلی برام سواله
-
درود برشما
یه سوال داشتم
الان سوال من اینه
اقا الان بیاد بزنه همه کد های مکمل کدون پایان (که ما از روشون کدون پایان رنای پیک رو میگیریم) دچار جهش بشه و رو رنای پیک هیچ کدون پایانی نباشه تکلیف چیه ؟ از یه جا شروع کرد کجا تموم میشه وقتی کدون پایان نداریم؟Abolfazl Sattari
چه سوالیه آخه
چمیدونم فرض کن وقتی که بالاخره رشته دی ان ای تموم بشه -
Abolfazl Sattari
چه سوالیه آخه
چمیدونم فرض کن وقتی که بالاخره رشته دی ان ای تموم بشه -
درود برشما
یه سوال داشتم
الان سوال من اینه
اقا الان بیاد بزنه همه کد های مکمل کدون پایان (که ما از روشون کدون پایان رنای پیک رو میگیریم) دچار جهش بشه و رو رنای پیک هیچ کدون پایانی نباشه تکلیف چیه ؟ از یه جا شروع کرد کجا تموم میشه وقتی کدون پایان نداریم؟Abolfazl Sattari سلام بانبود کد پایان تا ته رشته میره
-
نظر منم مثل بقیه ی بچه هاست تا ته رشته رو میره
-
Abolfazl Sattari
چه سوالیه آخه
چمیدونم فرض کن وقتی که بالاخره رشته دی ان ای تموم بشه@infinitie-a منظورت رنای پیکه دیگه چون اون ترجمه میشه
-
@infinitie-a منظورت رنای پیکه دیگه چون اون ترجمه میشه
Abolfazl Sattari اره،اشتب شد
-
Abolfazl Sattari سلام بانبود کد پایان تا ته رشته میره
z Gheibi کدون پایان بگیم بهتره یا بگیم کد مکمل کدون پایان
-
z Gheibi کدون پایان بگیم بهتره یا بگیم کد مکمل کدون پایان
Abolfazl Sattari سلام اگر دنا را مد نظر داشته باشید میگید کد اگر رنا را در نظر گرفته باشید میگید کدوم
که اینجا چون با تغییر دنا ،رنا هم تغییر میکند ،هم کد تغییر کرده هم کدون پس فرقی ندارد که کدومو بگیم