☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆
-
شکوفه های آلایی مرسییی بابت حضور فعالتون ..عشقین به خدا
اما گزارش خودم ..چندروز نبودم ...نمیتونستم وارد اکانتم بشم اما الان همشو اینجا میگم:
سه شنبه : 1 ساعت زبان انگلیسی - 45 مین شیمی - 15 مین فیزیک (15 عدد تست سینماتیک)-45 مین ریاضی (30 عدد تست ترکیبیات) ...برنامه روز سه شنبمو که تو فروم اعلام کرده بودم کامل اجرا کردم
چهارشنبه : 15 مین لایتنر شیمی ...تمام روز برنامه ریزی کردم ...چون برنامم یه خورده سنگین بود یه ماه به تایمش اضافه کردم مجبور شدم دوباره بنویسم رو 6تا برگ آ5 :/...عوضش تو برنامه جدید کلی به خودم آوانس دادم
پنج شنبه یعنی امروز: تا الانش دوساعت زیست فصل اول پیش + 30 مین شیمی خوندم ...بازم میخونم گزارش کامل بعد از پایان مطالعه اعلام میکنم البته اگه بازم ارور نده
خداییش پیشرفتو ببینین ...من همش 4 روزه شروعیدم ...روز اول 15 مین ..روز دوم 2 ساعت و 45 دقیقه ...روز سوم که فنا..روز چهارم هم تا الانش 2 ساعت و 30 مین خوندم..ماشالله پیشرفت و شروع !
من اگه نبودم بازم گزارش بدید هااااا ..دم همگی گررررم -
مارال در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
ولی خداییش این قسمت ماه و پلنگ خیلی خوشگل بود
فردا تکرارش رو ببینینتنها کسی که اینو لایک کرد تو بودی
مرسی
که پشتم دراومدی
بهارهمارال در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
مارال در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
ولی خداییش این قسمت ماه و پلنگ خیلی خوشگل بود
فردا تکرارش رو ببینینتنها کسی که اینو لایک کرد تو بودی
مرسی
که پشتم دراومدی
بهارهخواهش عزیز
-
سلام.
تاپیک خیلی خوبیه. ولی ... منظم نیست! هر کدوم از بچه ها هر جور دوست داره میگه مثلاً یکی فقط ساعت میگه یکی تعداد تست هم میگه یکی ... به نظرم اینجوری پیش بره فایده ای نداره.
برای اینکه تاپیک منظم بشه ، بچه ها هم استفاده ی بهتری ببرن از برنامه های همدیگه ، اگه موافق باشید من تا فردا یه دفتر برنامه ریزی درست میکنم و قرار میدم. تا فردا نظرات و پیشنهاداتتون رو بگید .
-
سلام لطفا بهم کمک کنه.
نهایی هستم سوم تجربی.
اصلا نمیتونم درس مدرسه با برنامه ازمون مطابقت بدم
ازمون میخونم نمره هام افت میکنه
مدرسه بخونم ازمون درصد کمه و تراز کم.
ساعت مطالغم در روزهای مدرسه 7.6ساعت
تعطیلات9@parastu23 در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
سلام لطفا بهم کمک کنه.
نهایی هستم سوم تجربی.
اصلا نمیتونم درس مدرسه با برنامه ازمون مطابقت بدم
ازمون میخونم نمره هام افت میکنه
مدرسه بخونم ازمون درصد کمه و تراز کم.
ساعت مطالغم در روزهای مدرسه 7.6ساعت
تعطیلات9http://forum.alaatv.com/topic/2285/هماهنگ-کردن-برنامه-مدرسه-با-برنامه-آزمون/2
این فایل گرچه بیشتر برای کنکوری ها داده شده ولی در رابطه با همین موضوع هست. -
امروز:
زیست:4ساعت(گردش مواد+تست)
شیمی:2.5ساعت(تست سینتیک)
فیزیک:2ساعت(الکتریسیته ساکن+تست)
ریاضی:2ساعت(قدرمطلق+تست)
ادبیات:2ساعت(45دقیقه لغت+45دقیقه تاریخ+درس11)
دینی:1ساعت(درس7)
عربی:1ساعت(ترجمه)فردا:
آزمون(هیچکدوم از مباحثو نتونسم بخونم :| خیلی عقبم) -
95/08/04
امروزم شد 9 ساعت....
خدا بده برکت -
نشد چن روزی بیام بجاش الان مینویسم این سه روزو...!
95/09/05(آزمون):یکو نیم ساعت
95/09/06:هشتو نیم ساعت
95/09/07:دوازده و نیم ساعت:hand:
-
سلام دوستان
گزارش امروز : 230min یعنی تقریبا 4 ساعت
200min : زیست
20min: شیمی
10min:مرور واژگان زبانراستی ساعت مطالعه یکشنبه :-0-
و ساعت مطالعه شنبه :30min
و جمعه :-0-
بودش
عجب شروع خطرناکی!
پس پیشرفت داشتمالانم خسته ام
روز خوبی بود
به امید پیشرفت بیشتر!شب همگی بخیر
-
سلام دوستان
بودش
عجب شروع خطرناکی!
روز خوبی بود
بهاره در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
سلام دوستان
بودش
عجب شروع خطرناکی!
روز خوبی بود
من نگرانتم انقد فشار تحمل میکنی
-
سلام به همه!
و!!!
سلام به آلاء عزیز
و شرح حال مختصر از ساعات مطالعاتی:
95/9/8:سیزده ساعت -
piroz در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
سلام به همه!
و!!!
سلام به آلاء عزیز
و شرح حال مختصر از ساعات مطالعاتی:
95/9/8:سیزده ساعتنهم:9/5 ساعت
دهم:6 ساعت
امروز(یازدهم):8 ساعت
خدا بده برکت -
%(#ffffff)[ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ]
%(#1ed6cd)[به نام خداوند عزیز و مهربان]
%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
%(#c82dd6)[ســــــــــــــلام دوستای نازنین آلایی]:hand:
%(#2d36d6)[امیدوارم حالتون خوب خوب خوب باشه و مثل همیشه شاداب و پرانرژی باشید]
%(#2d36d6)[خب عزیزان ...همونطور که از عنوان تاپیک مشخصه ,] %(#2d36d6)[اینجا] http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/other/1/9.gif %(#17cee6)[دفتر برنامه ریزی آلایی هاس] http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/other/1/9.gif
%(#2d36d6)[اینجا هرشب بعد از پایان مطالعه و قبل از خواب میاین و] %(#17cee6)[ساعت مطالعتون به علاوه برنامه روز بعدتون] %(#2d36d6)[یادداشت میکنید]%(#268feb)[این کار چندتا فایده داره !]
%(#5daef5)[اول اینکه تو یه محیط رفاقتی سالم با دوستاتون رقابت میکنید] %(#75b4eb)[و همین انگیزه شمارو برای مطالعه و اجرای برنامه هاتون بالا] %(#75b4eb)[میبره]
%(#7f62f5)[دوم اینکه میتونید عملکرد بقیه دوستاتون رو هم ببینید و خودتونو ارزیابی کنید]
%(#7f62f5)[و...]http://www.clipart-kiste.de/archiv/Schule/schule_www-clipart-kiste-de_019.gif
%(#0be0bd)[علاوه برتمام این ها..هرماه به کسی که بالاترین ساعت مطالعه رو داشته جایزه میدیم چون فضا مجازیه چاره ای نداریم جز اینکه جایزه] %(#0be0bd)[هم مجازی باشه]...%(#10ccad)[جایزه اینه که بقیه اعضای گروه(گروه مطالعاتیمون)در طول ماه یه بار قرآن رو به نیت] %(#15bda1)[موفقیت اون فرد در کنکور ختم میکنن] %(#2bd99f)[درمورد وقت گیر بودنش اصلا نگران نباشید متناسب با] %(#2bd99f)[تعداد اعضای گروه انجامش میدیم واسش برنامه دارم]
...%(#19b399)[پس سعی کنید برنده باشید]
%(#1933b3)[درضمن اینجا بحث آزاده ...شما میتونید راجبه برنامه و ساعت مطالعه دوستاتون نظر بدید و یا سوال بپرسید..بنابراین لطفا صحبت هاتون کاملا متناسب با موضوع تاپیک باشه و اگه سوال یا بحث طولانی داشتید اون رو به تاپیک تودلی ارجاع بدید و اعضای گروه رو اونجا تگ کنید]
دعوت میکنم از @دانش-آموزان-آلاء عزیز
مخصوصا دعوت میکنم از کاربرای فعالتر انجمن @a.s sky daughter @Dr-Bernosi NAJI @Phenomenon @پروفسور ترنم @m-m zahra1303 banoo @zeynab-khanoom حسین ثار الله یه آلایی armin313 Marjan 77 NGU
اگه اسم دوستی از قلم افتاده عذر میخوام
%(#db0dd4)[منتظر حضور فعال و ارزشمندتون هستم از همین امشب]%(#db0dd4)[به جان خودم نیاین ناراحت میشم گفته باشم]
%(#5ebf0f)[سبز] باشید و سربلند%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
//پ.ن: اطلاع دارم که تاپیک مشابه قبلا ایجاد شده اما به چنددلیل ترجیح دادم تاپیک جدید داشته باشیم اول اینکه تاپیک قبلی مربوط به پارسال هستش و این تاپیک برای امسال و مخصوص کنکور 96 ....دوم اینکه شرایط این تاپیک با تاپیک قبلی متفاوت هستش :)
-
سلام.من امروز 9ساعت درس خوندم که 4ساعت زیست 3 ساعت عربی 2 ساعت شیمی خدا بده برکت