☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆
-
بچه ها چرا كسي فعاليت نميكنه ؟ من ساعت مطالعم اومده پايين خيلي خسته شدم ديگه ... شما هم اينطوري هستيد ؟
-
بچه ها چرا كسي فعاليت نميكنه ؟ من ساعت مطالعم اومده پايين خيلي خسته شدم ديگه ... شما هم اينطوري هستيد ؟
mr.mirzaii منم:/ اصلا يه جوري شده كه روم نميشه بخوام ساعت مطالعه بزارم
ولي چون اين لحظات اخر جنگ مهمه ميتونم دوباره شروع كنم... -
mr.mirzaii منم:/ اصلا يه جوري شده كه روم نميشه بخوام ساعت مطالعه بزارم
ولي چون اين لحظات اخر جنگ مهمه ميتونم دوباره شروع كنم...Mahsa Ss
اره .. اشنالله هركس به اندازه اي تلاش كرده به خواستش برسه
از امروز بنويسم ساعت مطالعه رو ؟ ١٥ روز مونده ديگه -
دوران جمع بندي:)
دوشنبه 29.3.96
مباحث مطالعه شده : ادبيات ( واژگان) / ديني (دوم 13 تا 16 ) + تحليل آزمون جمعه / فيزيك ( سوم مغناظيس ) + تحليل آزمون جمعه / شيمي ( دوم فصل 3 ) + تحليل آزمون جمعه
ساعت مطالعه : دقيق ساعت نگرفتم ولي حدودا 7 ساعت شد -
Mahsa Ss
اره .. اشنالله هركس به اندازه اي تلاش كرده به خواستش برسه
از امروز بنويسم ساعت مطالعه رو ؟ ١٥ روز مونده ديگهmr.mirzaii من شروع كردم از ديروز رو گذاشتم امشب هم ميزارم به اميد خدا ...
-
ساعت مطالعه تقريبا ٤ ساعت
صبح تا ١٢ ازمون داشتم البته
تا شب ٢ ساعت ديگه هم ميخونم ... ميريم واسه پزشكي️
-
سه شنبه30.3.96
مباحث مطالعه شده : رياضيات ( كاربرد مشتق)
يعني اين مبحث رو پونصد هزار بار هم كه خونده باشي بازم يه نكته از توش ميتونن در بيارن كه تو ندوني :| خيلي وقت برد ولي خب به جز رياضي هم هيچي نخوندم -
سه شنبه30.3.96
مباحث مطالعه شده : رياضيات ( كاربرد مشتق)
يعني اين مبحث رو پونصد هزار بار هم كه خونده باشي بازم يه نكته از توش ميتونن در بيارن كه تو ندوني :| خيلي وقت برد ولي خب به جز رياضي هم هيچي نخوندمMahsa Ss
خسته نباشي . اتفاقا نمره بيار ترين قسمت رياضي هم همون كاربرده
اگه اشكالي داشتي ميتوني بپرسي . دوستان هم اگه مشكلي داشتين بياين باهم حل كنيم ( البته سوال سراسري نه تاليفي ) -
٥:٣٠ ساعت ( فقط تركيبيات و احتمال )
تا شب ميكنمش ٢ رقمي -
چهارشنبه 31.3.96
شبيه سازي كنكور : دفترچه كنكور سراسري داخل كشور94
بد نبود...وفقط يه دختر ميفهمه بد نبود يعني چي :|
-عدم حصول پيشرفت به علت هاي مشخص و عدم تلاش براي برطرف كردن آنها :| آدم خسته تر از منم پيدا ميشه؟؟ نه واقعا چرا اشتباهامو ميدونم ولي بازم اشتباه ميكنم؟؟
-و البته امروز شيمي 2 فصل 4 رو هم خوندم و همايش استاد اقاجاني رو هم تا يه جاييش رو ديدم...
-روز بدي نبود ولي ميتونست بهتر باشه
-از فردا هم فقط بخاطر همين تاپيك انلاين ميشم -
چهارشنبه 31.3.96
-عدم حصول پيشرفت به علت هاي مشخص و عدم تلاش براي برطرف كردن آنها :| آدم خسته تر از منم پيدا ميشه؟؟ نه واقعا چرا اشتباهامو ميدونم ولي بازم اشتباه ميكنم؟؟
-و البته امروز شيمي 2 فصل 4 رو هم خوندم و همايش استاد اقاجاني رو هم تا يه جاييش رو ديدم...
-از فردا هم فقط بخاطر همين تاپيك انلاين ميشم -
چهارشنبه 31.3.96
-از فردا هم فقط بخاطر همين تاپيك انلاين ميشمMahsa Ss در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
چرا ؟
-
Mahsa Ss در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
چرا ؟
mr.mirzaii زيرا همه فكر ميكنن بد نبود يعني خوب بود ولي در واقع يعني فاجعه بود
-
Mahsa Ss در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
آخ آره
اینکه هر روزم بگی دیگه تکرار نمیشه ، دیگه خوب میخونم ... و باز ... /: -
سلام دوستان عزیز میخوام شروع کنم برا کنکور97 کولاکی بخونم.
فلیم های کنکوری رو هم دانلود کردم. همشو دارم تقریبا
ولی یه جا مشکل دارم .اونم اینه ک تو فیلما از اول کتابا شروع نکرده مثلا تو زیست شناسی استاد رحیمی از گردش مواد شروع کرده ک وسط کتابه.
الان میخوام برنامه ریزی کنم ولی دقیقا حجم در دستم نیست.
بهم چ پیشنهادی میدین.
خودتون چطور جلو میرین؟ -
ولی یه جا مشکل دارم .اونم اینه ک تو فیلما از اول کتابا شروع نکرده مثلا تو زیست شناسی استاد رحیمی از گردش مواد شروع کرده ک وسط کتابه.
بهم چ پیشنهادی میدین.
خودتون چطور جلو میرین؟alireza.sh.mu در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
بهم چ پیشنهادی میدین.
خودتون چطور جلو میرین؟استاد رحیمی که بنده خودم دیگه فیلم سال دومشون رو نگاه نمیکنم ... بیشتر توجهم به سال سوم و پیش هستش اما درمورد دبیرای دیگه آقای آقاجانی(شیمی) و آقای طلوعی(فیزیک) نیز در کنار استاد رحیمی(زیست) که بنده واقعا ایشون رو یکی از تاثیرگذارتین دبیران خودم میدونم گروپ عالی ای میتونه باشه برای ترقی شما ...
-
جمعه 2.4.96
و تنها 13 روز ديگر:|
مباحث مطالعه شده : ادبيات ( واژگان) / عربي ( حال) / رياضيات ( انتگرال ) / فيزيك ( ترموديناميك ) / ديني ( سوم درس 13 تا 16 )
روزاي آخر ماه رمضون ديگه داره خيلي فشار مياره:( متاسفانه خيلي نميتونم بخونم و ساعت نميگيرم و فقط ميخونم تا تموم بشه:| البته خب باز هم همينطوريش امروز خوب بود...هم خوندم هم سوال اضافه تر حل كردم:) -
جمعه 2.4.96
مباحث مطالعه شده : ادبيات ( واژگان) / عربي ( حال) / رياضيات ( انتگرال ) / فيزيك ( ترموديناميك ) / ديني ( سوم درس 13 تا 16 )
روزاي آخر ماه رمضون ديگه داره خيلي فشار مياره:( متاسفانه خيلي نميتونم بخونم و ساعت نميگيرم و فقط ميخونم تا تموم بشه:| البته خب باز هم همينطوريش امروز خوب بود...هم خوندم هم سوال اضافه تر حل كردم:)Mahsa Ss در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
جمعه 2.4.96
روزاي آخر ماه رمضون ديگه داره خيلي فشار مياره:( متاسفانه خيلي نميتونم بخونم و ساعت نميگيرم و فقط ميخونم تا تموم بشه:| البته خب باز هم همينطوريش امروز خوب بود...هم خوندم هم سوال اضافه تر حل كردم:)روزه نگیر
-
AHP در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
6 ساعت شیمی ... (کنکوری 96 هم نیسم)
هدف ---> کنکور 98آفرین ولی تک بعدی جلو نرو اون ۶ ساعت رو تقسیم کن بین درسای دیگه