☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆
-
سجاد96
عشقولییییی...
گفتم بیام یه همتی کنم یه مشت ببافم و برم!!
امروز نشستم یه مدتی زیست گیاهی تستیدم... یه 100تایی شد ...
البته من هر موقع تست میزنم, کنارش رو یه برگه A4 تا میتونم نکته استخراج میکنم ...
گفتم برای وقت تفریح چیکار کنم ... یه مشت زنگ به رفقا زدم, بدون استثنا میگفتن باو حوصلم پوووکیده!!!
گفتم یه جوری سرگرم کنم خودمو ... نشستم ژنتیک خوندم یه مشت تست زدم و مباحثش رو خوندم (سال 11 ام نداریم ژنتیک مندلی!!) آره دیگه کیف داد!
وضعیتیه هااا ... ژنتیک مندلی و قوانین مندل و عندل و اوندل و ایندل و اینا رو همش میخوان تو 12 ام بهمون مچاله کنن!!!AHP در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
سجاد96
عشقولییییی...
گفتم بیام یه همتی کنم یه مشت ببافم و برم!!
امروز نشستم یه مدتی زیست گیاهی تستیدم... یه 100تایی شد ...
البته من هر موقع تست میزنم, کنارش رو یه برگه A4 تا میتونم نکته استخراج میکنم ...
گفتم برای وقت تفریح چیکار کنم ... یه مشت زنگ به رفقا زدم, بدون استثنا میگفتن باو حوصلم پوووکیده!!!
گفتم یه جوری سرگرم کنم خودمو ... نشستم ژنتیک خوندم یه مشت تست زدم و مباحثش رو خوندم (سال 11 ام نداریم ژنتیک مندلی!!) آره دیگه کیف داد!
وضعیتیه هااا ... ژنتیک مندلی و قوانین مندل و عندل و اوندل و ایندل و اینا رو همش میخوان تو 12 ام بهمون مچاله کنن!!!عالیه کارت واقعا 1000
من دیگه برای تو و خودم آرزوی موفقیت نمیکنم ،چون این تلاشی که میکنیم حتما یه روزی نتیجه میده ،اینو الانه الان دارم با چشاي خودم میبینم 1000@
-
گزارش عملکرد امروز 14 مرداد ها؟ یا 15؟ یادم رفته خخخخ
مطالعه کامل گوارش + تست گوارش + تست پوششی مولکول زیستی + تست پوششی سفری به درون سلول + تست پوششی بافت
مطالعه ترکیبات یونی
مطالعه حرکت شناسی (سرعت متوسط ) کاملا مفهومی - از رو کتاب الگو
مطالعه دینی 2 درس 3
عربی مطالعه مروری و تست جامد و مشتقجمع ساعت مطالعه : حدود 10 ساعت
امروز رفتم خودمو وزن کردم از پنج شنبه تا الان 700 گرم وزنم کم شده -تازه امروز بکوب رکوردامو جابجا کردم چون انرژیم تو عصر یوهویی زیاد شد رفتم باشگاه تخلیه کردم همه رکوردامو زدم خخخخخخ-خیلی کیف داد -2.5 ساعت باشگاه بود.
من اون فیلم رو هنو نتونستم از جمعه که نیگاش کردم تمومش کنم خخخ چیکار کنم وقتم نمیرسه خب ولی دلم میخواد ببینم خیلییییی ولی نمیشه .
کیفیت مطالعه امروز : 90 کمیت مطالعه : 90
مرسی -منم که اینجا ینی تو این تایپیک تنهام تا روز کنکور .... باشه پست نکنین ولی من هستم :))
-
مطالعه کامل گوارش + تست گوارش + تست پوششی مولکول زیستی + تست پوششی سفری به درون سلول + تست پوششی بافت
مطالعه ترکیبات یونی
مطالعه دینی 2 درس 3
امروز رفتم خودمو وزن کردم از پنج شنبه تا الان 700 گرم وزنم کم شده -تازه امروز بکوب رکوردامو جابجا کردم چون انرژیم تو عصر یوهویی زیاد شد رفتم باشگاه تخلیه کردم همه رکوردامو زدم خخخخخخ-خیلی کیف داد -2.5 ساعت باشگاه بود.
من اون فیلم رو هنو نتونستم از جمعه که نیگاش کردم تمومش کنم خخخ چیکار کنم وقتم نمیرسه خب ولی دلم میخواد ببینم خیلییییی ولی نمیشه .
مرسی -منم که اینجا ینی تو این تایپیک تنهام تا روز کنکور .... باشه پست نکنین ولی من هستم :))
سجاد96
به زنم به تخته چقدر پرکارین شما
من متاسفانه از اول تابستون هیچی نخوندم هیچییییولی من بعد میخونم
یه پیشنهاد دارم یه گروه تلگرامی بزنیم ساعت مطالعه مونو به اشتراک بزاریم وبرناممونو -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
samanehmosavi در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
دوستان من گروه وزدم
دوست عزیز این کار خلاف قوانینه، با عرض پوزش پست شما فلگ شد.
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
دوستان من گروه وزدم
mohammadhassan در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
دوستان من گروه وزدم
نمیدونستم ناظم هم داریم:)
-
دوستان من گروه وزدم
mohammadhassan
شرمنده نمیدونستم عذرمیخام بابت خطای پیش امده ببخشید -
مطالعه ترکیبات یونی
مطالعه دینی 2 درس 3
-
سجاد96
یه پیشنهاد دارم یه گروه تلگرامی بزنیم ساعت مطالعه مونو به اشتراک بزاریم وبرناممونوsamanehmosavi در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
سجاد96
یه پیشنهاد دارم یه گروه تلگرامی بزنیم ساعت مطالعه مونو به اشتراک بزاریم وبرناممونودیروز یه چن مین رفتم تلگرام نصب کردم نميدونين مشاورم چطور شاکي شده بود ،،
مشاورم میگه نه تل ،نه انجمن ،نه هر چیز دیگه
فقط درس ،باشگاه ،کتابخونه ،زندگی واقعی
منم به حرفش رفتم تل رو حذف کردم -
دوستاي گل
AHP
@Dr-Bernosi
mohammadhassanو خيليا دیگه که اینجا پست نداشتن ( خخخ چون نداشتن منم تگ نمیکنم خخخخ )
من به حرف مشاورم که گفته کلا نت تعطیل دیگه انجمن و اینا نمیام ،و کلا کروم رو از گوشیم حذف میکنم تا مطمئن بشم ،خخخ تنظیمات نت رو هم به هم میریزم تا خودمو کنترل کنم .اگه خواستین با من در تماس باشین من آدرس ایمیل و شمارم رو به AHP دادم ازش بگیرین ،اگه نه هم که مشکلی نیس .
این تايپيکي بود که عاشقشم برا همین اینجا گذاشتم .
هر بدی دیدید منو ببخشید،اگه شده که ناراحت کردم عذر میخواماز صمیم قلب میخوام که تلاش کنید و همه موانع رو کنار بزنين و بهترین باشین .
منم تمام تلاشمو میکنم ،هر جا هستین شاد و موفق باشین و به همدیگه احترام بذارين .
با احترام
-
دوستاي گل
AHP
@Dr-Bernosi
mohammadhassanو خيليا دیگه که اینجا پست نداشتن ( خخخ چون نداشتن منم تگ نمیکنم خخخخ )
من به حرف مشاورم که گفته کلا نت تعطیل دیگه انجمن و اینا نمیام ،و کلا کروم رو از گوشیم حذف میکنم تا مطمئن بشم ،خخخ تنظیمات نت رو هم به هم میریزم تا خودمو کنترل کنم .اگه خواستین با من در تماس باشین من آدرس ایمیل و شمارم رو به AHP دادم ازش بگیرین ،اگه نه هم که مشکلی نیس .
این تايپيکي بود که عاشقشم برا همین اینجا گذاشتم .
هر بدی دیدید منو ببخشید،اگه شده که ناراحت کردم عذر میخواماز صمیم قلب میخوام که تلاش کنید و همه موانع رو کنار بزنين و بهترین باشین .
منم تمام تلاشمو میکنم ،هر جا هستین شاد و موفق باشین و به همدیگه احترام بذارين .
با احترام
سجاد96
مشاور شما کاملا درست وصحیح فرمودن
وبهترین کار عمل کردن به حرف ایشونه
امیدوارم موفق باشید وبه اهدافتون برسید -
بیخیال پستای قبل و خداحافظیم
بابا من خیلی انجمن کار دارم سوال میپرسم ازمون میدم و خیلی چیزای دیگه نمیشه نیام به مشاورمم گفتم
بیخیال هنو نشده که از دستم خلاص بشین خخخخ
بعده چن روز وقفه از امروز بکوب گزارش میدم:
گزارش دیروز شنبه:
جمع ساعت مطالعه : 10 ساعت
جمع تست 420 تست
مطالعه کل قلب + تست + تست پوششی کل فصل های قبلمطالعه تناوبی + تست + تست کل يوني
مطالعه حرکت شناسی
تست دینی 2 درس 4
تست عربی جامد و مشتق
تست زرد عمومی
تست قرابت ،ريدينگ ،درک مطلب -
samanehmosavi یادم میاد شما راجب گروهی صحبت میکردین که توش گزارش اینا بدیم -خیلی گشتم پیدا نکردم -میشه لینکشو تو چت بهم بدین؟ یه گروهی که توش کنکوری -پشت کنکوری باشن
-
عاطی در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
کسی نیس؟
منم تازه اینجارو پیدا کردم میخوام از فردا شب ساعت مطالعمو بگم.چقد سوتو کوره
بلاخره یکی پیدا شد... بزنین بریم من هر شب هستم -شما کنکوری هستین؟ رشته تونو میشه بگین
-
عاطی در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
کسی نیس؟
منم تازه اینجارو پیدا کردم میخوام از فردا شب ساعت مطالعمو بگم.چقد سوتو کوره
بلاخره یکی پیدا شد... بزنین بریم من هر شب هستم -شما کنکوری هستین؟ رشته تونو میشه بگین
-
گزارش عملکرد امروز یکشنبه فک کنم خخخخ از دستم در رفته:
زیست شناسی مطالعه مفهومی کل فصل 7 زیست 1 در یک جلسه... کاملا مفهومی + تست پوششی 6 فصل قبل
مطالعه کامل قدر مطلق مفهومی (احساس کردم از یادم بره چون هفته قبل حالم خوب نبود احساس کردم مطالعه مجدد نیازه) ولی الان تسلط کامل دارم
مطالعه مروری تناوبی + مطالعه مروری یونی (مرور حفظیات و رفع اشکال )
مطالعه ارایه های ادبیات + مطالعه فلش کارت های لغات پایه زبانجمع ساعات مطالعه : چیزی حدود 9.5 تا 10 ساعت
جمع تست : چیزی حدود 130 تا .کیفیت: 95 کمیت : 90
باشگاه دو و نیم ساعت . از 8 روز پیش تا الان دقیقا 4.5 کیلو وزن کم کردم چن تا دوست پیدا کردم میگن بابا سجاد چه اراده و تلاشی داری تووووووو -ورزشکارای حرفه ای هم کیف میکردن از این تلاشه..... عاشق این تشویقم من این همه تلاش کردن و بعدش تشویق شدن واقعا کیف میده عالییییییییییییییی همه چی
انرژی 99999999 امروز تونستم 20 مین با پی سی بازی کنم خیلی کیف داد بعده یه مدت .
الان دو تا هدف نسبتا بلند مدت دارم : یکی درسم و یکی فیتنس ... باید هر دو تا همزمان برسم. و تمام تلاشمو میکنم براشون....
اینم عکس از محیط بازی خخخخخ خیلی دوست دارم این بازیو -call of -pes اینا رو بیخیال خوشم نمیاد این خیلی کیف میده خخخخخ:
تمرکز رو صد بود داشتم میزدم پیشونیش
-
samanehmosavi یادم میاد شما راجب گروهی صحبت میکردین که توش گزارش اینا بدیم -خیلی گشتم پیدا نکردم -میشه لینکشو تو چت بهم بدین؟ یه گروهی که توش کنکوری -پشت کنکوری باشن
سجاد96 بله متاسفانه ناظم پاکش کرد گفت خلافه قوانینه