%(#ff4d59)[سلااام]😃
%(#ff4dff)[یه مشکلی که سال کنکور داشتم این بود که باید شماره تستها رو به صورت دستی وارد پاسخنامه خام میکردم و بعد تست میزدم که این کار خیلی ازم وقت می گرفت پس به فکر این افتادم تو اوقاتی که بیکار بودم یه پاسخنامه خام واسه راه ابریشم درست کنم و حالا میخوام اون رو در اختیار شما بذارم]😌
%(#4e37ff)[فقط مشکلش اینه که که یه جاهاییش با عمومی ها یکی بوده و سعی کردم تصحیحش کنم که شاید یکم نظم بعضی صفحات خراب شده باشه]
%(#037005)[و مشکل بعدی هم اینه که بر اساس راه ابریشم کنکور ۱۴۰۱ هست و نمیدونم چقدر راه ابریشم ۱۴۰۲ عوض شده و اینکه به درد بچه های راه ابریشم پرو هم میخوره یا نه رو اطلاعی ندارم]
👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻
پاسخبرگ خام راه ابریشم کامل.pdf
👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻
%(#0009ff)[در ضمن تو این فایل کنکورچه ها هم قرار داده] %(#0009ff)[شدن] 😄
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
سلام به همگی دوستان
کسی مطلع هست که چرا جزوات صفر تا صد ها غیر فعال اند و از دسترس خارج شده ؟
اکثر مجموعه ها هم اینطوره مثلا : ( گسسه اقای نوید و شیمی اقای معینی و فیزیک اقای یاری و ... )
و اگر کسی از دوستان تاپیکی میشناسه که جروه هارو داره یا خودش میتونه اینجا بفرسته ممنون میشم 🙏🏼
@همیار ریاضی فیزیک تجربی
خواهش میکنم الان 3 ساعته درگیرشم ولی نمیشه پیدا کردنشون که سخته بعدم ک پیدا کردم یکیشو موقع افزودن به سبد خرید خطا میده . اون یکی جزوه ام جزوه حسابان اقای علی صدری کنار وویدیوهاش هست ولی دانلود نمیشه .
🌸 🦋 الان سوال اینه چطور جزوه هارو پیدا کنم و چطور بخرمشون ؟
و اون یکی جزوه حسابان که کنار ویدیو ها هست ولی دان نمیشه رو چیکارش کنم ؟
چشام خشک شد پاش
-
بهاره واس انسانی هم قرار میدادید دیگه
-
-
-
royaaa در ❀اشتراک گذاری جزوات آلایی ها(دروس اختصاصی)❀ گفته است:
کسی از جزوه های من استقبال نمیکنه
:-\خخخ نباس اینجا چیزی جز جزوه بنویسم ولی اتفاقا حرف ندارن.خیلی با حوصله و دقیق و عالی ان.خسته نباشی.مرسی ک دراختیار ماهم قرار میدی
-
جزوه زیست سوم استاد امینی راد رو کسی داره؟
-
چقد تمیز وخوش خط نوشتید جزواتو!!!!از بس اینا تمیزن ادم روش نمیشه جزوه شو نشون بده حالا چه برسه بزاره
-
Dr.Saraaa
سلام شما یجوری تمیز نوشتی انگار میخوانت جایزه بدن
منم اصلا حسود نیستم یعنی من نهایت تمیز نوشتنم برای مدت کوتاهیی حدود 50 ثانیه بوده که دو رنگ نوشتم اونم خودکار ابیم وسطش گم شده بود وسطاش که مینوشتم پیدا شد میشه جزوه های منم بنویسید ممنون -
@avayekhak در ❀اشتراک گذاری جزوات آلایی ها(دروس اختصاصی)❀ گفته است:
Dr.Saraaa
منم اصلا حسود نیستم یعنی من نهایت تمیز نوشتنم برای مدت کوتاهیی حدود 50 ثانیه بوده که دو رنگ نوشتم اونم خودکار ابیم وسطش گم شده بود وسطاش که مینوشتم پیدا شد میشه جزوه های منم بنویسید ممنونجایزه
-
Dr.Saraaa
منم اصلا حسود نیستم یعنی من نهایت تمیز نوشتنم برای مدت کوتاهیی حدود 50 ثانیه بوده که دو رنگ نوشتم اونم خودکار ابیم وسطش گم شده بود وسطاش که مینوشتم پیدا شد میشه جزوه های منم بنویسید ممنوندقیقا
خیلی تمیز مینویسه
من جزوه هام کاملن ولی اینقد داغونن روم نمیشه بفرستم -
sahba در ❀اشتراک گذاری جزوات آلایی ها(دروس اختصاصی)❀ گفته است:
Dr.Saraaa
منم اصلا حسود نیستم یعنی من نهایت تمیز نوشتنم برای مدت کوتاهیی حدود 50 ثانیه بوده که دو رنگ نوشتم اونم خودکار ابیم وسطش گم شده بود وسطاش که مینوشتم پیدا شد میشه جزوه های منم بنویسید ممنوندقیقا
خیلی تمیز مینویسه
من جزوه هام کاملن ولی اینقد داغونن روم نمیشه بفرستممچکر =))
خب بذار دیگه اگ کاملن -
Dr.Saraaa در ❀اشتراک گذاری جزوات آلایی ها(دروس اختصاصی)❀ گفته است:
Dr.Saraaa
خیلی تمیز مینویسه
خب بذار دیگه اگ کاملناخه خودمم باید بیام بخونم
یا یه فایل صوتی خوندنشو ضمیمه کنم!! -
دیده شده وقتی من داشتم مینوشتیم جوهر خودکار نمیومده میگفته تو رو خدا بذار خودم مینویسم ولی تو دست نزن به کاغذ یعنی اینقدر مزخرف نوشتم
الان 10 تا باستان شناس رو دستخط من کار کردن میگن یه زبون دیگه کشف شدهمن 4 تا دست خط دارم :| :| :| :|
اینی که باهاش جزوه هارو مینویسم درجه دومیه یه دست خطیم دارم اونو گذاشتم برا نوشتن نسخه ها بعدا لازم میشه -
Dr.Saraaa در ❀اشتراک گذاری جزوات آلایی ها(دروس اختصاصی)❀ گفته است:
Dr.Saraaa
خیلی تمیز مینویسه
خب بذار دیگه اگ کاملناخه خودمم باید بیام بخونم
یا یه فایل صوتی خوندنشو ضمیمه کنم!!چ بهتررررر! صداتم بفرست .. البته فقط برا خودم