بازم فصل 4 گفتار 1 دوازدهم :(((
-
درود برشما
بعد اینکه استقبال خوبی دیدم از سوال قبلی و دیدم عزیزان جواب میدن
یه سوال دیگه داشتم از شما
تو کتاب میخونیم که دود سیگار دارای بنزوپیرین است که نوعی جهش زای شیمیایی به شمار میاد
میتونیم بگیم بنزوپیرین موجود در اون میتونه موجب جهش و در نهایت آسیب به سلول های مخاطی بخش هادی بشه؟ ( ترکیب با فصل 3 دهم ) میتونیم بگیم واس همین افراد سیگاری عطسه و سرفه مکرر دارن؟ -
درود برشما
بعد اینکه استقبال خوبی دیدم از سوال قبلی و دیدم عزیزان جواب میدن
یه سوال دیگه داشتم از شما
تو کتاب میخونیم که دود سیگار دارای بنزوپیرین است که نوعی جهش زای شیمیایی به شمار میاد
میتونیم بگیم بنزوپیرین موجود در اون میتونه موجب جهش و در نهایت آسیب به سلول های مخاطی بخش هادی بشه؟ ( ترکیب با فصل 3 دهم ) میتونیم بگیم واس همین افراد سیگاری عطسه و سرفه مکرر دارن؟Abolfazl Sattari @1400
تجربی @کنکور_1400 دوازدهم @زیست_شناسی -
Abolfazl Sattari @1400
تجربی @کنکور_1400 دوازدهم @زیست_شناسیAbolfazl Sattari سیگار درواقع بخاطر نیکوتین داشتن باعث تخریب مژک سلولهای مژکدار ودرنهایت خود اون لایه مژکدار میشه
این چیزی بود که من فهمیدم -
Abolfazl Sattari سیگار درواقع بخاطر نیکوتین داشتن باعث تخریب مژک سلولهای مژکدار ودرنهایت خود اون لایه مژکدار میشه
این چیزی بود که من فهمیدمAmir Siavsh این متن و بخونین فک کنم ابهام رفع بشه
-
Abolfazl Sattari سیگار درواقع بخاطر نیکوتین داشتن باعث تخریب مژک سلولهای مژکدار ودرنهایت خود اون لایه مژکدار میشه
این چیزی بود که من فهمیدمAmir Siavsh خب همون نیکوتین میتونه موجب جهش بشه یا متابولیسم عادی سلولو به هم میزنه؟