گرامر به سبک انجمن-جلسه دوم-تست های افعال مدال(درس چهارم پایه دهم)
-
دوستان سلام
خب امروز چند تست براتون از افعال مدال(درس چهارم پایه دهم) آوردم.
این تست ها برایه ثبت مطلب در ذهن شماست و شما خودتون باید برید تست هایه بیشتری کار کنید تا به مطلب مسلط بشید.
تست هارو جواب بدید و جواب هر پنج تست رو داخل یک پست بنویسید.(جواب هارو دونه دونه نفرستید داخل تاپیک. هر پنج تست در یک پست نوشته شود)
درضمن تا ساعت 22 مهلت دارید. ساعت 22 کلید تست ها رو قرار میدم. اگر سئوالی در رابطه با این تست ها و یا این مبحث داشتید ساعت 22 حاضر باشید و سئوالتون رو بپرسید. پاسخ گویه شما خواهم بود.
@گرامریست-های-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@دهم @یازدهم @دوازدهمتست پنجم
جواب این تست can و may هر دو هست. یعنی گزینه ۴.
چرا؟ ببینید اینجا می خواد درخواست کنه. داره میگه:
...... قرض بگیرم خودکارت رو؟
دوستان توجه کنید که ما برای بیان درخواست هامون می تونیم از دو فعل مدال can و may استفاده کنیم. و هردوشون پاسخ تست ما هستند. اما اگه در تستی متوجه شدید که این دو در گزینه ها اومده اما در هیچ گزینه ای دوتاشون رو باهم انتخاب نکرده چی کار باید کنیم؟ اونموقع باید may رو انتخاب کنیم. چرا؟ چون may برای بیان درخواست ها به صورت مودبانه هست و اولویت با may هست و بعد از اون can.
اما چون در این تست گزینه ۴ هردو رو آورده و هر دو می تونن جواب باشن پس پاسخ ما گزینه ۴ میشه. -
دوستان سلام
این تست ها برایه ثبت مطلب در ذهن شماست و شما خودتون باید برید تست هایه بیشتری کار کنید تا به مطلب مسلط بشید.
تست هارو جواب بدید و جواب هر پنج تست رو داخل یک پست بنویسید.(جواب هارو دونه دونه نفرستید داخل تاپیک. هر پنج تست در یک پست نوشته شود)
درضمن تا ساعت 22 مهلت دارید. ساعت 22 کلید تست ها رو قرار میدم. اگر سئوالی در رابطه با این تست ها و یا این مبحث داشتید ساعت 22 حاضر باشید و سئوالتون رو بپرسید. پاسخ گویه شما خواهم بود.
@گرامریست-های-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@دهم @یازدهم @دوازدهمخب دوستان. این هم از تست ها. نسبتا جواب هاتون درست بود اما یه تعدادی اشتباه پاسخ داده بودند. مخصوصا تست هایه ۴ و ۵.
در کل خوب بود.
اگه سئوالی دارید یا قسمتی هست که براتون مبهم باشه و یا درباره این مبحث سئوالی دارید بنده در خدمت شما هستم. -
تست پنجم
جواب این تست can و may هر دو هست. یعنی گزینه ۴.
چرا؟ ببینید اینجا می خواد درخواست کنه. داره میگه:
...... قرض بگیرم خودکارت رو؟
دوستان توجه کنید که ما برای بیان درخواست هامون می تونیم از دو فعل مدال can و may استفاده کنیم. و هردوشون پاسخ تست ما هستند. اما اگه در تستی متوجه شدید که این دو در گزینه ها اومده اما در هیچ گزینه ای دوتاشون رو باهم انتخاب نکرده چی کار باید کنیم؟ اونموقع باید may رو انتخاب کنیم. چرا؟ چون may برای بیان درخواست ها به صورت مودبانه هست و اولویت با may هست و بعد از اون can.
اما چون در این تست گزینه ۴ هردو رو آورده و هر دو می تونن جواب باشن پس پاسخ ما گزینه ۴ میشه.Ali Masouminya من چه سوتی دادم can رو ندیدم
-
خب دوستان. این هم از تست ها. نسبتا جواب هاتون درست بود اما یه تعدادی اشتباه پاسخ داده بودند. مخصوصا تست هایه ۴ و ۵.
در کل خوب بود.
اگه سئوالی دارید یا قسمتی هست که براتون مبهم باشه و یا درباره این مبحث سئوالی دارید بنده در خدمت شما هستم.Ali Masouminya متشکر
-
خب دوستان. این هم از تست ها. نسبتا جواب هاتون درست بود اما یه تعدادی اشتباه پاسخ داده بودند. مخصوصا تست هایه ۴ و ۵.
در کل خوب بود.
اگه سئوالی دارید یا قسمتی هست که براتون مبهم باشه و یا درباره این مبحث سئوالی دارید بنده در خدمت شما هستم.Ali Masouminya
ممنون بابت زحمتی که کشیدین -
من گرامرو یاد میگیرم ولی تست نمیتونم بزنم
-
من گرامرو یاد میگیرم ولی تست نمیتونم بزنم
Morteza Khodaie بیشتر تست بزنین و سعی کنین معنی تست رو بفهمین
-
mohammad s 0
marziyeh fallah
@sani-Painting
زنده باشید.ممنون از همراهیتون. -
در کل خوب بود.
اگه سئوالی دارید یا قسمتی هست که براتون مبهم باشه و یا درباره این مبحث سئوالی دارید بنده در خدمت شما هستم.Ali Masouminya ممنون از زحمات و توضیحات تون
️
-
Morteza Khodaie بیشتر تست بزنین و سعی کنین معنی تست رو بفهمین
Arian Abedi چون معنی بلد نیستم نمیتونم هرچقدر هم لغت میخونم باز نمیتونم تست بزنم ممنون بابت راهنماییتون
-
Arian Abedi چون معنی بلد نیستم نمیتونم هرچقدر هم لغت میخونم باز نمیتونم تست بزنم ممنون بابت راهنماییتون
Morteza Khodaie باید لغت بره تو ضمیر ناخودآگاهتون. براتون 2 تا راه حل پیشنهاد میکنم:
- برید دفتر خاطرات بنویسید رحتما نباید روزانه باشه میتونه هر چند وقت یکبار میتونه باشه، ولی پیشنهادم روزانه است
- برین جلوی آیینه با خودتون حرف بزنین.
من خودم هر روز نزدیک به 1 ساعت این کارارو انجام میدم
-
Morteza Khodaie باید لغت بره تو ضمیر ناخودآگاهتون. براتون 2 تا راه حل پیشنهاد میکنم:
- برید دفتر خاطرات بنویسید رحتما نباید روزانه باشه میتونه هر چند وقت یکبار میتونه باشه، ولی پیشنهادم روزانه است
- برین جلوی آیینه با خودتون حرف بزنین.
من خودم هر روز نزدیک به 1 ساعت این کارارو انجام میدم
Arian Abedi باشه حتما امتحان میکنم ممنون
-
mohammad s 0
marziyeh fallah
@sani-Painting
زنده باشید.ممنون از همراهیتون.Ali Masouminya برقرار باشید ممنون از شما
-
دوستان سلام
@گرامریست-های-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@دهم @یازدهم @دوازدهمAli Masouminya در گرامر به سبک انجمن-جلسه دوم-تست های افعال مدال(درس چهارم پایه دهم) گفته است:
دوستان سلام
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@دهم @یازدهم @دوازدهمببخشید میشه درس یک و دو رو هم بزارید
ممنونم .لطف میکنید -
Ali Masouminya در گرامر به سبک انجمن-جلسه دوم-تست های افعال مدال(درس چهارم پایه دهم) گفته است:
دوستان سلام
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@دهم @یازدهم @دوازدهمببخشید میشه درس یک و دو رو هم بزارید
ممنونم .لطف میکنیدامیرمحمد یوسفوند
دوست عزیز سلام. وقت بخیر.
لطفا برو بالایه این تاپیک و زیر عنوانش رویه دورهمی گرامری کلیک کن تا به محتواها دسترسی پیدا کنی.
یه راهه دیگه هم اینه که دسته گرامر که در زبان انگلیسی قرار داره رو انتخاب کنی. -
امیرمحمد یوسفوند
لطفا برو بالایه این تاپیک و زیر عنوانش رویه دورهمی گرامری کلیک کن تا به محتواها دسترسی پیدا کنی.
یه راهه دیگه هم اینه که دسته گرامر که در زبان انگلیسی قرار داره رو انتخاب کنی.Ali Masouminya در گرامر به سبک انجمن-جلسه دوم-تست های افعال مدال(درس چهارم پایه دهم) گفته است:
امیرمحمد یوسفوند
یه راهه دیگه هم اینه که دسته گرامر که در زبان انگلیسی قرار داره رو انتخاب کنی.چشم.ممنونم ازتون
-
دوستان سلام
@گرامریست-های-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@دهم @یازدهم @دوازدهمAli Masouminya
b
b
b
d
d