تدریس استاد ناصح زاده
-
سلام دوستان
میخواستم بدونم که آیا بچه های انسانی هم میتونن از تدریس استاد ناصح زاده در جمعبندی کنکور استفاده کنن؟
برای یکی از دوستان میخوام -
سلام دوستان
میخواستم بدونم که آیا بچه های انسانی هم میتونن از تدریس استاد ناصح زاده در جمعبندی کنکور استفاده کنن؟
برای یکی از دوستان میخوامReza Panahi سلام منکه استفاده میکنم وواقعا هم مفید بوده برام.حالا اگرم به اون بخش تخصصی انسانی اشاره نکردن میتونن از تدریس بخش انسانی استاد علیمردای استفاده کنن
-
سلام دوستان
برای یکی از دوستان میخوامReza Panahi در تدریس استاد ناصح زاده گفته است:
سلام دوستان
برای یکی از دوستان میخوامدانش-آموزان-آلاء المپیادیا انسانیا ریاضیا
تجربیا ادمین دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
سلام دوستان
برای یکی از دوستان میخوامReza Panahi سلام منکه استفاده میکنم وواقعا هم مفید بوده برام.حالا اگرم به اون بخش تخصصی انسانی اشاره نکردن میتونن از تدریس بخش انسانی استاد علیمردای استفاده کنن
-
Reza Panahi سلام منکه استفاده میکنم وواقعا هم مفید بوده برام.حالا اگرم به اون بخش تخصصی انسانی اشاره نکردن میتونن از تدریس بخش انسانی استاد علیمردای استفاده کنن
Aban تشکر بابت پاسخگویی⚘
-
Aban تشکر بابت پاسخگویی⚘
Reza Panahi خواهش میکنم