سیر تا پیاز ؛ ریاضی؛سوال فوری
-
سلام. دوستان من دهم ریاضی ام.یه سیر تا پیاز درس ریاضی که برای کنکور ۹۸ تنظیم شده رو دارم.
با توجه به اینکه ۱) برای کنکور ۹۸ هست و ۲) سطحی که این کتاب داره و سطح تستاش.(خود کتاب خوبه یا بده) به نظرتون میتونم از تستای این کتاب برای منبع خوب به منظور درصد بالا توی آزمون آزمایشی و کنکور استفاده کنم؟؟؟؟؟
خواشها جواب بدین. فوری هست.رضا امیری درسنامهش که عالیه کتاب ریاضی هم تغییر زیادی نداشته همین خوبه تستاش خوبن اگه همه تستاش را بزنی بهتر از اینکه یه میکرو بگیری و نصف تستاش رو بزنی پس اصلا تردید نکن و سفت بچسب بش و تا اخر بخونش!
-
سلام. دوستان من دهم ریاضی ام.یه سیر تا پیاز درس ریاضی که برای کنکور ۹۸ تنظیم شده رو دارم.
با توجه به اینکه ۱) برای کنکور ۹۸ هست و ۲) سطحی که این کتاب داره و سطح تستاش.(خود کتاب خوبه یا بده) به نظرتون میتونم از تستای این کتاب برای منبع خوب به منظور درصد بالا توی آزمون آزمایشی و کنکور استفاده کنم؟؟؟؟؟
خواشها جواب بدین. فوری هست.رضا امیری سلام من یازدهمم سیرتا پیاز دارم ولی تدریس آقای صدری در حد کتابه
ونمیتونم سوالای گاج رو حل کنم چکار کنم؟؟؟
-
خواشها جواب بدین. فوری هست.رضا امیری
سلام سیرتاپیاز از نظر درسنامه خیلی خوبه،تست هم داره و تستاش از اسون به سخت هستن و واقعا برای پیشرفت عالیه.
از نظر تغییرات هم فکرنکنم تغییر زیادی داشته باشه
بازم میتونین با کتاب درسی مقایسه کنین و قسمت هایی ک بنظرتون اضافه هست رو نخونین. -
رضا امیری سلام من یازدهمم سیرتا پیاز دارم ولی تدریس آقای صدری در حد کتابه
ونمیتونم سوالای گاج رو حل کنم چکار کنم؟؟؟
Soheil Mo200
سلام بنظرم شما درسنامه ی سیرتاپیاز رو کامل و بادقت بخونید،خیلی کامل و خوب توضیح داده. -
خواشها جواب بدین. فوری هست.رضا امیری در سیر تا پیاز ؛ ریاضی؛سوال فوری گفته است:
خواشها جواب بدین. فوری هست.سلام دوست عزیز. کتابای سیرتاپیاز خیلییی عالی کتاب درسی رو درس داده و این جمله رو هم میتونی از روی جلد کتاب که نوشته کاملترین کتاب ریاضی دهم ببینی.خوب این کتاب برای میشه گفت هم ازمون های تستی و هم به ویژه ازمون های تشریحی خوبه.ولی اگر میخاید که خیلی خوب کار کنید و نکات خیلی بیشتری رو بدونید که در واقعا ترکیبی هستن بهتره از کتاب میکرو استفاده کنید.
ولی خوب حالا هرکسی با میل و علاقه خودش کتاب خریداری میکنه و در واقع باید کتابی رو تهیه کنید که بتونید باهاش ارتباط برقرار کنید .
یه جمله ی زیبا هست که اگه فکر کنم اینجوریه:
اگر که همه ی عالم بتونن با یه کتابی به نتیجه برسن ولی شما نرسید نباید باهاش پیش برید.(فکر کنم از اقای امینی راد دبیر زیست بود اگه یادم باشه)
پس به میل خودتون -
رضا امیری در سیر تا پیاز ؛ ریاضی؛سوال فوری گفته است:
خواشها جواب بدین. فوری هست.سلام دوست عزیز. کتابای سیرتاپیاز خیلییی عالی کتاب درسی رو درس داده و این جمله رو هم میتونی از روی جلد کتاب که نوشته کاملترین کتاب ریاضی دهم ببینی.خوب این کتاب برای میشه گفت هم ازمون های تستی و هم به ویژه ازمون های تشریحی خوبه.ولی اگر میخاید که خیلی خوب کار کنید و نکات خیلی بیشتری رو بدونید که در واقعا ترکیبی هستن بهتره از کتاب میکرو استفاده کنید.
ولی خوب حالا هرکسی با میل و علاقه خودش کتاب خریداری میکنه و در واقع باید کتابی رو تهیه کنید که بتونید باهاش ارتباط برقرار کنید .
یه جمله ی زیبا هست که اگه فکر کنم اینجوریه:
اگر که همه ی عالم بتونن با یه کتابی به نتیجه برسن ولی شما نرسید نباید باهاش پیش برید.(فکر کنم از اقای امینی راد دبیر زیست بود اگه یادم باشه)
پس به میل خودتونامیرمحمد یوسفوند گفتید برای نکات بیشتر میکرو شاید بهتر باشه
حالا میخوام ببینم از نظر سطح تست ها چی؟بدون در نظر گرفتن درسنامه -
امیرمحمد یوسفوند گفتید برای نکات بیشتر میکرو شاید بهتر باشه
حالا میخوام ببینم از نظر سطح تست ها چی؟بدون در نظر گرفتن درسنامهرضا امیری در سیر تا پیاز ؛ ریاضی؛سوال فوری گفته است:
حالا میخوام ببینم از نظر سطح تست ها چی؟بدون در نظر گرفتن درسنامهاز نظر تست هم عالیه.
-
حالا میخوام ببینم از نظر سطح تست ها چی؟بدون در نظر گرفتن درسنامهرضا امیری در سیر تا پیاز ؛ ریاضی؛سوال فوری گفته است:
حالا میخوام ببینم از نظر سطح تست ها چی؟بدون در نظر گرفتن درسنامهکلا برای درس ریاضی دو تا کتاب تست خیلی سبز و میکرو خوبه.ولی اگه میخاید از نظر تستی پیشرفت زیاد داشته باشید میکرو بهتره
-
حالا میخوام ببینم از نظر سطح تست ها چی؟بدون در نظر گرفتن درسنامهاز نظر تست هم عالیه.
امیرمحمد یوسفوند متشکرم از راهنماییتون
-
خواهش میکنم