زیست یازدهم گیرنده و محرک
-
سلام دوستان یک سوال دارم خدمتتون
تو کتاب خیلی سبز گفته شده که نورون ها تحریک پذیرند اما این تحریک پذیری فقط از محرک نیست بلکه یا محرک یا نورون های دیگر هستش،به طوری که گیرنده ها یا نورون هستند یا بخشی از نورون یا یک سلول غیرعصبی.
و گیرنده ای که نورون یا بخشی از ان باشد به طور مستقیم با محرک در تماسه.
اول اینکه من خیلی خوب این رو متوجه نشدم!
مگه نمیگه گیرنده ای که نورون یا بخشی از اون باشه با محرک مستقیم در تماسه؟ پس میشه نتیجه گرفت خود نورون مستقیما با محرک در تماسه.
و سوال دیگه اینکه اقای موقاری گفتند یاخته ی عصبی یا از طریق گیرنده حسی یا خود دندریت پیام را دریافت میکنه اما در خیلی سبز گفته گیرنده های حسی مستقیما تحت تاثیر محرک اند.
جمله اش اینه -> نورون حسی به دنبال تاثیر مستقیم محرک حسی تحریک میشود.
تجربیا کنکوری نظام جدید همیار دانش آموز -
سلام دوستان یک سوال دارم خدمتتون
تو کتاب خیلی سبز گفته شده که نورون ها تحریک پذیرند اما این تحریک پذیری فقط از محرک نیست بلکه یا محرک یا نورون های دیگر هستش،به طوری که گیرنده ها یا نورون هستند یا بخشی از نورون یا یک سلول غیرعصبی.
و گیرنده ای که نورون یا بخشی از ان باشد به طور مستقیم با محرک در تماسه.
اول اینکه من خیلی خوب این رو متوجه نشدم!
مگه نمیگه گیرنده ای که نورون یا بخشی از اون باشه با محرک مستقیم در تماسه؟ پس میشه نتیجه گرفت خود نورون مستقیما با محرک در تماسه.
و سوال دیگه اینکه اقای موقاری گفتند یاخته ی عصبی یا از طریق گیرنده حسی یا خود دندریت پیام را دریافت میکنه اما در خیلی سبز گفته گیرنده های حسی مستقیما تحت تاثیر محرک اند.
جمله اش اینه -> نورون حسی به دنبال تاثیر مستقیم محرک حسی تحریک میشود.
تجربیا کنکوری نظام جدید همیار دانش آموزMorvarid Hamedi برای
نورونی که گیرنده است درسته ولی هرنورونی که گیرنده نیس ممکنه با گیرنده سیناپس بده ولی بطور مستقیم باهاش درگیر نبوده