چطوری بین درسام تعادل را برقرار کنم؟
-
سلام دوستان ی سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید اینکه من چطور بین درسام تعادل برقرار کنم منظورم اینه که من مثلا درسایی مثل زیست و شیمی را خیلی میخونم و واقعا بازدهی خوبی داره ولی از طرف دیگه وقت برا درسایی مثل ریاضی و فیزیک کم میارم از ی طرف دیگه هم من تا الان انچنان اشنایی با الا نداشتم و حدود دو سه ماه الا را دریافتم و باید تمامی این فیلم ها را هم ببینم چون بدون دیدن فیلما هیچم در حد صفر وامسالم کنکوریم و باید تا کنکور هم این همه فیلم را ببینم هم اینکه تست بزنم و بیشتر از نه ساعت هم اگه بخونم دیگه خیلی خسته میشم و نمیتونم برم سر درس و از برنامه هم ی کم عقبم و بیشتر وقتم را میزارم واسه فیلم از اونطرف هم وقت زیادی برا تست زدن ندارم اصلا نمیدونم باید چکار کنم میترسم که همین طور دارم پیش میرم بعد روز کنکور به مشکل بر بخورم از شکست کنکور هم خیلی میترسم شما ی نظر بدین که هم من بتونم فیلمای الا را همه شون را ببینم هم تست زیادبزنم
ممنون از دوستان عزیز
ببخشید خیلی حرف زدم وقت تون را گرفتم
کنکوری نظام جدید
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان ی سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید اینکه من چطور بین درسام تعادل برقرار کنم منظورم اینه که من مثلا درسایی مثل زیست و شیمی را خیلی میخونم و واقعا بازدهی خوبی داره ولی از طرف دیگه وقت برا درسایی مثل ریاضی و فیزیک کم میارم از ی طرف دیگه هم من تا الان انچنان اشنایی با الا نداشتم و حدود دو سه ماه الا را دریافتم و باید تمامی این فیلم ها را هم ببینم چون بدون دیدن فیلما هیچم در حد صفر وامسالم کنکوریم و باید تا کنکور هم این همه فیلم را ببینم هم اینکه تست بزنم و بیشتر از نه ساعت هم اگه بخونم دیگه خیلی خسته میشم و نمیتونم برم سر درس و از برنامه هم ی کم عقبم و بیشتر وقتم را میزارم واسه فیلم از اونطرف هم وقت زیادی برا تست زدن ندارم اصلا نمیدونم باید چکار کنم میترسم که همین طور دارم پیش میرم بعد روز کنکور به مشکل بر بخورم از شکست کنکور هم خیلی میترسم شما ی نظر بدین که هم من بتونم فیلمای الا را همه شون را ببینم هم تست زیادبزنم
ممنون از دوستان عزیز
کنکوری نظام جدید
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاmarziyeh fallah سلام خانوم فلاح شرایط سختیه تقریبا منم شرایط شمارو داشتم .بنظرم نباید کلیپ زیاد ببینی چون من پارسال دقیقا همین کارو کردم و اصلا سراغ کتاب تستا نرفتم و ت ازمونا اصلا نتیجهی خوبی نگرفتم چون کلیپای صفر تا صد جزوه چیزی ندارن برا مرور وقتی کلیپارو میبینی و با کتاب تست نمیزنی وقتتو ت کلیپا تلف کردی ... اگه مباحثی ک واقعا توش میلنگی و نمیتونی با کتاب بفهمیش انوقت برو سراغ کلیپ... این حرفو بیشتر مشاورام میگن ک بیشتر سراغ کلیپ نری و بیشتر با کتاب تستا جلو بری...برا تعادل تو ریاضیو فیزیکم باید تایمتو کم کم ببری بالا بتونی براشون وقت بیشتری بزاری . اگ عمومی بیشتر کار میکنی ازشون کم کن ب این درسا اضافه کن...
بازم نظر شخصیمو گفتم شاید دوستای دیگ بیشتر بتونن کمک کنن -
marziyeh fallah سلام خانوم فلاح شرایط سختیه تقریبا منم شرایط شمارو داشتم .بنظرم نباید کلیپ زیاد ببینی چون من پارسال دقیقا همین کارو کردم و اصلا سراغ کتاب تستا نرفتم و ت ازمونا اصلا نتیجهی خوبی نگرفتم چون کلیپای صفر تا صد جزوه چیزی ندارن برا مرور وقتی کلیپارو میبینی و با کتاب تست نمیزنی وقتتو ت کلیپا تلف کردی ... اگه مباحثی ک واقعا توش میلنگی و نمیتونی با کتاب بفهمیش انوقت برو سراغ کلیپ... این حرفو بیشتر مشاورام میگن ک بیشتر سراغ کلیپ نری و بیشتر با کتاب تستا جلو بری...برا تعادل تو ریاضیو فیزیکم باید تایمتو کم کم ببری بالا بتونی براشون وقت بیشتری بزاری . اگ عمومی بیشتر کار میکنی ازشون کم کن ب این درسا اضافه کن...
بازم نظر شخصیمو گفتم شاید دوستای دیگ بیشتر بتونن کمک کنن@hassan-kh ولی من واقعا اگه کلیپا را نبینم صفرم ولی خب کلیپ که میبینم اصلا نیازی به خوندن درسنامه ندارم و بعد کلیپ که میبینم خیلی بهتر تو ذهنم تثبیت میشه مطالبش
ممنون از شما -
با سرعت بالا نگاه کن
اون مباحثی رو که بلدی بزن بره جلو
از زمان های مرده ات استفاده کن -
با سرعت بالا نگاه کن
اون مباحثی رو که بلدی بزن بره جلو
از زمان های مرده ات استفاده کنchichak am درسته متشکرم
-
ممنون از دوستان عزیز
کنکوری نظام جدید
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاmarziyeh fallah سلام دوست عزیز ،شما میتونی فقط فیلم اون دروسی رو مشاهده کنی که داخلش مشکل داری.
یک راه موثر از نظر من اینه که ۳تا اختصاصی بخونی(فیزیک و ریاضی یک روز در میان) و یک عمومی.
راه افزایش ساعت مطالعه:اگر این هفته شما روزی ۹ ساعت درس خوندی سعی کن از هفته آینده روزی ۱۵ دقیقه به ساعت مطالعه ات اضافه کنی.و یکی دو هفته با همون ساعت پیش بری و تثبیتش کنی.
امیدوارم پرقدرت و با انرژی پیش بری و به هدفت برسی.
-
marziyeh fallah سلام دوست عزیز ،شما میتونی فقط فیلم اون دروسی رو مشاهده کنی که داخلش مشکل داری.
یک راه موثر از نظر من اینه که ۳تا اختصاصی بخونی(فیزیک و ریاضی یک روز در میان) و یک عمومی.
راه افزایش ساعت مطالعه:اگر این هفته شما روزی ۹ ساعت درس خوندی سعی کن از هفته آینده روزی ۱۵ دقیقه به ساعت مطالعه ات اضافه کنی.و یکی دو هفته با همون ساعت پیش بری و تثبیتش کنی.
امیدوارم پرقدرت و با انرژی پیش بری و به هدفت برسی.
@elham650 ممنونم ولی من در هر چهار درس اختصاصی مشکل دارم و فقط یکی نیست حرفاتون مفید بود تشکر
ان شاءالله که شما هم به هدف هاتون برسی