شیمی یازدهم آقای گودرزی
-
الان همه توجهشونو گداشتن رو راه ابریشم
صفر تاصد هارو هم نصفه نیمه گداشتن
با این حال بازم ممنونشونیم ولی باید فکر اونایی که راه ابریشم ندارنو هم بکنن یا بچاهای پایه رو -
الان همه توجهشونو گداشتن رو راه ابریشم
صفر تاصد هارو هم نصفه نیمه گداشتن
با این حال بازم ممنونشونیم ولی باید فکر اونایی که راه ابریشم ندارنو هم بکنن یا بچاهای پایه روNadiya ooo دقیقا گلا امسال دوره های الان بسیاز زیاد شده ولی با این حال کیفیت هم چنان خوبه ولی خیلی دیر میاد فقط
-
دوره های شیمی یازدهم اقای گودرزی و ریاضی دهم اقا یلکستانی لطفا تکمیل شود
-
خب اگه تا تابستان طول بکشه که دیگه افتضاح هست .
دیگه نباید گفت شیمی یازدهم که ....
آخه مگه میشه که تا تابستان ما شیمی امان طول بکشه . آخه اونم شیمی پایه....
نمیدونم والا.... -
سلام
لطفا شیمی یازدهم آقای گودرزی را زودتر منتشر کنید -
سلام آقایگودرزی یک خواهشی ازتون دارم اونم اینکه لطفا و خواهشا ، فیلم هاتون روکامل کنید
حداقل فصل اول رو تموم کنید ، تابستان ما دوازدهم هستید و دیگه صفر تا صد شیمی یازدهم به دردمون نمیخوره، لطفا همین ماه دیگه فیلم ها را کامل کنید که به درد ما بیشتر بخوره
ممنون میشم... -
سال تموم شد و فقط تا فصل 1 اپلود شده اگه کسی جای دیگه میشناسه معرفی کنه
-
سلام و عرض ادب ویژه خدمت استاد گودرزی. تدریس شما بسیار عالی هست و حتی من که دانش آموز مدرسه تیزهوشان هستم از تدریس شما بیشتر استفاده میکنم. تنها مشکلی که هست اینه که فیلم ها با سرعت کمی میرن جلو و الان مبحث اسمز دهم رو هنوز تدریس نکردین به جرات میگم اگه تدریس سریعتر بشه بهترین دبیر شیمی کشور ...
-
سلام خدمت تمام استادان و دست اندرکاران آلا که با تموم وجود زحمت میکشن خدا قوت و خسته نباشید
از آقای گودرزی عزیز میخوام که واقعا کمکمون کنند چون امسال خودمون واقعا تو مدرسه شیمی رو نخوندیم و چون ما در یک منطقه ی مرزی هستیم و زیاد امکانات نداریم واقعا کلاس خصوصی و اینا رفتن بسیار مشکله ازشون خواهش دارم که تدریساشونو سریع کنند تا از شیمی عقب نمونیم.
خیلی ممنون ک به فکر ما هستین دمتون گرم
راستی آقای گودرزی ریش پروفسوری خیلی بهتون میادSina Sina راست میگی منم مدرسه تیزهوشانم ولی تدریس استاد گودرزی رو به تدریس معلمای خودمون ترجیح میدم. و از استاد گودرزی هم تقاضا دارم سرعت تدریس خودشون رو ببرن بالا ما دعاگوی شما هستیم استاد
-
خب واقعا حیفه تدریس اساتید برتری مثل استاد لکستانی و استاد گودرزی رو از دست بدیم. تازه الان که پنل هوشمند هم داریم اگه فیلم ها سریعتر ضبط بشن عالی میشه من امسال میرم یازدهم امیدوارم حداقل تدریس استاد گودرزی رو تا سال آخر ببینم. استادان گودرزی،یاری،موقاری،ثابتی،لکستانی همگی درجه یک هستین !