کتاب تست
-
سلام. لطفاً بگید کتاب تست ریاضی دهم(رشته ریاضی-تجربی) میکرو گاج بهتره یا خیلی سبز؟
خواهشاً جواب بدین
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا -
سلام. لطفاً بگید کتاب تست ریاضی دهم(رشته ریاضی-تجربی) میکرو گاج بهتره یا خیلی سبز؟
خواهشاً جواب بدین
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیارضا امیری سلام بستگی به خدت داره سطح ریاضیت خبع یا ن خدت باید انتخاب کنی یه قسمت از تستاش به عنوان پی دی اف دان کن ببین تستا کدوم یکی برات بهتره!
-
خواهشاً جواب بدین
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیارضا امیری سلام من خیلی سبز دارم خوبه
-
رضا امیری سلام بستگی به خدت داره سطح ریاضیت خبع یا ن خدت باید انتخاب کنی یه قسمت از تستاش به عنوان پی دی اف دان کن ببین تستا کدوم یکی برات بهتره!
-
رضا امیری خاهش میکنم
-
خواهشاً جواب بدین
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیارضا امیری میکرو
-
خواهشاً جواب بدین
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیارضا امیری من هم جامع خیلی سبز و دارم هم جامع میکرو
خیلی سبز سوال سطح پایین زیاد داشت
میکرو بهتره بنظرم
ولی باز بستگی به خودت داره -
رضا امیری من هم جامع خیلی سبز و دارم هم جامع میکرو
خیلی سبز سوال سطح پایین زیاد داشت
میکرو بهتره بنظرم
ولی باز بستگی به خودت دارهsaba zarei اوکی ممنون
-
خواهشاً جواب بدین
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیارضا امیری سلام،من کتاب تست نشرالگو رو دارن یعنی به تمام معنا فوق العاده ست هم ارزون و هم تست های بسیار جالب و نکته دار و سخت
-
رضا امیری سلام،من کتاب تست نشرالگو رو دارن یعنی به تمام معنا فوق العاده ست هم ارزون و هم تست های بسیار جالب و نکته دار و سخت
Yazdan Gonabadi آره... شما کتابش دارین یا پی دی اف؟
-
خواهشاً جواب بدین
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیابرا ریاضی دهم این چهار تا خیلی معروفن: خیلی سبز - میکرو - نشر الگو - مهر و ماه
من خودم نشر الگو خریدم که واقعا تست های خیلی خوبی داشت و نکته خوبش این بود که تست ها رو به سه سطح تقسیم کرده بود. (سطح 1 : تست های آموزشی - سطح 2 : تست های متوسط *در سطح کنکور - سطح 3 : تست های چالشی و سخت)
ولی درسنامه اش کامل کامل نیست.مهر و ماه رو هم داشتم اما وقت نشد خیلی بخونمش. (ولی واقعا کتاب خوبی بود و تست ها با نکته های باحالی داشت. *مولفش استاد اشرفیه)
pdf کتاب ها تو سایت ناشر در دسترسه میتونین دانلود کنین و خودتون تصمیم بگیرین، همشون خوبن و خیلی فرق نداره کدوم رو مطالعه کنی، مهم اینه کی خودت از اون کتاب خوشت بیاد.
*اگه من بودم کتاب آقای موئینی (خیلی سبز) رو انتخاب میکردم.
*در ضمن اول باید یه منبع آموزشی (فیلم های آلا - کتاب های آموزشی - معلم مدرسه - DVD) داشته باشی و بعد بری سراغ تست.
ولی بنظر من الان با یکی از دوره های آقای لکستانی یا امینی راد پیش برین از هر منبع دیگه ای بی نیاز میشی. زیاد دوربرت رو با کتاب پر نکن!
-
Yazdan Gonabadi آره... شما کتابش دارین یا پی دی اف؟
@sadaf-a من نسخه چاپی رو داشتم پیشنهاد میکنم حتما بگیرید در کل کتاب نزدیک ۱۵۰۰ تا تست داره یعنی شما کاملا بی نیاز می شید از هر کتابی و قیمت ش هم خوبه گول کتاب های خیلی سبز و کجا رو نخورید که ۱۵۰ تومن و تبلیغات....
-
برا ریاضی دهم این چهار تا خیلی معروفن: خیلی سبز - میکرو - نشر الگو - مهر و ماه
من خودم نشر الگو خریدم که واقعا تست های خیلی خوبی داشت و نکته خوبش این بود که تست ها رو به سه سطح تقسیم کرده بود. (سطح 1 : تست های آموزشی - سطح 2 : تست های متوسط *در سطح کنکور - سطح 3 : تست های چالشی و سخت)
ولی درسنامه اش کامل کامل نیست.مهر و ماه رو هم داشتم اما وقت نشد خیلی بخونمش. (ولی واقعا کتاب خوبی بود و تست ها با نکته های باحالی داشت. *مولفش استاد اشرفیه)
pdf کتاب ها تو سایت ناشر در دسترسه میتونین دانلود کنین و خودتون تصمیم بگیرین، همشون خوبن و خیلی فرق نداره کدوم رو مطالعه کنی، مهم اینه کی خودت از اون کتاب خوشت بیاد.
*در ضمن اول باید یه منبع آموزشی (فیلم های آلا - کتاب های آموزشی - معلم مدرسه - DVD) داشته باشی و بعد بری سراغ تست.
ولی بنظر من الان با یکی از دوره های آقای لکستانی یا امینی راد پیش برین از هر منبع دیگه ای بی نیاز میشی. زیاد دوربرت رو با کتاب پر نکن!
saad mollaei 0 ممنون از راهنماییتون
-
برا ریاضی دهم این چهار تا خیلی معروفن: خیلی سبز - میکرو - نشر الگو - مهر و ماه
saad mollaei 0 انشاالله با دوره ی آقای امینی جلو میرم. منتها در تست های الگو انگار تست تاشون خیییلی چالشی نبود.خیلی از تست ها به راحتی با دنباله حسابی حل می شد.یه سری هم که درجه بود و با راه حل تکراری به دست میومد(و متاسفانه این جور تست ها کم هم نبودند) برای همین تصمیم گرفتم یه کتاب بگیرم که یه ذره تست هاش جوندار تر باشه. چون تا این حد رو معلم خودمونیم درس میده. ولی باز احتمالا تابستون برم سراغش