Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
پیدا کردن q2 در معادله
-
سلام بچه ها من از این روش رفتم تا مقدار q2 رو بدست بیارم اما چرا جواب اخرم یکی نشد؟ لطفا بهم بگین کجارو اشتباه رفتم ممنون
-
فاطمه خسروی 0 سلام.
عددی که زیر رادیکال قرار می گیره. ۴۰۰×ده به توان منفی ۱۶هست که خروجی میشه ۲۰×ده به توان منفی ۸ -
-
فاطمه خسروی 0 سلام عزیز یه اشتباه محاسلاتی کردی اونم اینه که وقتی ده یه توتن سیزده رو بردب اونور مساوی توانش رو منفی نکردی ( قاعدتا وقتی عددی با توان مثبت رو به سمت دیگه مساوی میبریم توان قرینه میشه ) پس اونجا به جای رادیکال ده به توان ده باید بنویسی رادیکال ده به توان شانزده که اخرش همون دو دهم در ده به توان شیش میشه
-
این پست پاک شده!
-
parisa khany درست میفرمایین بعد از ارسال خودم فهمیدم اما دیگه حوصله درست کردنش رو نداشتم
-
Sepahbod Sh پیش میاد
-
Sepahbod Sh
اگه مشکلی نیست میشه عکس بفرستین؟من متوجه نشدم -
-
Sepahbod Sh
یه دنیا ممنون -
فاطمه خسروی 0 خواهش میکنم امیدوارم بدردتون خورده باشه