جزوه دست نویسِ بنده که به زورِ نمره و معلم نوشته شد اما جامع و کاربردی و به دردبُخور در اومد📒✏
خدا بیامرزه رفتگانشونو⚘💫
ویژه دوره سریع و کامل⏰🌟
برگرفته از کتاب درسی (تجربی و ریاضی)📚📎
اگه بَدخط اومد به نظرتون این بنده حقیر رو به بزرگی خودتون عفو بنُمایید که پنجِ صبح نویسه🥱🌥
اگه خوشتون اومد بگید که دوازهم رو هم به همین صورت در بیارم🦋🌼
بها: اللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌻🍃
عربی دهم ۱.jpg
عربی دهم ۲.jpg
عربی یازدهم ۱.jpg
عربی یازدهم ۲.jpg
ارادتمند رزیتا💚💛
درود
دوستان ، براتون یه جزوه از بحث ((حال)) آماده کردم . یه خلاصه جمع و جور و چنتا مثال درجه یک
لَذَّتشو ببرین😉
حال.pdf این pdf اگر خواستید ذخیره یا پرینت بگیرین
و اینم تصویر :👇 👇 👇
image_2022_4_9-21_38_30_123_hnM.jpg
image_2022_4_9-21_38_29_335_6n0.jpg
میخواستم مثال بیشتر بذارم ولیکن معلوم نیست دوباره کی از این بحث تست بزنم ، خودتون اضافه کنید .
.
سلام آلایی های خووب🌹✌️
امیدوارم عالی باشید
خلاصه قواعد عربی ۱۲رو براتون گذاشتم امیدوارم مفید باشه براتون🙂CamScanner ۰۳-۱۷-۲۰۲۲ ۱۷.۴۵_1.jpg CamScanner ۰۳-۱۷-۲۰۲۲ ۱۷.۴۵_3.jpg CamScanner ۰۳-۱۷-۲۰۲۲ ۱۷.۴۵_4.jpg CamScanner ۰۳-۱۷-۲۰۲۲ ۱۷.۴۵_5.jpg CamScanner ۰۳-۱۷-۲۰۲۲ ۱۷.۴۵_5.jpg CamScanner ۰۳-۱۷-۲۰۲۲ ۱۷.۴۵_6.jpg CamScanner ۰۳-۱۷-۲۰۲۲ ۱۷.۴۵_8.jpg CamScanner ۰۳-۱۷-۲۰۲۲ ۱۷.۴۵_7.jpg CamScanner ۰۳-۱۷-۲۰۲۲ ۱۷.۴۵_9.jpg
سلام . تو این تاپیک قصد دارم جزوات ایشون رو قرار بدم . اول جزوات اول دبیرستان و ترجمه رو میگذارم
بعدش عربی 2 و 3
به ترتیب دانلود و پرینت بگیرید (( این جزوات روی سایت بودن ولی من دسته بندی شون کردم وگذاشتم اینجا --- ))
0_1539083758876_1ثلاثی 1-6.pdf
0_1539083822714_2جامد 7-9.pdf
0_1539083845551_3ضمیر 10-12.pdf
0_1539083861699_4موصول 13-15.pdf
0_1539083890128_5معرب16-17.pdf
0_1539083916225_6جمله 18-24.pdf
0_1539083990949_7ترجمه.pdf
جزوات عربی 2 هم بزودی قرار میدم (( شما هم اگه نوشتین جزوات رو میتونید بفرستید ))
لطفا یکی از ادمین ها بگه میتونم واتر مارک روی جزوات رو بردارم و بگذارم شون یا نه ؟؟؟
@administrators @ادمین @حامیان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها @حامیان-آلاء-جزوات @حامیان-آلاء-مشاور @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @ناظم @دانش-آموزان-آلاء
سلام جزوه عربی برای دهم و علوم پایه برای این درس تا تونستم کامل نوشتم گفتم برای شماام بذارم استفاده کنید🌱
عربی.pdf
پ.ن: بچه های نهم تا صفحه 17 میتونید استفاده کنید درسته نکات اضافی داره ولی اونقدر زیاد نیست که نتونید بفهمید 🌼 بقیه جزوه اروهم بخونید که چه عالی کلی جلو افتادید😁
همگی ان شاءالله موفق باشید و تو درس عربی حسابی بدرخشید🍭 ✨
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@ادمین
پ.ن2: M.an چه خوب میشه برای بچه های راهنمایی هم گروه بزنید ممنون میشیم💓
درک مطلب عربی
-
-
Infinitie. A سلام من برای درک مطلب عربی سعی میکنم کلمات رو خوب بلد باشم و اگر کلمه ای رو در متن بلد نبودم خیلی درگیرش نشم و سعی کنم کلا مفهوم اون مطلب رو بفهمم و اگر زمان داشتم و مطلب رو خوندم نفهمیدم یه بار دیگه بخونم
-
Infinitie. A ببین اره دیگ نباید درگیر کلمات ناشناخته بشی و ترجمه کنی باید حین خوندن بفهمی چی میگه
البته بعدش باید تحلیلش کنی -
Infinitie. A
نحوه پاسخگویی به سوالات درک مطلب عربی (1
در درک مطلب زبان عربی از مجموع 9 سوال داده شده چهار سوال مستقیما به ماجرای عبارت اختصاص دارد، سه سوال دیگر به موضوع تجزیه و ترکیب و دو سوال هم به موضوع تشکیل...در درک مطلب زبان عربی از مجموع 9 سوال داده شده چهار سوال مستقیما به ماجرای عبارت اختصاص دارد، سه سوال دیگر به موضوع تجزیه و ترکیب و دو سوال هم به موضوع تشکیل... که بررسی دو موضوع آخر تو حیطهی قواعد هست.
اینجا تعدادی از فنون برای بررسی راحتتر سوالات درک مطلب را ارائه میدهیم که توجه به این اصول میتواند در حل ساده تر سوالات درک مطلب به شما کمک کند.
این متن برگرفته از کامنت های آقای محمد عابدینی در صفحه ی مقطع یازدهم انسانی است *
نحوه پاسخگویی به سوالات درک مطلب عربی (1)1- توصیه می شود که قبل از مطالعه متن یکبار سوالات و گزینههای متن را سریع تند خوانی کنید. با این روش ساده می توانید از محتوا و موضوع اصلی متن آگاه بشید و سر رشتهی متن را دست بگیرید. این روش کمک می کند که موقع خواندن متن خیلی سریع به پاسخ منطقی دست پیدا کنید و در زمان صرفه جویی کنید.
تجربه ثابت کرده که وقتی اول متن را میخوانیم و بعد به سوالات جواب می دهیم، در حین پاسخگویی به سوالات دوباره برمیگردیم و متن را میخوانیم و این مساله باعث اتلاف وقت و اضطراب دانش آموزان می شود.
2- هنگام مطالعه متن باید زیر موارد مهم و برجسته خط بکشید. این نکات برجسته می تواند شامل نام اشخاص، محل وقوع داستان یا ماجرا، عددهای مشخص شده در متن، زمان وقوع حوادث و موضوعات خاص یا آمار و ارقام داده شده در حد کلی باشد.
3- همیشه ترتیب سؤالات درک مطلب بر پایهی تسلسل مطالب داستان یا ماجرای توصیفی نیست؛ یعنی ممکن است اوّلین سؤال درک مطلب از پایان متن انتخاب شده و یا اصلاً پراکندگی کامل سؤالات نسبت به متن داده شده وجود داشته باشد.
4- در موارد اندک ممکن است کلمات به کار رفته در سؤال، عیناً با متن درک مطلب برابر نباشد و طرّاح سؤال برای ارائهی پاسخ مورد نظر از کلمات هم معنی و مترادف استفاده کرده باشد که مطالعه چندین باره مترادفها و متضادهای موجود در درس عربی برای حل این نکته خیلی ضروری هست.
5- در پاره ای از سؤالات درک مطلب، سعی بر آن است که سؤال به گونه ای مطرح شود که داوطلب برای پاسخگویی به آن، کلّ متن را بخواند و شخصاً بر اساس اطلاعات داده شده و بعضاً بر پایهی آگاهیهای پیشین، نکتهی مورد نظر را استنباط کند؛ بنابراین تقویت قوای فهم و استنباط و اصلاً توجه به قانون نکته سنجی و دقت فوق العاده در این قبیل سؤالات مؤکّداً توصیه میشود.
6- بررسی سؤالات چندین سالهی «درک مطلب» در آزمونهای سراسری این تجربه را به ارمغان آورده است که در گزینههای سؤالات درک مطلب، معمولا گزینه هایی که با کلمات انحصاری: «فقط، دائماً، انّما، ابداً، خاصّ، مَحصورةٌ فی مادةٍ واحدةٍ » و یا قیود تأکید شبیه به این موارد، همراه شده اند؛ نادرست میباشند! و با اندکی دقّت به راحتی میتوان این قبیل گزینههای محدود شده را رد نمود. به عبارت دیگر طرّاح کارآزموده و مجرّب، غالباً گزینه هایی را تعقیب میکند که دایرهی شمول بیشتری داشته و از جنبهی عامتری برخوردار باشند.
7- همچنان که در عنوان سؤال زیر عبارت (بِما یُناسِبُ النّص) خط کشیده شده است، این نکتهی بدیهی مورد نظر است که داوطلب برای حلّ این قبیل سؤالات عربی نباید از اطلاعات و یا معلومات عمومی خود استفاده کند. چه بسا معلومات قبلی در خصوص مطلب طرح شده و اصلاً تغییرات اساسی که از سوی طرّاح در متن اعمال شده، با اصل ماجرای تاریخی و یا حتّی علمی و یا با برداشتهای رایجِ طبیعی در تعارض و تقابل باشد. بنابراین استفاده از اطلاعات و باورهای شخصی – هر چند علمیتر هم به نظر برسند! – در پاسخگویی به سؤالات درک مطلب اصلا توصیه نمیشود.
-
Infinitie. A تو تاپیک نحوه مطالعه دیده بودم نشان زده بودم نحوه پاسخگویی به سوالات دیگر دروس هم هس میتونی استفاده کنی
-
Infinitie. A سلام
استاد ناصح زاده فکر میکنم تدریس کردن
من از تدریسشون نتیجه خوبی گرفتم یه سری تکنیک که همه رو خیلی کامل میگن -
از همتون متشکرم جواب سوالمو گرفتم
Kosarf Fakhri
Morteza Khodaie
saba zarei
@sani-Painting -
Infinitie. A موفق باشی
-
Infinitie. A در درک مطلب عربی گفته است:
سلام دوستان
یه سوال داشتم!
میشه بگید زدن درک مطلب عربی تکنیک خاصی داره؟! باید مثله ریدینگ انگلیسی زده بشه یا نه؟!
من تو ریدینگ کل متن رو نمیخونم و جواب میدم،اینجا هم باید همینکارو کرد یا باید کامل خوند؟
با تشکر
@تجربیا
@انسانیا
@دوازدهم
@یازدهمحتما هر روز یا یه روز در میان یدونه کلوزتست و درک مطلب باهم حل کنید