در مورد تغییر رشته
-
سلام
من پایه دهم تجربی ام .
علاقه به ریاضی دارم و اول میخواستم ریاضی بزنم ولی متاسفانه به خاطر کرونا از پرستم عقب افتادم و آخر سال ریاضی رو نیاوردم و گفتم حالا میرم تجربی.
ولی الان که میبینم هیچ علاقه ای ندارم.
از چند نفر سوال کردم گفتند آخر سال میتونی آزمون تغییر رشته بدی با اینکه رشته مورد نظر رو سال نهم نیاوردی.
میخواستم در مورد امتحان تغییر رشته سوال کنم که باید هم دروس تجربی و هم ریاضی رو بخونم؟
اگه میشه یکم توضیح بدید
تشکر... -
سلام
من پایه دهم تجربی ام .
علاقه به ریاضی دارم و اول میخواستم ریاضی بزنم ولی متاسفانه به خاطر کرونا از پرستم عقب افتادم و آخر سال ریاضی رو نیاوردم و گفتم حالا میرم تجربی.
از چند نفر سوال کردم گفتند آخر سال میتونی آزمون تغییر رشته بدی با اینکه رشته مورد نظر رو سال نهم نیاوردی.
میخواستم در مورد امتحان تغییر رشته سوال کنم که باید هم دروس تجربی و هم ریاضی رو بخونم؟
اگه میشه یکم توضیح بدید
تشکر...Pooya Ghorbani فقط باید برای درسایی که تو رشته تجربی نبوده ولی تو ریاضی هست امتحان بدی. که فک میکنم برای ورود به یازدهم شما باید فقط هندسه رو امتحان بدی که شهریور میدی البته نمیدونم شنیدم خردادم میشه داد اما مطمئن نیستم بازم بپرسید
-
Pooya Ghorbani فقط باید برای درسایی که تو رشته تجربی نبوده ولی تو ریاضی هست امتحان بدی. که فک میکنم برای ورود به یازدهم شما باید فقط هندسه رو امتحان بدی که شهریور میدی البته نمیدونم شنیدم خردادم میشه داد اما مطمئن نیستم بازم بپرسید
mahla bpz تشکر
-
سلام
من پایه دهم تجربی ام .
اگه میشه یکم توضیح بدید
تشکر...Pooya Ghorbani در در مورد تغییر رشته گفته است:
سلام
من پایه دهم تجربی ام .
اگه میشه یکم توضیح بدید
تشکر...@دانش-آموزان-آلاء
سلام باید بچه ها رو منشن کنید تا زودتر پیامتون رو ببینن. -
mahla bpz تشکر
-
آزمون تغیر رشته!
احمقانست -
دروس تجربی رو بخون
زیست رو فقط واسه قبول شدن امتحان
همزمان هم دروس رشته ریاضی رو بخون
سال کنکور که رسید بجای کنکور تجربی کنکور ریاضی شرکت کن
تمام -
دروس تجربی رو بخون
زیست رو فقط واسه قبول شدن امتحان
همزمان هم دروس رشته ریاضی رو بخون
سال کنکور که رسید بجای کنکور تجربی کنکور ریاضی شرکت کن
تمامامیررضا فلاح نژاد
وقتی یه نفر علاقه ای نداره چرا باید بخونه ؟
این که یه کاری رو ینفر میخواد انجام بده ولی شما خوشتون نمیاد دلیل نمیشه احمقانه باشه
راهنمایی درست بلد نیستید تخریب روحیه و تیکه نندازید لطفا
تو سوالش توضیح بدین در مورد تغییر رشته نگفته بیا نظرتو بده که برم یا نرم ریاضی -
امیررضا فلاح نژاد
وقتی یه نفر علاقه ای نداره چرا باید بخونه ؟
این که یه کاری رو ینفر میخواد انجام بده ولی شما خوشتون نمیاد دلیل نمیشه احمقانه باشه
راهنمایی درست بلد نیستید تخریب روحیه و تیکه نندازید لطفا
تو سوالش توضیح بدین در مورد تغییر رشته نگفته بیا نظرتو بده که برم یا نرم ریاضی@masood-khadmlooواقعا فکر کردی می تونی چند تا کلمه رو کار هم بچینی یه جمله بسازی بعد بیای در مورد پست من نظر بدی؟
-
دروس اختصاصی رشته ریاضی رو باید امتحان بدین تو شهریور به علاوه دروس رشته تجربی. من دقیق خبر ندارم کدوم دروس هستن برای ریاضی ولی کلیت این شکلیه
-
دروس اختصاصی رشته ریاضی رو باید امتحان بدین تو شهریور به علاوه دروس رشته تجربی. من دقیق خبر ندارم کدوم دروس هستن برای ریاضی ولی کلیت این شکلیه
Arian Abedi با تشکر از نظرتون
-
@masood-khadmlooواقعا فکر کردی می تونی چند تا کلمه رو کار هم بچینی یه جمله بسازی بعد بیای در مورد پست من نظر بدی؟
امیررضا فلاح نژاد
مث اینکه جواب دان به شما حتی ارزش وقت تلف کردن واس نوشتن نداره -
امیررضا فلاح نژاد
مث اینکه جواب دان به شما حتی ارزش وقت تلف کردن واس نوشتن ندارهmasood khadmloo
امیررضا فلاح نژادچرا اعصابتونو خورد میکنین؟
-
masood khadmloo
امیررضا فلاح نژادچرا اعصابتونو خورد میکنین؟
Arian Abedi بله دلیلی برای اعصاب خورد کردن نیست و بحث تموم شده است
-
شما تو سال نهم تجربی اوردید ریاضی نیاوردید
؟ برام عجیبه اکثرا عکس این قضیه اتفاق میفته...تو کلاس ما همه جز کسایی که ریاضی علوم رو قبول نشدن اولویت الف ریاضی اوردن
-
سلام
من پایه دهم تجربی ام .
اگه میشه یکم توضیح بدید
تشکر...Pooya Ghorbani فقط هندسه رو باید ازمون بدید . بالای 10 بشید قبولتون میکنن