زبان
-
سلام. دوستان به نظرتون من که دارم تست های کتاب زبان خیلی سبز رو میزنم، صفر تا صد آقای عزتی رو هم ببینن؟یعنی نیازم میشه یا همون کتاب تست کافی هست؟!دهم ریاضی هستم لطفاً کمک کنید ، حتما نیاز دارم بدونم، ممنون
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دهم @یازدهم @دوازدهم -
زبان درسیه که با یک کتاب تست نمیشه کاریش کرد، ولی این نظر شخصی منه
-
-
سلام. دوستان به نظرتون من که دارم تست های کتاب زبان خیلی سبز رو میزنم، صفر تا صد آقای عزتی رو هم ببینن؟یعنی نیازم میشه یا همون کتاب تست کافی هست؟!دهم ریاضی هستم لطفاً کمک کنید ، حتما نیاز دارم بدونم، ممنون
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دهم @یازدهم @دوازدهمرضا امیری
سلام. ببینید به نظر من بهتره که فیلم های آقایه عزتی رو هم نگاه کنید. پیشنهادم اینه که زبانتون رو از الآن که پایه دهم هستید قوی کنید. مهم یادگیریه بعد تست. به نظر من فیلم هایه آقایه عزتی خوبن. شماهم الآن پایه دهم هستید و وقت دارید که از فیلم هم استفاده کنید. بشینید اون فیلم هارو ببینید. درسنامه کتاب تست رو بخونید و مهم تر از اون تست کار کنید. اون هم خیلی زیاد. برایه زبان تست خیلی مهمه. شما هرچقدر هم که بلد باشی باز تست بحثش جداست. حتی شده تست تکراری هم بزنید عیر نداره. مثلا می تونی تو کتابت ، تست ها رو علامت نزنی و جواباتو داخل یه دفتر بنویسی که چند هفته بعد دوباره اون تست هارو کار کنی. بحث تست خیلی مهمه. اما پیش زمینه اینکه شما تست بزنی یادگیریه اون مطلب به طور کامله که میتونید از فیلم هایه آقایه عزتی استفاده کنید. -
رضا امیری
سلام. ببینید به نظر من بهتره که فیلم های آقایه عزتی رو هم نگاه کنید. پیشنهادم اینه که زبانتون رو از الآن که پایه دهم هستید قوی کنید. مهم یادگیریه بعد تست. به نظر من فیلم هایه آقایه عزتی خوبن. شماهم الآن پایه دهم هستید و وقت دارید که از فیلم هم استفاده کنید. بشینید اون فیلم هارو ببینید. درسنامه کتاب تست رو بخونید و مهم تر از اون تست کار کنید. اون هم خیلی زیاد. برایه زبان تست خیلی مهمه. شما هرچقدر هم که بلد باشی باز تست بحثش جداست. حتی شده تست تکراری هم بزنید عیر نداره. مثلا می تونی تو کتابت ، تست ها رو علامت نزنی و جواباتو داخل یه دفتر بنویسی که چند هفته بعد دوباره اون تست هارو کار کنی. بحث تست خیلی مهمه. اما پیش زمینه اینکه شما تست بزنی یادگیریه اون مطلب به طور کامله که میتونید از فیلم هایه آقایه عزتی استفاده کنید.Ali Masouminya سلام اگه امکانش هست منو دنبال کنید تا بتونم تو چت ازتون چند سوال بپرسم!
-
رضا امیری
سلام. ببینید به نظر من بهتره که فیلم های آقایه عزتی رو هم نگاه کنید. پیشنهادم اینه که زبانتون رو از الآن که پایه دهم هستید قوی کنید. مهم یادگیریه بعد تست. به نظر من فیلم هایه آقایه عزتی خوبن. شماهم الآن پایه دهم هستید و وقت دارید که از فیلم هم استفاده کنید. بشینید اون فیلم هارو ببینید. درسنامه کتاب تست رو بخونید و مهم تر از اون تست کار کنید. اون هم خیلی زیاد. برایه زبان تست خیلی مهمه. شما هرچقدر هم که بلد باشی باز تست بحثش جداست. حتی شده تست تکراری هم بزنید عیر نداره. مثلا می تونی تو کتابت ، تست ها رو علامت نزنی و جواباتو داخل یه دفتر بنویسی که چند هفته بعد دوباره اون تست هارو کار کنی. بحث تست خیلی مهمه. اما پیش زمینه اینکه شما تست بزنی یادگیریه اون مطلب به طور کامله که میتونید از فیلم هایه آقایه عزتی استفاده کنید.Ali Masouminya ممنون
-
رضا امیری
سلام. ببینید به نظر من بهتره که فیلم های آقایه عزتی رو هم نگاه کنید. پیشنهادم اینه که زبانتون رو از الآن که پایه دهم هستید قوی کنید. مهم یادگیریه بعد تست. به نظر من فیلم هایه آقایه عزتی خوبن. شماهم الآن پایه دهم هستید و وقت دارید که از فیلم هم استفاده کنید. بشینید اون فیلم هارو ببینید. درسنامه کتاب تست رو بخونید و مهم تر از اون تست کار کنید. اون هم خیلی زیاد. برایه زبان تست خیلی مهمه. شما هرچقدر هم که بلد باشی باز تست بحثش جداست. حتی شده تست تکراری هم بزنید عیر نداره. مثلا می تونی تو کتابت ، تست ها رو علامت نزنی و جواباتو داخل یه دفتر بنویسی که چند هفته بعد دوباره اون تست هارو کار کنی. بحث تست خیلی مهمه. اما پیش زمینه اینکه شما تست بزنی یادگیریه اون مطلب به طور کامله که میتونید از فیلم هایه آقایه عزتی استفاده کنید.Ali Masouminya ببخشید همیار وظیفه اش چیه؟
همین مشاوره دادن و کمک در موضوعات درسی؟
چون من هیچوقت همیار رو منشن نمیکردم ، خواستم بدونم باید منشن کنم یا نه -
Ali Masouminya ببخشید همیار وظیفه اش چیه؟
همین مشاوره دادن و کمک در موضوعات درسی؟
چون من هیچوقت همیار رو منشن نمیکردم ، خواستم بدونم باید منشن کنم یا نهرضا امیری
سلام. زنده باشید.
شما اگه تویه درسی مشکل داشته باشی یا سئوالی داشته باشی می تونی همیار هارو منشن کنی. نقش همیار ها راهنمایی و کمک شما در رابطه با دروس شما هست. همیار هایه مختلفی داریم. مثلا زیست،زبان و....
شما وقتی همیار رو منشن کنی باتوجه به سئوالت اون همیاری که در رابطه با اون درس بچه ها رو کمک میکنه پاسخ شمارو میده.