سلام وقت بخیر
ممنون میشم اینو چک کنید
نورون ها در تشکیل پوشش غشایی اطراف رشته های عصبی فاقد نقش هستند.
خب این گزاره درست گرفته شده!
حالا سوالم اینه که
از یاخته ی پشتیبان برای اون پوشش غشایی دور رشته صحبت کرده!
خب برای من کلمه ی پوشش غشایی سوال هست(مگه سلول پشتیبان دور رشته ها نمیپیچه؟ پس در هر حال نمیتونیم بگیم فقط سلوله و پوشش غشایی نیست؟)
@یازدهم
@دوازدهم
@Dopamine
درود دوستان ، اولش یه تاپیک زدیم که بچه های آلاخونه بیان و نکاتی که نوشتن رو بگن بعدش تصمیم گرفتیم که اینو توی قالب پی دی اف درستش کنیم که راحت تر باشه ! و اینجوری شد که
"گروه نویسندگان زیست شناسی انجمن دانش آموزی آلا" پدید اومد 😅 📚 📖 ✏ 📝
-اعضای این گروه کیا هستن ؟ 🤔 🚹 🚺
هرکی که توی تاپیک هایی که میزنیم شرکت کنه ، یه عضو از ماست !
-تویه این جُزوه ها چی داره ؟ 📑 ⁉
دانش آموزای توی آلاخونه همشون درجـــه 1 و بیستن ! حالا این دانش آموزا از چه تـــله هایی که طراح براشون گذاشته دَرس عبرت گرفتن !
و چه نکاتی که به نظرشون جالب میومده !
این تله ها و این نکته ها همه شو میتونید تویه یک پی دی اف داشته باشید.
تنها با ارسال عدد 3 به شماره ... 😂 😂 میتونید این محصول را سفارش دهید.
فعلا داریم روی یه پروژه خفن کار میکنیم به نام پیکـــسولوژی !
Pics ! یعنی عکس یعنی عکس ها ! 🖼
Biology ! یعنی زیست شناسی ☘ 🐝 🦎 🌍
حالا ترکیبشون کردیم و شد Picsology 📔
توی این پروژه میخوایم شِکلای درس زیست رو جــراحی 😷 💉 🔪 کنیم !
به صورت موضوعی کار میکنیم .
تاپیک قـلــب :
https://forum.alaatv.com/post/3055681
تاپیک دستگاه تنفس :
https://forum.alaatv.com/post/3058805
سایر تاپیک ها توی همین تاپیک قرار خواهد گرفت 🔖
اسپم هم نکنید لطفا 😄
@تجربیا
درود دوستان عزیز 🌹 ، نمیدونم میدونید یا نه ولی چند وقت پیش دوست خوبم رضا جان یه تاپیک زده بودش برای شکل قلب فصل 4 دهم ♥ ، که همه ی آلایی ها بیان و نکاتی که از این شکل مهم نوشتن رو اینجا به اشتراک بزارن 📑 📲 . و در آخر هم من نکات رو جمع و جور کردم و یه فایل پی دی اف 📁 درستش کردم و جزوه خوبی شد ! 📒
تویه آلاخونه که اینقدر دانش آموز درجه 1 داره به قول استاد موقاری ، حالا فکر کنید این دوستان درجه 1 که شامل خانم یا اقا دکتر های آینده میشن چه نکاتی رو نوشتن ! چه نکاتی براشون مُهم تر بوده که یه جایی یادداشتش کردن ... 😄
خوب میشه دم کنکوری یه نگاهی بهشون بندازیم !
این تاپیک اون شکل قلبه :
https://forum.alaatv.com/topic/59782/قلب/4
خب دیگه سرتون رو درد نیارم بزرگواران...
حالا نوبت رسیده به فصل 3 دهم !
این تاپیک مربوط به شِکلای فصل 3 هستش . فقط چند تا چیز رو بگم و دست به کار شیم 🙂
1.سعی کنید غلط تایپی نداشته باشین
2.لطفا فقط نکات مهم رو بُلـــد کنید نه اینکه مثلا کل جمله رو بُلد کنید .
یه جورایی فکر کنید که دارید به یکی توضیح میدید ، فکر کنید کتاب یا جزوه خودتونه ! 😎
برای سپاس و قدردانی از وقتتون ، آیدی تون (یا اسمتون اگر دوست داشتید) رو توی جزوه مینویسم .
Good Luck ... 😃 🖐
@تجربیا
پریکارد و اپیکارد
-
@ermia-mirzakhani @تجربیا Infinitie. A
-
@ermia-mirzakhani من یادم نیس
-
@sadaf-a من نیز هم
-
@ermia-mirzakhani در زیست گفته است:
-
ارام رشیدی اینا مال قلبه ک
-
@ermia-mirzakhani پریکارداز بافت پیوندی رشته ای، رشته های پروتئینی و یک لایه بافت پوششی سنگفرشی ساده تشکیل شده ولی اپیکاردبافت پیوندی رشته ای و بافت پوششی سنگفرشی ساده، بافت چربی هست
پس گزینه ۴ درسته بنظر منم -
@sadaf-a والا نمیدونم ندیدم چنین چیزی️️️
-
-
Fateme S 0 بله
-
Kosar A003 عاغا یه چیزیمگه رشته های پروتئینی جدا از بافت پیوندی رشته ایه؟
مگه بافت پیوندی رشته ای از تعداد زیادی رشته پروتئینی ساخته نشده؟...و هم داخل اپی کارد هم پری کارد بافت پیوندی رشته ای که داخلش رشته های پروتئینی هس وجود دار
میشه اینو برا من شفاف سازی کنید که عایا رشته پروتیینی جداهه یا نه؟...عاخه انگار خودمم تو کتابم یه هنچین چیزی نوشتم ولی یادم نیس دقیق... -
@sadaf-a عب نداره هر چی نباشه مال دوره جِوونیاته یک سال پیر تر شدی
-
@ermia-mirzakhani من امشب ده سال پیر شدم
-
@ermia-mirzakhani اره خیلی بد جواب قبلو تایپیدماستدلال من اینه چون تو اپیکارد بافت چربی هم امکان حضورش بیشتره تو پریکارد کمتر برای همین پریکارد بجایه اون علاوه بر بافت رشته ای ک از جنس پروتیینه رشته های پروتیینی اضافه تر داره و بافتش متراکم تره...میدونم کاملا منطقی نیس ولی تنها جوابه دگ واقعا اگ این نباشه پاسخنامه غلطه
-
Kosar A003 تازه تو گزینه یک هم شک دارم ولی احتمال میدم غلطه چون همه جا نوشته احتمال وجود بافت چربیاستدلالت برا گزینه ۳ چیه؟
-
@sadaf-a واییی من امشب از بس خندیدم حس میکنم دارم جوون میشم
-
@ermia-mirzakhani همیشه میخندی چاقوت جمع کن