سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر اهدافتان در تلاش باشید
بعد از ورژن جدید سایت حالا ورژن جدید اپ آلاء رو داریم
از لینک زیر می تونید دانلود کنید
alaatv-V7.0.2.apk
قبل از نصب ورژن قبلی رو unistall کنید
استفاده کنید و اگر مشکلی دیدین در همین تاپیک اطلاع بدین که برطرفش کنیم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
پروفایل اپ آلاء
-
سلام وقت بخیر. من وقتی پایین سمت چپ، قسمت پروفایل رو انتخاب می کنم، از برنامه خارج میشم. نمیدونم چرا اینطوری شده.
-
سلام وقت بخیر
مدل گوشی و اندرویدتون رو بفرستید تا پیگیری کنیمبچه ها @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا به زودی ورژن جدید اپ منتشر میشه برای @اپ-کاتالیزورهای-آلاء
اگه عضو گروه نیستین درخواست بدین تا جزو اولین نفراتی باشید که ورژن جدید در دسترستون قرار می گیره
-
M.an چجوری باید درخواست بدیم ؟
-
saba zarei
باید روی @اپ-کاتالیزورهای-آلاء بزنین و بعدش عضویت در گروه رو بزنین. -
aaa bbb در پروفایل اپ آلاء گفته است:
saba zarei
باید روی @اپ-کاتالیزورهای-آلاء بزنین و بعدش عضویت در گروه رو بزنین.من روش زدم و 5 دقیقه ای هم صبر کردم ولی تائید نکرد !؟
چرا ؟
M.an -
M.an در پروفایل اپ آلاء گفته است:
سلام وقت بخیر
مدل گوشی و اندرویدتون رو بفرستید تا پیگیری کنیمبچه ها @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا به زودی ورژن جدید اپ منتشر میشه برای @اپ-کاتالیزورهای-آلاء
اگه عضو گروه نیستین درخواست بدین تا جزو اولین نفراتی باشید که ورژن جدید در دسترستون قرار می گیره
منم میتونم عضو بشم.زدم رو پیوستن ولی نشد؟
M.an -
سلام وقت بخیر
شیائومی نوت9اس
اندروید10 میو11
M.an -
سلام وقت بخیر
بعد ورژن جدید چه قابلیت هایی به اضافه شده؟؟
M.an