شاید ساده اما مهم
-
-
@دوست-بد
سلولهایی که گامت نباشن و تعداد کروموزوم هاشون باهم برابر باشه (درحالت طبیعی )
ازاونجایی که اسپرماتوگونی دومجموعه ای هست مث بقیه سلول ها بنظر من وچیزی ک تا الان دیدم پیکری ب حساب میاد -
@دوست-بد
ازاونجایی که اسپرماتوگونی دومجموعه ای هست مث بقیه سلول ها بنظر من وچیزی ک تا الان دیدم پیکری ب حساب میادAmir Siavsh اگه دوازدهمید گفتار 2 فصل 4 رو نگاه کنین.
اونجا استاد موقاری میگه نباید حکم کرد که هر سلول تک هسته ای دارای 46 کروموزوم در انسان سلول پیکریه ممکنه اسپرماتوسیت اولیه باشه.
حالا من میخواستم در مورد اسپرماتوگی بپرسم -
@دوست-بد
ازاونجایی که اسپرماتوگونی دومجموعه ای هست مث بقیه سلول ها بنظر من وچیزی ک تا الان دیدم پیکری ب حساب میاد -
@دوست-بد
-
@دوست-بد من میگم پیکریه
-
@دوست-بد اونم پیکریه
-
@دوست-بد در شاید ساده اما مهم گفته است:
H_R میشه یه تعریف از سلول پیکری بگین؟؟
خب من تعریف رسمیش رو نمیدونم ولی خب اینا ۲n هستن
-
@دوست-بد در شاید ساده اما مهم گفته است:
H_R میشه یه تعریف از سلول پیکری بگین؟؟
خب من تعریف رسمیش رو نمیدونم ولی خب اینا ۲n هستن
-
H_R شما فصل 4 رو خوندید؟؟
توی اونجا استاد موقاری یه چیزی در مورد چند تا تست میگن که اونجا اسپرماتوسیت اولیه رو پیکری نمیدونن.
صفر تاصد دوازدهم جلسه 55 یا 56 فکر کنم باشه@دوست-بد در شاید ساده اما مهم گفته است:
H_R شما فصل 4 رو خوندید؟؟
توی اونجا استاد موقاری یه چیزی در مورد چند تا تست میگن که اونجا اسپرماتوسیت اولیه رو پیکری نمیدونن.
صفر تاصد دوازدهم جلسه 55 یا 56 فکر کنم باشهمتاسفانه صفر تا صد دوازدهم رو ندیدم
-
Amir Siavsh اگه دوازدهمید گفتار 2 فصل 4 رو نگاه کنین.
اونجا استاد موقاری میگه نباید حکم کرد که هر سلول تک هسته ای دارای 46 کروموزوم در انسان سلول پیکریه ممکنه اسپرماتوسیت اولیه باشه.
حالا من میخواستم در مورد اسپرماتوگی بپرسم@دوست-بد بله البته اولای گفتار 2 رو دیدم اسپرماتوسیت اولیه چون میخواد میوز بده و گامت تولید کنه دیگ پیکری نیس ولی اسپرماتوگونی میتوز میده مث اغلب سول ها
-
@دوست-بد سلام
طبق کتاب خیلی سبز (ماز)و نشرالگو هردو اسپرماتو گونی رو سلول پیکری گرفتن -
@دوست-بد بله البته اولای گفتار 2 رو دیدم اسپرماتوسیت اولیه چون میخواد میوز بده و گامت تولید کنه دیگ پیکری نیس ولی اسپرماتوگونی میتوز میده مث اغلب سول ها
Amir Siavsh پس در این صورت به نظرتون توانایی انجام تقسیم میتوز یکی از فاکتور های سلول های پیکری هست؟!!
-
ممنون از همه
️
️
️
Amir Siavsh H_R saba zarei -
Amir Siavsh پس در این صورت به نظرتون توانایی انجام تقسیم میتوز یکی از فاکتور های سلول های پیکری هست؟!!
@دوست-بد
بله میتونه باشه ولی با این وجود خیلیهاشون میتوز نمیدن