آقای کارزانیان
-
سلام
من اولین بار بود که تحلیل ازمون رو نگام میکردم از خوده پاسخنامه قلم چی آقای کارزانیان سخت تر توضیح میدن...یعنی فقط فرمول هارو مینویسن و جایگذاری میکنن...میشه بهشون بگین که مفهوم رو بگن چون بیشتر مفهومه سواله که نمیفهمیم منظورم اینکه سوال و تیپ تست رو توضیح بدن که ما مفهومی بفهمیم -
تو بخش درسنامه و تست هارو خوب خوندی؟؟...اخه من الان پس ازمون رو که نگاه کردم اقای کازرانیان خوب توضیح میداد(البته جوری توضیح میدادن که فقط کسایی که درسنامه و تست رو خوب کار کردن میفهمن...)اگه درسنامه و تست رو خوبه خوب کار کرده باشی من فک میکنم پس ازمونا خوب توضیح داده شدن
-
تو بخش درسنامه و تست هارو خوب خوندی؟؟...اخه من الان پس ازمون رو که نگاه کردم اقای کازرانیان خوب توضیح میداد(البته جوری توضیح میدادن که فقط کسایی که درسنامه و تست رو خوب کار کردن میفهمن...)اگه درسنامه و تست رو خوبه خوب کار کرده باشی من فک میکنم پس ازمونا خوب توضیح داده شدن
Mohammad Ramezani
بنظرمن واسع هر مبحث نباید کلی فرمول حفظ کرد مطمئنا تا روز کنکور بیشترشون فراموش میشن یا بخاطر استرس یکم سخت ازشون میشه استفاده کرد
بخاطر همین از درسنامه دیگه ای استفاده میکنم ولی حداقل برای تست ها بهتره مارو با تیپ تست ها و مفهوم و سوال اشنا کنن ایشون -
Mohammad Ramezani
بنظرمن واسع هر مبحث نباید کلی فرمول حفظ کرد مطمئنا تا روز کنکور بیشترشون فراموش میشن یا بخاطر استرس یکم سخت ازشون میشه استفاده کرد
بخاطر همین از درسنامه دیگه ای استفاده میکنم ولی حداقل برای تست ها بهتره مارو با تیپ تست ها و مفهوم و سوال اشنا کنن ایشونGio N حرفت رو قبول دارم ولی اون فرمول هایی که اقای کازرانیان میگن،هشتاد درصدشون مورد نیاز هستند...اونارو باید یاد داشته باشی
-
عزیز شما با اقای کازرانیان یاد نمیگیرن مشکل دبیر نیست ک...والا من آقای طلوعی رو ول کردم دارم صفر تا صد کازرانیان میبینم خیلیم مفهومی توضیح میدن
-
سلام
من اولین بار بود که تحلیل ازمون رو نگام میکردم از خوده پاسخنامه قلم چی آقای کارزانیان سخت تر توضیح میدن...یعنی فقط فرمول هارو مینویسن و جایگذاری میکنن...میشه بهشون بگین که مفهوم رو بگن چون بیشتر مفهومه سواله که نمیفهمیم منظورم اینکه سوال و تیپ تست رو توضیح بدن که ما مفهومی بفهمیمGio N دوست عزیز خب مفاهیم رو قرار نیست که تو تحلیلا بگن
تو اول شرح درس مفاهیمو میگن
اگر مفاهیمو مسلط نیستین با درسنامه های صفر تا صد یا درسنامه های کارگاه های نکته و تست پیش برین
یا هم از اول فیلماشونو ببینین -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد