درستی گزاره در مورد اکسایش و کاهش
-
سوال من این جا این است الان تو صورت سوال گفته که فلز m می تواند از فلز آهن محافظت کند درسته و E0 فلز آهن 0.44- است پس E0 فلز m از E0 اهن کمتر و همچنین از E0 هیدروژن کمتر درست
پس الان با این توضیحات گزینه اول غلط درسته ؟؟ یا نه ؟؟ به نظر من گزاره اول غلطه -
سوال من این جا این است الان تو صورت سوال گفته که فلز m می تواند از فلز آهن محافظت کند درسته و E0 فلز آهن 0.44- است پس E0 فلز m از E0 اهن کمتر و همچنین از E0 هیدروژن کمتر درست
پس الان با این توضیحات گزینه اول غلط درسته ؟؟ یا نه ؟؟ به نظر من گزاره اول غلطهseyed Hossein Samaee
سلام
برای اینکه فلز m با کاتد اهن واکنش نده
فلز m باید کاهنده ضعیف تری باشه
یعنی اگه سری الکترو شیمی رو درنظر بگیریم فلز m بالاتر اهن باید باشه (یعنی فلز E صفر بیش تری داره)حالا به نظر من گزینه یک غلطه چون مثلا فلزی مثل کبالت
E صفر بیشتری از اهن داره اما E صفر کمتری از هیدروژن
پس میتونه با هیدروژن واکنش بدهحالا از یه طرفیم میتونه یه فلزی باشه که E صفر بالاتر از هیدروژن باشه بالاتر از آهن هم باشه که اصلا باهیچکدوم واکنش نمیده
یعنی بستگی به فلز داره
بازم این نظر منه نمدونم جاییش رو اشتباه کردم یا نه
گزینه ۱ رو طبق پاسخنامه چی زده؟ -
seyed Hossein Samaee
سلام
برای اینکه فلز m با کاتد اهن واکنش نده
فلز m باید کاهنده ضعیف تری باشه
یعنی اگه سری الکترو شیمی رو درنظر بگیریم فلز m بالاتر اهن باید باشه (یعنی فلز E صفر بیش تری داره)حالا به نظر من گزینه یک غلطه چون مثلا فلزی مثل کبالت
E صفر بیشتری از اهن داره اما E صفر کمتری از هیدروژن
پس میتونه با هیدروژن واکنش بدهحالا از یه طرفیم میتونه یه فلزی باشه که E صفر بالاتر از هیدروژن باشه بالاتر از آهن هم باشه که اصلا باهیچکدوم واکنش نمیده
یعنی بستگی به فلز داره
بازم این نظر منه نمدونم جاییش رو اشتباه کردم یا نه
گزینه ۱ رو طبق پاسخنامه چی زده؟@sara-haghighatrad
این راستش توی مجموعه پرش معلم اول میگه مورد یک اشتباه بعد میگه درسته اما به نظر من اولین جمله با توجه به گفته سوال غلطه
ممنونم -
@sara-haghighatrad
این راستش توی مجموعه پرش معلم اول میگه مورد یک اشتباه بعد میگه درسته اما به نظر من اولین جمله با توجه به گفته سوال غلطه
ممنونمseyed Hossein Samaee
خواهش میکنم