سیناپس مهاری و تحریکی
-
سلام دوستان
میگم که یه سوال!
آخر من نفهمیدم
برای اینکه یه ماهیچه بره تو حالت استراحت باید بهش بگیم که بره تو حالت استراحت یا باید بهش بگیم از انقباض خارج بشو؟!
میدونید منظورم چیه؟! میخوام بگم که وقتی ماهیچه در حال انقباضه خب سیناپس تحریکی بهش دادن دیگه
حالا سوالم اینه وقتی میگیم سیناپس مهاری میدیم که این ماهیچه بره تو استراحت،در واقع اون سیناپسِ تحریکیه قبلی رو خنثی کردیم یا اینکه نه یه دستور جدید به ماهیچه دادیم؟!
یکی بیزحمت روشن سازی کنه
باتشکر🌹🤭
تجربیا یازدهم دوازدهم -
سلام دوستان
میگم که یه سوال!
آخر من نفهمیدم
برای اینکه یه ماهیچه بره تو حالت استراحت باید بهش بگیم که بره تو حالت استراحت یا باید بهش بگیم از انقباض خارج بشو؟!
میدونید منظورم چیه؟! میخوام بگم که وقتی ماهیچه در حال انقباضه خب سیناپس تحریکی بهش دادن دیگه
حالا سوالم اینه وقتی میگیم سیناپس مهاری میدیم که این ماهیچه بره تو استراحت،در واقع اون سیناپسِ تحریکیه قبلی رو خنثی کردیم یا اینکه نه یه دستور جدید به ماهیچه دادیم؟!
یکی بیزحمت روشن سازی کنه
باتشکر🌹🤭
تجربیا یازدهم دوازدهم -
سیناپس مهاری یعنی اون گیرنده ها هست که روی پس سیناپسی هستا ، اونا رو با یه ناقل به حالت مهار در میاریم بعد دیگه موج تحریکی توی ماهیچه به جریان نمیوفته پس پیامی به ماهیچه نمیرسه و ماهیچه خود به خود وقتی پیامی دریافت نکنه میه واسه خودش استراحت
-
سلام دوستان
میگم که یه سوال!
آخر من نفهمیدم
یکی بیزحمت روشن سازی کنه
باتشکر🌹🤭
تجربیا یازدهم دوازدهم@infinitie-a سلام اگر نورون مستقیم به ماهیچه وصل باشه همین که تحریک را برداریم میره توی استراحت
اما اگر یک نورونی داره پیام را میده به یک نورون دیگه تا نورون دومی پیام را بده به ماهیچه ،سیناپس بین دو نورون میشه مهاری و سیناپس بین نورون دومی و ماهیچه میشه اونی که اول گفتم یعنی حذف تحریک