تغییر تاریخ آزمون قلم چی خبر دسته اول
-
اگه درسنامه فرسنگ 5 مخصوصاااا شیمیش تو همون هفته اول حداکثر تا 4شنبه بیاد خیلی خوب میشه شیمی 12 خیلی گسترده و حجمش بالاست و مطمعنم همه تو شیمی عقب افتادگی دارن و حتی مباحث دهم که از فرسنگ 4 مونده
-
یاخدا بدبخت شدم امتحانا غیرحضورین ولی از دوشنبه همین هفته که بیاد شروع میشن تا ۲۶ دی الان مدیرمون گذاشت
عملا جمع بندی به فنا رفت
-
یاخدا بدبخت شدم امتحانا غیرحضورین ولی از دوشنبه همین هفته که بیاد شروع میشن تا ۲۶ دی الان مدیرمون گذاشت
عملا جمع بندی به فنا رفت
Alireza K 1 خب همزمان با هر امتحان اون درسو جمع بندی کن
برای هر کاری ساختار ذهنی و فکریت خیلی تاثیر داره
اگه باور کنی به تونستن و این تو مغزت ثبت بشه، بدنت هم باهاش آداپته میشه و اون کار رو میتونه واقعا انجام بده:)#فیزیولوژی_اعصاب
-
Alireza K 1 خب همزمان با هر امتحان اون درسو جمع بندی کن
برای هر کاری ساختار ذهنی و فکریت خیلی تاثیر داره
اگه باور کنی به تونستن و این تو مغزت ثبت بشه، بدنت هم باهاش آداپته میشه و اون کار رو میتونه واقعا انجام بده:)#فیزیولوژی_اعصاب
romisa ممنونم ولی خب امتحان واقعا چجوری میشه فیلم دید تو این روزای کم برا هر درس واقعا دیگه نمدونم چکار کنم
با مشاورم برا این دوران انقد برنامه ریزی کرده بودم حالا اینم اینجوری شده باید بهش بگم یه جور بریزه که امتحانی لعنتی هم بشه بدم فوقش دوست مهربان کتاب همراهیم میکنه تو بعضیاشون
#کتاب_یار_مهربان -
عملا جمع بندی به فنا رفت
Alireza K 1 مگه امتحانای نهایی حضوری نیست؟؟؟
-
سیدمحمد مهدی حسن زاده
نوبتاولنهایینیست -
سیدمحمد مهدی حسن زاده نه غیر حضوری مال ما نوبت اول
-
قابل توجه دانش آموزان
به علت تاخیر در زمان برگزاری امتحانات مدارس و شرایط تدریس غیر حضوری و تعطیلی های مدارس به علت کرونا، تاریخ برگزاری آزمون های اصلی کانون در فصل زمستان با یک هفته فاصله برگزار می شود تا دانش آموزان بتوانند با آمادگی بیشتر در آزمون ها شرکت کنند.
19 دی تغییر می کند به 26 دی
3 بهمن تغییر می کند به 10 بهمن
17 بهمن تغییر می کند به 24 بهمن
1 اسفند تغییر می کند به 8 اسفند
15 اسفند تغییر می کند به 22 اسفند
دوستان قلم چی دیگه باید کیف کنیم ۴هفته یعنی ۱ ماه جبران داریم باید جمع بندی بترکونیم و تمام فرسنگای قبلی برسونیم ولی با یه برنامه ریزی درست و روزی باید بالای ۹ساعت بخونید و بیشتر از ۲۰۰تا تست هر چقدر میتونین تست بزنین و آموزش ها رو تو دو هفته اول ببندین که خیالتون راحت شه
و امتحانات هم از ۱۵ دی شروع میشه تا ۵ بهمن و دوازدهم ها صدردصد حضوری بقیه احتمالا نهدانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی -
romisa ممنونم ولی خب امتحان واقعا چجوری میشه فیلم دید تو این روزای کم برا هر درس واقعا دیگه نمدونم چکار کنم
با مشاورم برا این دوران انقد برنامه ریزی کرده بودم حالا اینم اینجوری شده باید بهش بگم یه جور بریزه که امتحانی لعنتی هم بشه بدم فوقش دوست مهربان کتاب همراهیم میکنه تو بعضیاشون
#کتاب_یار_مهربانAlireza K 1 ولی دیدی شبای قبل امتحان چقد تمرکزت بالاست و ذهنت اینور اونور نمیره؟دیدی چقدر مطالعت مفید میشه؟
شرایطی که داری آرزوی خیلی از پشت کنکوریاست ازش نهایت استفاده رو ببر
امتحانا مجبورت می کنن از زمانت نهایت استفاده رو ببری چون مجبوری -
Alireza K 1 ولی دیدی شبای قبل امتحان چقد تمرکزت بالاست و ذهنت اینور اونور نمیره؟دیدی چقدر مطالعت مفید میشه؟
شرایطی که داری آرزوی خیلی از پشت کنکوریاست ازش نهایت استفاده رو ببر
امتحانا مجبورت می کنن از زمانت نهایت استفاده رو ببری چون مجبوریromisa متشکرم
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد