تست های ریاضی و فیزیک
-
سلام به همه آلایی ها
من زمانی که تست های ریاضی و فیزیک حل میکنم تو خونه رو بعضی از تست های سخت که میمونم زمان زیاد میذارم مثلا شاید به 10 تا 20 دقیقه برسه بعد مثلا اینجوری میشه که تو 1 ساعت 3 تا تست سخت حل میشه مثلا 10 تا آسون به نظرتون این کاری که میکنم درسته یا اگه سوال خیلی وقت گرفت و جوابو تو مدت زمان خاصی پیدا نکردم ردش کنم؟ -
سلام به همه آلایی ها
من زمانی که تست های ریاضی و فیزیک حل میکنم تو خونه رو بعضی از تست های سخت که میمونم زمان زیاد میذارم مثلا شاید به 10 تا 20 دقیقه برسه بعد مثلا اینجوری میشه که تو 1 ساعت 3 تا تست سخت حل میشه مثلا 10 تا آسون به نظرتون این کاری که میکنم درسته یا اگه سوال خیلی وقت گرفت و جوابو تو مدت زمان خاصی پیدا نکردم ردش کنم؟ -
امیر زنگویی
به نظرم اگه به چنین سوالایی رسیدید که خیلی وقت گیرند ردشون کنید بقیه رو حل کنید اگه زمان زیاد آوردید دوباره برگردید به اون سوالا
اگه قرارباشه سر کنکور هم زمان زیادی رو روی یه سوال سخت بگذارید ممکنه سوالای راحت تر بعدش رو از دست بدید و این خیلی به ضررتون هست -
سلام به همه آلایی ها
من زمانی که تست های ریاضی و فیزیک حل میکنم تو خونه رو بعضی از تست های سخت که میمونم زمان زیاد میذارم مثلا شاید به 10 تا 20 دقیقه برسه بعد مثلا اینجوری میشه که تو 1 ساعت 3 تا تست سخت حل میشه مثلا 10 تا آسون به نظرتون این کاری که میکنم درسته یا اگه سوال خیلی وقت گرفت و جوابو تو مدت زمان خاصی پیدا نکردم ردش کنم؟امیر زنگویی به نظر من اگه دفعه ی اول دارید تست رو حل می کنید و جنبه ی آموزشی داره، زیاد فکر کنید ولی نه اینکه دو ساعت منظورم اینه نیم ساعتم شد اشکالی نداره چون وقتی یادش گرفتی دیگه هیچ وقت از ذهنت پاک نمیشه اون روش ولی اگه واقعا نتونستی اشکالی ندارد می تونی ردش کنی ولی اگه جنبه ی مهارتی و سنجشی داره نباید خیلی وقتا رو درگیر کنی