فصل ۳
-
سلام وقتتون بخیر
من تو این مبحث مشکل دارم یعنی کلا سوالات این شکلی میبینم نمیفهمم چیکار باید بکنم مثلا این تست را ببینید
و خب پاسخنامه نشر الگو را هرچی میخونم نمیفهمم
ممنون میشم اگه یه جوری توضیح بدید که بفهمم جریان چیه ؟؟
mehranmirzaei -
وقتی گفته 4 تا صفت ظاهر شده، و ژنوتیپ هم 4 الل داره، پس هر الل یه صفت نشون میده که میشه هم توان
-
وقتی گفته 4 تا صفت ظاهر شده، و ژنوتیپ هم 4 الل داره، پس هر الل یه صفت نشون میده که میشه هم توان
-
سلام وقتتون بخیر
من تو این مبحث مشکل دارم یعنی کلا سوالات این شکلی میبینم نمیفهمم چیکار باید بکنم مثلا این تست را ببینید
mehranmirzaei@mitra-ism-rahmani در فصل ۳ گفته است:
سلام وقتتون بخیر
mehranmirzaeiاول از همه باید حواست باشه اینجا دوتا صفت مطرح کرده
و ما میدونیم در هم توانی برای هر صفت 2 آللی ،هردو آلل باهم بروز میکنه یعنی هردوتا آلل رو باهم نشون میده
حالا که اینجا فرزند 4 تا شکل نشون داده پس میفهمیم هردو صفت هم توانی بودن که 4 تا آلل در فرزند میبینیم -
-
@mitra-ism-rahmani در فصل ۳ گفته است:
سلام وقتتون بخیر
mehranmirzaeiاول از همه باید حواست باشه اینجا دوتا صفت مطرح کرده
و ما میدونیم در هم توانی برای هر صفت 2 آللی ،هردو آلل باهم بروز میکنه یعنی هردوتا آلل رو باهم نشون میده
حالا که اینجا فرزند 4 تا شکل نشون داده پس میفهمیم هردو صفت هم توانی بودن که 4 تا آلل در فرزند میبینیمmehranmirzaei ممنونم
-
mehranmirzaei ممنونم