راه ابریشم ریاضی تجربی
-
خدایی آخرش من نفهمیدم،یازدهمی هستم کنکو 1401،راه ابریشم ریاضی تجربی رو بگیرم یانه؟دوستان یازدهمی ک خریدن میشه راهنمایی کنن؟
اصلا اگه امسال بگیریم،سال دیگع رایگان میتونیم دریافتش کنیم؟ -
خدایی آخرش من نفهمیدم،یازدهمی هستم کنکو 1401،راه ابریشم ریاضی تجربی رو بگیرم یانه؟دوستان یازدهمی ک خریدن میشه راهنمایی کنن؟
اصلا اگه امسال بگیریم،سال دیگع رایگان میتونیم دریافتش کنیم؟مهرداد غلامی در راه ابریشم ریاضی تجربی گفته است:
اصلا اگه امسال بگیریم،سال دیگع رایگان میتونیم دریافتش کنیم؟مهرداد غلامی هر موقع بگیری تا ابد رایگان با همه آپدیت ها میتونی دانلود کنی
آلا اینه دیگه -
اصلا اگه امسال بگیریم،سال دیگع رایگان میتونیم دریافتش کنیم؟مهرداد غلامی بله بگیر راه ابریشم خوبه کلی مزایا و کمی معایب داره اما بهتر از هر کلاس کنکور و دی وی دی هستش و همیشه اپدیت میشه اما مثلا یه کلاس انلاین که کلا مخالف همشونم هستم بعد یه سال حذف میشن اما الا نه تنها حذف نمیشه اپدیت هم میشه اما سعی کن زیاد در انتخاب منبع و فیلم وسواس نداشته باشی نمی زاره ادم درس بخونه
-
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد