مدرسه رو رها کنم!!
-
سلام آلایی ها من یازدهم تجربی هستم و از سال دهم ضعفای زیادی دارم بخصوص ریاضی و فیزیک امسال هم تواینا و یه سری درس دیگه مشکل دارم معلما خیلی سریع درس میدنو رد میشن و مجازی در دادانشون داره اذیت کننده میشه من به این فکر میکنم که مدرسه رو ول کنم و خودم بخونم چون زمان زیادی ازم میگیره نمیدونم کار درستیه آیا؟دهمو بخونم بعدم یازدهمو و ادامه بدم چون اینجوری حداقل از دهم خیالم راحت میشه
-
سلام آلایی ها من یازدهم تجربی هستم و از سال دهم ضعفای زیادی دارم بخصوص ریاضی و فیزیک امسال هم تواینا و یه سری درس دیگه مشکل دارم معلما خیلی سریع درس میدنو رد میشن و مجازی در دادانشون داره اذیت کننده میشه من به این فکر میکنم که مدرسه رو ول کنم و خودم بخونم چون زمان زیادی ازم میگیره نمیدونم کار درستیه آیا؟دهمو بخونم بعدم یازدهمو و ادامه بدم چون اینجوری حداقل از دهم خیالم راحت میشه
Fatemeh Dehestan در مدرسه رو رها کنم!! گفته است:
Fatemeh Dehestan سلام باید بچه ها رو منشن کنید تا براشون پیام ارسال بشه و جوابتون رو بدن
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
نظر من درباره سوالتون اینه که اگر میدونید میتونید خودتون رو مجبور به درس خوندن کنید چرا که نه آلا هم که هسولی اگر میدونید که زور مدرسه نباشه کمتر میخونید بنظر من رها کردن مدرسه در سال یازدهم اشتباهه
ولی منتظر بقیه هم بمونید:)) -
Fatemeh Dehestan در مدرسه رو رها کنم!! گفته است:
Fatemeh Dehestan سلام باید بچه ها رو منشن کنید تا براشون پیام ارسال بشه و جوابتون رو بدن
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
نظر من درباره سوالتون اینه که اگر میدونید میتونید خودتون رو مجبور به درس خوندن کنید چرا که نه آلا هم که هسولی اگر میدونید که زور مدرسه نباشه کمتر میخونید بنظر من رها کردن مدرسه در سال یازدهم اشتباهه
ولی منتظر بقیه هم بمونید:))ابوالفضل ریسی
ممنون از راهنماییتون -
Fatemeh Dehestan رها کردن مدرسه بهترین کار ممکنه هست به شرطی که دقیق برنامه بریزی و بهش عمل کنی از من میشنوی با یه مشاور صحبت کن درضمن الان که امتحانات ترم هست فعلا دهم رو ول کن همون یازدهم رو خودت برا امتحان بخون و اصلا به امید تقلب نباش این یک ماه رو اگه کنکوری نخونی چیزی نمیشه تشریحی بخون و از ماه آینده محکم شروع کن ولی خواهشا شروع کن من الان همش حیرت میخورم که چرا تنبلی کردم و از پارسال نخوندم خواهشا شروع کن که مثل من پشیمون نشی حتما حتما حتما کتاب های موضوعی فارسی نشر الگو رو تهیه کن و تستش رو بزن و فرصت رو واقعا غنیمت بشمر وقتت اون قدر که به نظر میاد زیاد نیست ولی کم هم نیست (: دقیقا اندازه هست بعد از امتحانات ترم یک دیگه مدرسه رو بنداز کنار و خودت بخون البته حواست به پایان ترم هم باشه اگه تونستی که همه دهم رو تموم کن نتونستی نصفش هم تموم کردی عالیه ولی یازدهم رو حتما تموم کن و اصلا به امید تابستون نباش فک کن تو هم تیر ماه کنکور داری از همین دو سال میخوای کنکور بدی میبینی چقدر وقتت کمه و فشار بهت میاد و بیشتر میخونی امیدوارم موفق باشی و اشتباه من رو تکرار نکنی لطفا شروع کن کنکوری بخون و اصلا نگران هم نباش ((:
-
Fatemeh Dehestan
سلام عزیز♡
یکی از بچه های کنکوری پارسال مدرسمون این مدلی پیش رفت منم میخاستم امسال به شیوه اون پیش برم ولی خب خدارو شکر این مدلی نرفتم نمیدونم چرا ولی اون امسال پشت کنکوریه حتی رتبه اش از خیلیا کمتر شد :|
شاید برنامه نداشته نمیدونم ولی به نظرم اگه دبیرا و برنامه عالی داری و به خودت تضمین ۱۰۰ درصد میدی اینکار انجام بده هرچند به نظرم چون ۱۱ ام هستی وقت داری برای جبران عقب موندگیات:) -
Fatemeh Dehestan سلام
به نظرم این کار را نکن چون جو رقابت مدرسه را از دست میدی البته تاحد زیادی به خودت بستگی داره
ولی ببین زیاد هم به خودت اطمینان نداشته باش یه درصد احتمال این را بده مدرسه را ول کردی بعد تازه درس هم نخوندی اونوقت چی ؟؟؟
اینکه نگرانی که عقبی باید بگم نگرانی بیجاستعشق اینجا و خدا هم اینجاست
لحظه ها را دریاب
هیچی دیگه زدم تو کار سهراب سپهری
ببین الان یازدهمی شروع کن فیزیک یازده را بخون سفت و سخت فول آپشن کامل بعد فیزیک ده را تابستون ببند اصلا نگران نباش احتمالا خودت هم متوجه شدی که اصلا مطالب فیزیک ۱۰ و ۱۱ باهم شرقی غربی اند و ربطی به هم آنچنان ندارن
ولی درباره ریاضی ببین مبحثی بخون ببند خیلی مهمه اینی که دارم میگم بشدت مهمه اگه الان که یازدهمی شاخ ریاضی را شکستی شکستی
اما اگه این کار را نکنی اون شاخت را دوازدهم میشکنه
الان برو مبحث مثلثات ده ویازده را باهم بخون یا تابع یا آمار و احتمال اینجور به سال کنکورت خیلی کمک میکنی
تجربشا دارم
زیست هم سعی کن دو پایه را باهم ببندی
شیمی یازدهم بخون درجه یک بعد مثلا استوکیومتری را از دهم بیار ترکیبی
عربی هم سعی کن ترکیبی بخونی
ببین خیلی وقت داری نگران نباش از حالا شروع کنی از ما کنکوری ها جلو میوفتی ولی حواستم باشه چون وقت کم داری
امیدوارم متوجه شده باشی یه ذره خلاقیت خودت را میطلبه -
سلام منم یازدهمم و بچگی کردم نخوندم دهمو یعنی درسای تخصصی رو نخوندم.
فکر کنم دوماه از یازدهم گذشته بود همین مشکل شمارو داشتم میخواستم دهمو بخونم ولی وقت نمیکردم خیلی فکر کردم و از کنکوریای زیادی پرسیدم و نتیجه گرفتم که اسفند که مدارس تعطیل میشه یازدهم رو بخونم نوروز درسای تخصصی دهمو بخونم (اگه وقت دارید بحثش جداست)
اون اوایل میخواستم رها کنم مدرسمو با ازمونا پیش برم و خب مجازی بود و مدارس اثری نداشت ولی نمیشه از نظر من چون سه سال اخر کارنامه مهمه در هر صورت باید باشیم. من با مدرسه پیش نرفتم اصلا، الان دارم برای نوبت اول میخونم
fatemeh Dehestan