منتشر نشدن فرسنگ ۵
-
سلام اعلام کردید دوشنبه این هفته فرسنگ ۵ منتشر میشه اما خوب فعلا که انگار خبری نیست .خوب دقیقا مشخص کنید چه روزی میاد تا آدم تکلیف خودشو بدونه چرا به برنامه ای که خودتون میگین پایبند نیستید . تست های شیمی فرسنگ ۴ بعد از آزمون اومد .خیلی دیگه داره بدقولی میشه .واقعا کیفیت تدریس ها عالی اما برنامه برای انتشار خیلی خوب نیست
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@M-an -
سلام اعلام کردید دوشنبه این هفته فرسنگ ۵ منتشر میشه اما خوب فعلا که انگار خبری نیست .خوب دقیقا مشخص کنید چه روزی میاد تا آدم تکلیف خودشو بدونه چرا به برنامه ای که خودتون میگین پایبند نیستید . تست های شیمی فرسنگ ۴ بعد از آزمون اومد .خیلی دیگه داره بدقولی میشه .واقعا کیفیت تدریس ها عالی اما برنامه برای انتشار خیلی خوب نیست
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@M-anاکبر دست رنج دقیقا
-
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@M-anاکبر دست رنج چه درسی نیومده؟
زیست اومده،البته درسنامه این فرسنگ کلا خیلی کمه -
فعلا ک برای اقای ثابتی . طلوعی و پویان نظر منتشر نشده
فرسنگ چهار شیمی تست های دهمش کلا مونده نه جزوه سوال هاش اومده و نه نه حل دهمش
البته باید قبول کنیم فرسنگ چهار شیمی خیلی سنگینه -
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@M-anاکبر دست رنج نمیدونم چه وضعشه ؟ اصلان به قولشون به درستی عمل نمیکنن..... فرسنگ های قبلی که کنکورچه قرار ندادن برای درس شیمی و فیزیک ریاضی. چه برسه که فرسنگ 5 رو الان منتشر کنن.
-
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@M-anاکبر دست رنج متاسفانه راه ابریشم برای رشته ریاضی یک الی دو روز این هفته ک سه روز فعلا تاخیر داره ..... چی بگم ؟...
-
اکبر دست رنج متاسفانه راه ابریشم برای رشته ریاضی یک الی دو روز این هفته ک سه روز فعلا تاخیر داره ..... چی بگم ؟...
@sadegh-gh32 شیمی که داره میاد... فیزیک ریاصی هم که چند جلسه بیشتر نیست... فقط ریاضیات قبول دارم باید زود بیاد که برسونیم خودمونو.. چون یک فصل از نوبت اول عقبه
-
اکبر دست رنج متاسفانه راه ابریشم برای رشته ریاضی یک الی دو روز این هفته ک سه روز فعلا تاخیر داره ..... چی بگم ؟...
-
@sadegh-gh32 به خدا من هفته بعد شنبه امتحان حسابان نوبت اول دارم از فصل 1و2و3 .. الان به نظر شما من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟..... M.an
Amin Rm منم همین طور
-
@sadegh-gh32 به خدا من هفته بعد شنبه امتحان حسابان نوبت اول دارم از فصل 1و2و3 .. الان به نظر شما من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟..... M.an
Amin Rm منم داشتم صفرناصد رو دیدم ببین میتونه خیلی کمکت کنه من هم آقای ثابتی دیدم هم امینی که جا بیفته فصل ۳ بیست شدم فک کنم
-
@sadegh-gh32 شیمی که داره میاد... فیزیک ریاصی هم که چند جلسه بیشتر نیست... فقط ریاضیات قبول دارم باید زود بیاد که برسونیم خودمونو.. چون یک فصل از نوبت اول عقبه
Amin Hosseinzadeh ریاضیات واقعا مبحث کمی نیست من بار ها تیکت زدم به جوابی نرسیدم ، تا الان اینجوری بوده ک اول هفته ی اول حسابان پایه رو تدریس میکردن. اخر هفته اول حسابان دوازدهم وسط هفته دوم میشه هندسه پایه و دوازدهم ، هفته ی سوم تازه گسسته تموم میشه
یعنی روند انتشار ریاضیات بشدت ضعیفه
-
فیزیک اقای طلوعی هم نیومده . در حالی که اس داده بودن دوشنبه اپلود میشه
-
سلام
لینک پایین توضیحات فرسنگ 5 هست
https://forum.alaatv.com/post/1689729@m-an شما مگه نگفتید امروز گدار منتشر میشه؟
-
@m-an پس ریاضیات ریاضی کِی میاد؟
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد