1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
قواعد عربی
-
سلاام دوستان کدوم استاد همه قواعد عربی رو کامل گفته که نیاز ب خواندن کتاب کمک درسی نبااشه و قواعد عربی رو کامل برای کنکور گفته باشه که درصد خوب کسب کنیم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @ناظم @تجربیا @ریاضیا
-
moohamad bahrami در قواعد عربی گفته است:
سلاام دوستان کدوم استاد همه قواعد عربی رو کامل گفته که نیاز ب خواندن کتاب کمک درسی نبااشه و قواعد عربی رو کامل برای کنکور گفته باشه که درصد خوب کسب کنیم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @ناظم @تجربیا @ریاضیا
moohamad bahrami استاد علیمرادی که عالی هستن ولی باید جزوه بنویسید
استاد ناصح زاده یه پکیج به نام کافه عربی دارن اگربتونیدبخرید هم استاد عالی هستن و هم کتاب داره
تو پیج اینستاگرامشون هست
من خریدم امروز قراره بفرستن(درضمن ۵۰درصد تخفیف هم دارن فعلا) -
سلام دوست آلایی
برای قواعد کلیپ های موجود در سایت آلا که توسط آقای ناصح زاده تحت عنوان جمع بندی ضبط شده رو ببینید کامل و جامع هست برای قوی شدن ترجمتون هم کلیپ های آقای علیمرادی رو به عنوان مکمل ببینید
البته فقط با دیدن کلیپ نمیتونین موفق بشین و لازمه موفقیت تمریم و حل تست فراوان هست کلیپ ها میتونن از نظر درسنامه ای کمبود شما رو جبران کنند -
ابوالفضل ریسی در قواعد عربی گفته است:
moohamad bahrami استاد علیمرادی که عالی هستن ولی باید جزوه بنویسید
استاد ناصح زاده یه پکیج به نام کافه عربی دارن اگربتونیدبخرید هم استاد عالی هستن و هم کتاب داره
تو پیج اینستاگرامشون هست
من خریدم امروز قراره بفرستن(درضمن ۵۰درصد تخفیف هم دارن فعلا)من با خریدن کافه عربی اون هم توی این موقع سال مخالفم
ضمن اینکه قیمت بالایی داره همون مطالبی هست که آقای ناصح زاده در کلیپ های آلا گفتن فقط یخورده جلوه و زیبایی به فضا و کلیپ ها دادن ولی درکل اونقدرا هم که تبلیغ میشه مفید نیست و بهتره که به جای این همه کلیپ دیدن خودتون تست حل کنین تا دستتون راه بیوفته -
moohamad bahrami
من فیلم های افعال نظام قدیم ناصح زاده توی سایت رو دیدم خوب بود:)
پ.ن: شاید اضافه تر داشته باشه ولی کمتر نداره:) -
moohamad bahrami اقای ناصح زاده حرف نداره