تست زیست دهم
-
Helen Alinia سلام
آیا بعد از همه این مطالعه ها و فیلم ها شما درس را متوجه شدید؟
به نظر من بهترین راه برای شما اینه که برای خودتون یا یکی از دوستان تون درس را توضیح دهید مثل یک معلم
اون موقع میشه فهمید آیا شما درس رافهمیدید یا نه
امتحان کنید برای من خیلی جواب داده چون بهترین روش یادگیری تدریس برای دیگران است -
z Gheibi بله من خیلی خوب درسو متوجه شدم و همه سوالام بر طرف شده
واسه مامانم توضیح میدم خداکنه جواب بدهمرسی گلم
Helen Alinia خواهش میکنم
حتما جواب میده، زودی هم پیشرفت میکنی وعالی میشی -
سلام
منم این مشکل رو داشتم اگه تست بزنی کم کم دستت راه میوفته،از تست غلط زدن هم نترس چون هر غلطی رو اگه تحلیل کنی درست میشه@zeinab-j-i مرسی
-
سلام
منم این مشکل رو داشتم اگه تست بزنی کم کم دستت راه میوفته،از تست غلط زدن هم نترس چون هر غلطی رو اگه تحلیل کنی درست میشه@zeinab-j-i در تست زیست دهم گفته است:
سلام
منم این مشکل رو داشتم اگه تست بزنی کم کم دستت راه میوفته،از تست غلط زدن هم نترس چون هر غلطی رو اگه تحلیل کنی درست میشهواقعا منم اینجوریم از 50تست مثلا 30درست جواب میدم
-
@zeinab-j-i در تست زیست دهم گفته است:
سلام
منم این مشکل رو داشتم اگه تست بزنی کم کم دستت راه میوفته،از تست غلط زدن هم نترس چون هر غلطی رو اگه تحلیل کنی درست میشهواقعا منم اینجوریم از 50تست مثلا 30درست جواب میدم
ایلین حیدرزهی ایول بابا من یه دونشم به زور جواب میدم
-
سلام بچه ها من زیستو با دقت میخونم جزوه و فیلم هارو با دقت نگاه میکنم چند بار دوره میکنم ولی وقتی تست ها رو میبینم هیچکدومو نمیتونم حل کنم. خیلی اصابم خورد میشه یکی از دوستان گفتند که تو برگه هر چی فهمیدمو بنویسم ولی من وقت این کارو ندارم نمیتونم اینکارو بکنم واقعا.
به نظرتون اگه رو تست ها فکر کنم و زیاد تست بزنم دستم راه میوفته؟ شما این مشکلو داشتین؟
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیاHelen Alinia سلام
بله تو پایه دهم کاملا طبیعیه
فقط باید انقدر تست بزنین و مرور کنین تا درست بشه -
سلام بچه ها من زیستو با دقت میخونم جزوه و فیلم هارو با دقت نگاه میکنم چند بار دوره میکنم ولی وقتی تست ها رو میبینم هیچکدومو نمیتونم حل کنم. خیلی اصابم خورد میشه یکی از دوستان گفتند که تو برگه هر چی فهمیدمو بنویسم ولی من وقت این کارو ندارم نمیتونم اینکارو بکنم واقعا.
به نظرتون اگه رو تست ها فکر کنم و زیاد تست بزنم دستم راه میوفته؟ شما این مشکلو داشتین؟
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیاHelen Alinia و اینکه تست آموزشی و تحلیلش یادتون نره
-
Helen Alinia سلام
بله تو پایه دهم کاملا طبیعیه
فقط باید انقدر تست بزنین و مرور کنین تا درست بشهsaba zarei 0 چشم ممنون ازتون
-
saba zarei 0 چشم ممنون ازتون
Helen Alinia
موفق باشید