Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
تست زیست دهم
-
سلام بچه ها من زیستو با دقت میخونم جزوه و فیلم هارو با دقت نگاه میکنم چند بار دوره میکنم ولی وقتی تست ها رو میبینم هیچکدومو نمیتونم حل کنم. خیلی اصابم خورد میشه یکی از دوستان گفتند که تو برگه هر چی فهمیدمو بنویسم ولی من وقت این کارو ندارم نمیتونم اینکارو بکنم واقعا.
به نظرتون اگه رو تست ها فکر کنم و زیاد تست بزنم دستم راه میوفته؟ شما این مشکلو داشتین؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا -
Helen Alinia شما بعد از اینکه مطالب رو میخونید همون لحظه تست میزنید یا نه،از نظرم بعد از خوندن حالا از رو کتاب یا ویدیو که میبینید حتما حتما تست بزنید که متوجه بشید کجا رو به طور کامل یاد نگرفتید و بعد بر گردید اون قسمت رو دوباره بخونید
مورد دیگه اینکه برای تست هاتون الان زمان نگیرید با آرامش و حوصله تست بزنید حتما رو گزینه ها تمرکز کنید
سوال رو برای خودتون تحلیل کنید این طوری هم مطالب مرور میشه هم به تسلط خیلی بیشتری میرسید -
parisa khany ممنون عزیزم
بقیه دوستان لطفا نظراتتون رو بگید من منظرم... -
Helen Alinia خواهش
-
Helen Alinia سلام
آیا بعد از همه این مطالعه ها و فیلم ها شما درس را متوجه شدید؟
به نظر من بهترین راه برای شما اینه که برای خودتون یا یکی از دوستان تون درس را توضیح دهید مثل یک معلم
اون موقع میشه فهمید آیا شما درس رافهمیدید یا نه
امتحان کنید برای من خیلی جواب داده چون بهترین روش یادگیری تدریس برای دیگران است -
Helen Alinia خواهش میکنم
حتما جواب میده، زودی هم پیشرفت میکنی وعالی میشی -
ZEINAB J.I مرسی
-
ZEINAB J.I در تست زیست دهم گفته است:
سلام
منم این مشکل رو داشتم اگه تست بزنی کم کم دستت راه میوفته،از تست غلط زدن هم نترس چون هر غلطی رو اگه تحلیل کنی درست میشهواقعا منم اینجوریم از 50تست مثلا 30درست جواب میدم
-
ایلین حیدرزهی ایول بابا من یه دونشم به زور جواب میدم
-
Helen Alinia سلام
بله تو پایه دهم کاملا طبیعیه
فقط باید انقدر تست بزنین و مرور کنین تا درست بشه -
Helen Alinia و اینکه تست آموزشی و تحلیلش یادتون نره
-
saba zarei 0 چشم ممنون ازتون
-
Helen Alinia
موفق باشید