گدار؟
-
@m-an برای من که پک کامل تجربی رو دارم هنوز هیچ گداری فعال نشده؟
نوشتهشده در ۷ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Javad Mo Ja
زیست و فیزیک آقای طلوعی رو زده به زودی -
مرسی از الا گدار رو پروفایل موجود شد متشکریم
-
برا منم الان فعال شد ممنون
-
نوشتهشده در ۷ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Javad Mo Ja Ali Nemati 0 Alireza K 1 شیمی درسنامه نداره پیشنهاد میکنم تیکت بزنید که یه درسنامه برای مرور مطالب اضافه کنن
-
Mohammad Javad Mo Ja Ali Nemati 0 Alireza K 1 شیمی درسنامه نداره پیشنهاد میکنم تیکت بزنید که یه درسنامه برای مرور مطالب اضافه کنن
Artin Asadi درسنامه ابریشم ببین
-
Artin Asadi درسنامه ابریشم ببین
نوشتهشده در ۷ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 درسته خب خود راه ابریشم درسنامه داره منتهی این گدارا مخصوص جمع بندین و اگه دقت کنی گدارای دیگم درسنامه دارن
با توجه به اینکه خیلیامون عقب ماندگی داریم و اینجا فرصت جبرانیه بنظرم برای شیمی هم یه درسنامه ی مختصر اضافه شه
ضمنا گدار شیمی پارسال ضبط شده و الان فقط بروزرسانی میخواد -
ببخشید اشتباه شد
تجربی ها می تونن استفاده کننریاضی ها از گدار فعلی استفاده نکنن براشون جدید ضبط میشه
@m-an سلام. جدیده ضبط بشه این رو بر میدارید از روی پروفایلمون؟ و اینکه هم برای حسابان هم هندسه و هم گسسته ضبط میشه یا فقط برای یکیش؟
-
نوشتهشده در ۷ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Javad Mo Ja ببخشید میشه بگید گدار حسابان براتون اومده یا نه؟
-
Mohammad Javad Mo Ja ببخشید میشه بگید گدار حسابان براتون اومده یا نه؟
Artin Asadi سلام بله برای من اومده
-
Artin Asadi سلام بله برای من اومده
نوشتهشده در ۷ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1 و علیکم السلام ممنون که نوشتید
-
Artin Asadi در گدار؟ گفته است:
من رشته تجربیم
-
@m-an سلام. جدیده ضبط بشه این رو بر میدارید از روی پروفایلمون؟ و اینکه هم برای حسابان هم هندسه و هم گسسته ضبط میشه یا فقط برای یکیش؟
Mahdi Jafari 1 داداش همینا خوبن.دیگه مگه مطالب چقد فرق کردن همینا ببینین استاد طلوعی هم انشالله ضبط میکنن باو خسته شدنا
وای خدااا استاد طلوعی با تستای جدید حرکت شناسی
-
Mahdi Jafari 1 داداش همینا خوبن.دیگه مگه مطالب چقد فرق کردن همینا ببینین استاد طلوعی هم انشالله ضبط میکنن باو خسته شدنا
Alireza K 1 داداش میگم مگه نگفتن واسه ریاضیات گدار جدید ضبط میکنن؟
-
Alireza K 1 داداش میگم مگه نگفتن واسه ریاضیات گدار جدید ضبط میکنن؟
Amin Hosseinzadeh نمدونم والا حالا مگه همینا چه فرقی دارن جدید هم ضبط کنن فقط تخته هوشمند میشه وگرنه مگه چقد تست جدید داریم تو یه سال؟
-
Amin Hosseinzadeh نمدونم والا حالا مگه همینا چه فرقی دارن جدید هم ضبط کنن فقط تخته هوشمند میشه وگرنه مگه چقد تست جدید داریم تو یه سال؟
Alireza K 1 ما که حرفی نزدیم خودشون گفتن که میخوان همایش جدید ضبط کنن یکم جمع و جور تر باشه. راطت میگن اینا یکم حجمش بالاست. چون وقتی این همایشا تولید شدن راه ابریشمی نبوده بنابراین لابلاش درسم دادن یجورایی ولی الان که راه ابریشم هست فقط نیاره یه جمع بندی جمع و جور باشه
-
Alireza K 1 من قسمت حل تستای حرکت استاد طلوعیو ندیدم چون همون درسنامشم خوب متوجه نشدم راسش رفتم سراغ صفر تا صد اقای داداشی. در واقع تنها بخشی که با تدریس اقای طلوعی ارتباط نگرفتم همین حرکت بود وگرنه بقیش بی نظیر بود
شما مشکلی پیدا نکردین توی حرکت؟
اینکه با یه فرمول گفتن واقعیه؟ -
Alireza K 1 من قسمت حل تستای حرکت استاد طلوعیو ندیدم چون همون درسنامشم خوب متوجه نشدم راسش رفتم سراغ صفر تا صد اقای داداشی. در واقع تنها بخشی که با تدریس اقای طلوعی ارتباط نگرفتم همین حرکت بود وگرنه بقیش بی نظیر بود
اینکه با یه فرمول گفتن واقعیه؟نوشتهشده در ۷ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1 شما به همین دلیل نصف عمرتون بر فناس
-
اینکه با یه فرمول گفتن واقعیه؟نوشتهشده در ۷ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1 حتمان نگاه کنید همیه گفته های استاد داخل حل تسته!
-
Mahdi Jafari 1
سلام نه میمونه
هر دو رو می تونید استفاده کنید -
Alireza K 1
فیزیک هم ضبط جدید دارن