تابستان از دست رفته
-
سلام شبتون بخیر.. یه موضوعی هس که خیلی فکرمو درگیر کرده و خیلی پشیمونم و اونم اینه ک من امسال یازدهم تجربی هستم ، و متاسفانه از تابستون پارسالم خوب استفاده نکردم و درس حسابی درس نخوندم
و الان موندم که من چطور تو این سه ماه تابستونی ک پیش رو هس، چطور هم دهم و هم یازدهم رو کامل ببندم چون خیلی خیلییی وقت کمه
میخاستم شما اگ پیشنهاد خوبی دارین ک کمکم میکنه بگین چطور سریعتر این دو سال رو بخونم -
سلام شبتون بخیر.. یه موضوعی هس که خیلی فکرمو درگیر کرده و خیلی پشیمونم و اونم اینه ک من امسال یازدهم تجربی هستم ، و متاسفانه از تابستون پارسالم خوب استفاده نکردم و درس حسابی درس نخوندم
و الان موندم که من چطور تو این سه ماه تابستونی ک پیش رو هس، چطور هم دهم و هم یازدهم رو کامل ببندم چون خیلی خیلییی وقت کمه
میخاستم شما اگ پیشنهاد خوبی دارین ک کمکم میکنه بگین چطور سریعتر این دو سال رو بخونمMobina bageri سلام ،این که کاری نداره شما امسال خیلی خوب یازدهم رو بخون تابستون دهم رو بخون و یازدهم رو مرور کن زمان کافی در اختیار داری جای نگرانی نیست
-
Mobina bageri سلام ،این که کاری نداره شما امسال خیلی خوب یازدهم رو بخون تابستون دهم رو بخون و یازدهم رو مرور کن زمان کافی در اختیار داری جای نگرانی نیست
@elham650 اخه الان ک من میبینم تستای یازدهم با دهم ترکیب شدن بعضیاشون ازین میترسم ک باید اول دهم رو بلد باشم
-
میخاستم شما اگ پیشنهاد خوبی دارین ک کمکم میکنه بگین چطور سریعتر این دو سال رو بخونمMobina bageri سلام منم الان یازدهم ریاضی هستم
منم متاسفانه از تابستون خیلی خوب استفاده نکردم و اوایل خیلی پشیمون بودم
ولی وقتی با یه مشاور صحبت کردم گفت که یازدهمو خوب ببند و مطمن باش که وقت اضاف هم میاری
من خیلی میخواستم به حرفاش گوش کنم ولی واقعا وقت کم اوردم واسه بعضی درسام
منظورم از وقت کم اوردن اینه که واسه همین درسای یازدهم البته بعضی هاش وقت کم اوردم
ولی امید دارم که درست بشه
ایشالا درست میشه -
@elham650 اخه الان ک من میبینم تستای یازدهم با دهم ترکیب شدن بعضیاشون ازین میترسم ک باید اول دهم رو بلد باشم
Mobina bageri
در بعضی دروس یسری پیش نیاز لازمه میتونی اول اونا رو بخونی ولی نباید به بعضی تستهای تدکیبی جواب بدی بعد که دهمو خوندی برو سراغشون.