راه ابریشم الا یا کلاس های کنکوری ماز؟
-
سلام.من یه یازدهمی هستم بین راه ابریشم الا و کلاس های کنکوری ماز کدوم بهتره از یه جا راه ابریشم هم درسنامه و تست و امتحان داره ولی کلاس های کنکوری ماز هم خوبه هم حل تست پیشرفته داره بین این دو کدوم بهتره برای منی که سال اینده کنکوری هستم من از یه جا از تست های راه ابریشم خوشم میاد ولی توی کنکور99 هم سوالات اختصاصی رو دیدین که پدر همه رو دراورده من به همون خاطرم کلاس حل تست پیشرفته اش رو دوست دارم میشه من رو راهنمایی کنین بین این 2تا خیلی گیرکردم
-
-
از یه جای دیگه من خیلی با دبیرای الا چفت شدم و با دبیرای دیگه نمیتونم خوب ارتباط برقرار کنم
-
ایلشاد احمدیان
بنظرم امسال صفر تا صد آلا رو محکم بخون از سال بعد راه ابریشم بخر -
سلام.من یه یازدهمی هستم بین راه ابریشم الا و کلاس های کنکوری ماز کدوم بهتره از یه جا راه ابریشم هم درسنامه و تست و امتحان داره ولی کلاس های کنکوری ماز هم خوبه هم حل تست پیشرفته داره بین این دو کدوم بهتره برای منی که سال اینده کنکوری هستم من از یه جا از تست های راه ابریشم خوشم میاد ولی توی کنکور99 هم سوالات اختصاصی رو دیدین که پدر همه رو دراورده من به همون خاطرم کلاس حل تست پیشرفته اش رو دوست دارم میشه من رو راهنمایی کنین بین این 2تا خیلی گیرکردم
ایلشاد احمدیان معلومه راه ابریشم... بنظر من از هر موقع استارت بزنی خیلی خوبه... توی سال کنکورت فقط تست میزنی... اگر الان بگیری و درسای سال دهم و یازدهم و حتی دوازدهم میتونی زودتر بخونی و خیلی جلو میفتی.... و توی سال کنکورت فقط تست میزنی... این خیلی ایده خوبیه از الان بخری... کاشکی منم سن شما بودم این راه ابریشم اومده بود و استفاده میکردم
-
ایلشاد احمدیان صد در صد راه ابریشم منظور از حل تست پیشرفته ماز نفهمیدم راه ابریشم هم تست سخت داره و استاندارد که با هر تیپ تستی اشنا می شی تست هاش هم کم نیست بعضی وقت ها بعضی تست ها رو حتی نمی رسی
-
ایلشاد احمدیان من هم یه یازدهمی تجربی هستم و راه ابریشم زیست رو خریدم. بسیار بسیار خوبه این دوره. البته من از کلاس های کنکور ماز خبر ندارم اما این دوره برای من نه تنها نقطه ضعف نداشت، بلکه با هر فرسنگ جلوتر رفتن داره خودشو ارتقا میده. ضمن اینکه اگر رشته تجربی هستی دیگه کجا میخوای آقای موقاری رو گیر بیاری؟:grinning_face_with_sweat:
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد