مشاوره
-
دوستان یه سوال((( اگه یه نفر فعلا در حد تست درس بخونم بعد تعطیلات سطح کنکور بخونم (بازم موفق مشه آیا خوبه))؟؟
دهم تجربیا گرامریست-های-آلاء -
دوستان یه سوال((( اگه یه نفر فعلا در حد تست درس بخونم بعد تعطیلات سطح کنکور بخونم (بازم موفق مشه آیا خوبه))؟؟
دهم تجربیا گرامریست-های-آلاءایلین حیدرزهی سلام عزیزم خوبی؟ اره چرا نشه بستگی به مقدار تست اون زمان و کیفیتش و بازده اش داره من خودم تعطیلات اینا بیشتر میزنم چون الان مدارس بازه خب مشق و کارای مدرسه هم هست ولی الانم اگر میتونی تست رو حتما بزن واس هر درسی که میخونی چندتایی بزن
-
ایلین حیدرزهی سلام عزیزم خوبی؟ اره چرا نشه بستگی به مقدار تست اون زمان و کیفیتش و بازده اش داره من خودم تعطیلات اینا بیشتر میزنم چون الان مدارس بازه خب مشق و کارای مدرسه هم هست ولی الانم اگر میتونی تست رو حتما بزن واس هر درسی که میخونی چندتایی بزن
@sani-painting در مشاوره گفته است:
ایلین حیدرزهی سلام عزیزم خوبی؟ اره چرا نشه بستگی به مقدار تست اون زمان و کیفیتش و بازده اش داره من خودم تعطیلات اینا بیشتر میزنم چون الان مدارس بازه خب مشق و کارای مدرسه هم هست ولی الانم اگر میتونی تست رو حتما بزن واس هر درسی که میخونی چندتایی بزن
ممنون
-
@sani-painting در مشاوره گفته است:
ممنون
ایلین حیدرزهی خواهش میکنم عزیزم
-
دهم تجربیا گرامریست-های-آلاءایلین حیدرزهی سلام هیچ چیز غیر ممکن نیست
پس بخواید چرا که نه
-
ایلین حیدرزهی سلام هیچ چیز غیر ممکن نیست
پس بخواید چرا که نه
مینا میناب در مشاوره گفته است:
ایلین حیدرزهی سلام هیچ چیز غیر ممکن نیست
پس بخواید چرا که نه
ممنون
انگیزش تاثیر گذاری بود
-
ایلین حیدرزهی
سلام
مگه کنکوری خوندن ک تست زدن فرقی دارن باهم؟ -
ایلین حیدرزهی
سلام
مگه کنکوری خوندن ک تست زدن فرقی دارن باهم؟Amir Ezadpanah در مشاوره گفته است:
ایلین حیدرزهی
سلام
مگه کنکوری خوندن ک تست زدن فرقی دارن باهم؟نه من منظورم اینه الان سطح کتاب.بخونم تست بزنم بعد تعطیلات سطح بالا تست های زمان دار و دشوار میزنم ولی الان تست اموزشی میزنم چون تست زنیم کامل خوب نشده
-
ایلین حیدرزهی
سلام
مگه کنکوری خوندن ک تست زدن فرقی دارن باهم؟Amir Ezadpanah
سوال منم هست واقعا! -
دهم تجربیا گرامریست-های-آلاءایلین حیدرزهی اگر یک کسی مفهومی بخونه و بتونه خوب تست های یک درسی را بزنه دیگه نگرانی ندارد
سطح کتاب با کنکور فاصله اش تست زدن است -
ایلین حیدرزهی اگر یک کسی مفهومی بخونه و بتونه خوب تست های یک درسی را بزنه دیگه نگرانی ندارد
سطح کتاب با کنکور فاصله اش تست زدن استایلین حیدرزهی اگر یک کسی مفهومی بخونه و بتونه خوب تست های یک درسی را بزنه دیگه نگرانی ندارد
سطح کتاب با کنکور فاصله اش تست زدن استممنون
-
Amir Ezadpanah در مشاوره گفته است:
ایلین حیدرزهی
سلام
مگه کنکوری خوندن ک تست زدن فرقی دارن باهم؟نه من منظورم اینه الان سطح کتاب.بخونم تست بزنم بعد تعطیلات سطح بالا تست های زمان دار و دشوار میزنم ولی الان تست اموزشی میزنم چون تست زنیم کامل خوب نشده
ایلین حیدرزهی روی سریع و فرز شدن هم از همین الان کار کنید ولی نه در حدی که از محتوا غفلت کنید
-
ایلین حیدرزهی اگر یک کسی مفهومی بخونه و بتونه خوب تست های یک درسی را بزنه دیگه نگرانی ندارد
سطح کتاب با کنکور فاصله اش تست زدن استممنون
ایلین حیدرزهی خواهش میکنم