تاثیر معدل در کنکور
-
سلام....معدل امتحانات نهایی در کنکور99 ،30% تاثیر مثبت داشت.
حالا ببینیم چقدر تاثیر میذاره؟
ببینید من امسال تا 10 هزار منطقه 3 رو خبر دارم که تاثیر مثبت نداشته(ینی فاقد تاثیر بوده)
کلا معدل وقتی تاثیر میذاره که رتبه شما خیلی پایین شده باشه مثلا 30هزار .. اینجا احتمالا تاثیر میذاره و مثلا رتبه رو از 30هزار میرسونه به 20هزار ... که بازهم در قبولی نهایی شما تاثیر آنچنان زیادی نمیذاره.
اطلاعاتی بود که سال گذشته از مشاورم گرفتم
به نظر من امتحانات نهایی رو خیلی برای خودتون به غول بزرگ تبدیل نکنید. -
Mohamad56 ن کنکور ۱۴۰۱ درصدش ۶۰ .۴۰ ینی ۶۰ درصد معدل تاثیر داره
فهلن این تصویب شده
و اینکه منظور از مدل فقد نمره ی کتبی س ساله
ک برای ۴۰۱ حرفش هست ک معدل س سال تاثیر داشته باشه
هنوز معلوم نیس..
این چیزی بود ک من میدونسم -
سلام
یکی میشه دقیقا توضیح بده معدل امتحان نهایی چقدر در کنکور تاثیر داره و آیا این تاثیر معدل مثبته و یا با امتحان کنکور حساب میشه؟Mohamad56 معدل تو رتبه های پایین هیچ تاثیری نداره .. در کل اگه به فکر کنکور هستید معدل رو فراموش کنید چون هیچ تاثیری نمی زاره .. از طرفی سازمان سنجش معمولا اواخر مهر هر سال قوانین کنکور سال بعد رو تصویب می کنه .. مثلا امثال هم اواخر مهر تصویب شد که تاثیر معدل 30 درصده .. ولی خب ما که خودمون می دونیم چرت و پرتی بیش نیست .. درستونو بخونید .. اگه برای کنکور خوب آماده باشید امتحانات نهایی رو هم می شه به آسونی رد کرد .. از طرفی اگه اگه بخوان خیلی شورشو در بیارن همونطور که گفتید .. فقط معدل امتحانات نهایی تاثیرگذار خواهد بود .. وگرنه من که امسال غیر انتفاعی می خونم می بینم که با پول می شه نمره خرید پس نگران همچین مساعلی نباشید ..
-
سلام تاثیرش امسال ۳۰درصد مثبت
-
@BlAcK-Wo_oLF Fragile maryam111 نازنین جمالی 0 ممنون از همگی
-
-
سلام
یکی میشه دقیقا توضیح بده معدل امتحان نهایی چقدر در کنکور تاثیر داره و آیا این تاثیر معدل مثبته و یا با امتحان کنکور حساب میشه؟Mohamad56 سلام شاید تجربه من به دردتون بخوره
کارنامه که میاد جلوی همه ستون هاش برای خیلی از بچه ها ( مثلاً توی تجربی کمتر از ده هزار) مینویسند بدون تاثیر سوابق
یعنی نمره های دیپلم هیچ اثری نداشته اند اما این مجوز شده برای خیلی ها که دوران طلایی جمع بندی همراه با امتحانات نهایی را از دست بدن و بگن اینا که اهمیتی ندارد و یک جمع بندی مناسب نداشته باشند و این خیلی به ضررشونه چون بعد امتحان نهایی واقعا هیچ وقتی برای جمع بندی دوازدهم نیست -
Mohamad56 سلام شاید تجربه من به دردتون بخوره
کارنامه که میاد جلوی همه ستون هاش برای خیلی از بچه ها ( مثلاً توی تجربی کمتر از ده هزار) مینویسند بدون تاثیر سوابق
یعنی نمره های دیپلم هیچ اثری نداشته اند اما این مجوز شده برای خیلی ها که دوران طلایی جمع بندی همراه با امتحانات نهایی را از دست بدن و بگن اینا که اهمیتی ندارد و یک جمع بندی مناسب نداشته باشند و این خیلی به ضررشونه چون بعد امتحان نهایی واقعا هیچ وقتی برای جمع بندی دوازدهم نیست -
Mohamad56 ن کنکور ۱۴۰۱ درصدش ۶۰ .۴۰ ینی ۶۰ درصد معدل تاثیر داره
فهلن این تصویب شده
و اینکه منظور از مدل فقد نمره ی کتبی س ساله
ک برای ۴۰۱ حرفش هست ک معدل س سال تاثیر داشته باشه
هنوز معلوم نیس..
این چیزی بود ک من میدونسمFragile نه فکر نکنم هر سه سال رو حساب کنن چون اول که امتحانات هر سه سال نهایی نیست، دوم اینکه اگر هم اینجور باشه چون امتحانا نهایی نبودن خیلی از معلم ها نمره کیلویی میدن و خیلی ها هم با پول نمره میخرن،
شاید این جریان برای کنکور 1402 به بعد بتونن بزارن -
Mohamad56 در تاثیر معدل در کنکور گفته است:
maryam111 خیلی ممنونم کنکور 1401 هم به همین شکله تقریبا؟
والا از الان نمیتونیم بگیم که قطعا اینطوریه چون ممکنه امسال و سال بعد اطلاعیه جدیدی بیاد و عوض شده باشه
اخیرا اینطوری بوده حالا بعدا باید منتظر اطلاعیه های سنجش بمونیم -
Mohamad56 در تاثیر معدل در کنکور گفته است: