گوارش ملخ
-
سلام بچه ها
الان داشتم صفرتا صد آقای موقاری گوارش ملخ رو میدیدم نوشته بودن "آغاز گوارش مکانیکی ملخ دهان(آرواره ها)" ینی آرواره ها رو جزئی از دهان گرفتن
خوب ولی جمله کتاب میگه "ملخ با استفاده از آرواره هاموادغذایی را خرد و به دهان منتقل میکند." یعنی آرواره بخشی قبل از دهانه و از دهان جداست دیگه؟نه؟ یا من اشتباه فهمیدم
تجربیا -
قبل از دهان
-
آرواره جزئی از دهان نیست، ولی تو تستا بیشتر دهان رو محل شروع گوارش مکانیکی در نظر میگیرن
-
سلام بچه ها
الان داشتم صفرتا صد آقای موقاری گوارش ملخ رو میدیدم نوشته بودن "آغاز گوارش مکانیکی ملخ دهان(آرواره ها)" ینی آرواره ها رو جزئی از دهان گرفتن
خوب ولی جمله کتاب میگه "ملخ با استفاده از آرواره هاموادغذایی را خرد و به دهان منتقل میکند." یعنی آرواره بخشی قبل از دهانه و از دهان جداست دیگه؟نه؟ یا من اشتباه فهمیدم
تجربیاzoohre hocini سلام...من داخل تستا که دیدم گفته گوارش مکانیکی از دهان شروع میشه این جمله رو غلط گرفته و گفته از آرواره ها شروع میشه که یعنی دهان و آرواره فرق داره
-
سلام بچه ها
تجربیاzoohre hocini سلام...پیرو نظر دوستی ک کامنت گذاشتن...درسته چون منم تویکی از تست هادیدم گفت ک درمحل آغاز گوارش شیمیایی گوارش کربوهیدرات هاهم آغازمیشه
ینی دهان رو در نظر گرفته ن آرواره هارو..یااآرواره هاروهم جزئی از دهان درنظر گرفته