سردرگمی
-
سلام، من پایه یازده تجربیم، یه مشاوره میخواستم ازتون:
من از کتابای قلم چی استفاده میکردم و از درسنامه مختصر و مفیدش خیلی راضی بودم تستاشم همه رو میزدم در کل همه چی داشت خوب پیش میرفت که بهم گفتن این کتابا سطحش پایینه!!هیچی دیگه دنیا دور سرم چرخید حس کردم این همه وقت ارزشمندم و تلف کردم!خلاصه انقد حرص خوردم که نگو
بعدش رفتم سراغ کتابای خیلی سبز....با وجود درسنامه طولانیی که داشت اونقدر مفید نبود(حداقل برای من )!رفتم تستاشو زدم یا سطحش خیلی پایین بود یا خیلی بالا. حسابی هم خسته شدم آخرشم انقدر بی انرژی و بی حال شدم که رو کتاب خوابم برد
️
به نظرتون چیکار کنم؟!راه خودمو ادامه بدم یا اونیکی بقیه میگن..؟اصلا نمیدونم چی خوبه چی بد -
از منابع متفاوت باید تست زد
-
سلام، من پایه یازده تجربیم، یه مشاوره میخواستم ازتون:
من از کتابای قلم چی استفاده میکردم و از درسنامه مختصر و مفیدش خیلی راضی بودم تستاشم همه رو میزدم در کل همه چی داشت خوب پیش میرفت که بهم گفتن این کتابا سطحش پایینه!!هیچی دیگه دنیا دور سرم چرخید حس کردم این همه وقت ارزشمندم و تلف کردم!خلاصه انقد حرص خوردم که نگو
بعدش رفتم سراغ کتابای خیلی سبز....با وجود درسنامه طولانیی که داشت اونقدر مفید نبود(حداقل برای من )!رفتم تستاشو زدم یا سطحش خیلی پایین بود یا خیلی بالا. حسابی هم خسته شدم آخرشم انقدر بی انرژی و بی حال شدم که رو کتاب خوابم برد
️
به نظرتون چیکار کنم؟!راه خودمو ادامه بدم یا اونیکی بقیه میگن..؟اصلا نمیدونم چی خوبه چی بدMaedeh Hdti خب خیلی منصفانه بخوایم قضاوت کنیم کتابای قلمچی جز در موارد خاص خیلی مناسب نیستن از کتابای خوبشون میشه آبی ریاضی و سه سطحی شیمی رو نام برد
ولی تو بعضی درسا مثل زیست به هیچ وجه چون با وجود کتابی مثل خیلی سبز یا چاپ اخیر نشر الگو یا حتی میکرو واقعا حرفی برای گفتن نداره (این حرف خود پشتیباناست)
دیگه خودتون میدونید
من اصلا با زیست خیلی سبز اوکی نبود ولی مجبور شدم عوض کنم منابعم رو
کلا خیلی سخت نگیر و اینکه استاندارد ترین ها خیلی سبز و میکرو هستن -
Maedeh Hdti خب خیلی منصفانه بخوایم قضاوت کنیم کتابای قلمچی جز در موارد خاص خیلی مناسب نیستن از کتابای خوبشون میشه آبی ریاضی و سه سطحی شیمی رو نام برد
ولی تو بعضی درسا مثل زیست به هیچ وجه چون با وجود کتابی مثل خیلی سبز یا چاپ اخیر نشر الگو یا حتی میکرو واقعا حرفی برای گفتن نداره (این حرف خود پشتیباناست)
دیگه خودتون میدونید
من اصلا با زیست خیلی سبز اوکی نبود ولی مجبور شدم عوض کنم منابعم رو
کلا خیلی سخت نگیر و اینکه استاندارد ترین ها خیلی سبز و میکرو هستنsaba zarei 0 ممنون