سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
رسم توابع و انتقال
-
سلام
در تابع جزء صحیح برای انتقالش مثل بقیه توابع باید نقطه یابی بشه؟؟؟؟!! اخه این تابع رو ببینید اگر بخدایم نقطه یابی کنیم تو فسمت اول که x ها۲برابر میشن نفطه y ها نباید ب این صورت باشه..
کلا رسم توابع و انتقال اونها برای هر تابعی(لگاریتمی/جزء صحیح و...) قاعده خاصی داره؟؟؟یا همه از یه قانون پیروی میکنن؟
این سوال وتابع در تصویر و یکی بگه لطفا
بزنید روی متن جایگزین عکس براتون میاد
متن جایگزین
@تجربیا @ریاضیا دانش آموز کنکوری -
تابع براکت یه سری هاش معروفن
که شکل شون رو باید بلد باشیداما این تابع ها رو بهتره خودتون رسم کنید یعنی اول بازه رو تکه تکه کنید بعد محدوده y ها رو به دست بیارید و رسم کنید
در نهایت منفی رو اعمال کنید -
دریا دریایی منم مشکلم همینه اقای ثابتی محدوده y به دست نیاورد من به دست میارم نباید این شکلی بشه ️
-
Morvarid Hamedi سلام کجا را متوجه نشدید؟
قوانین انتقال توابع برای انواع تابع یک جور است -
Morvarid Hamedi درمورد براکت یه سری نمودار معروف هست که باید بلد باشین
درمورد انتقال هم تو همه توابع قاعده یکسانی داره
[m[nx اگه تابع براکت ما باشه اندازه پله ها1برn و فاصله پله ها از همmمیشه -
z Gheibi نه خب ببینیداگر با نقطه یابی بریم بازه ی منفی ۲ تا صفر باید
y منفی دو باشه..
چرا؟چون وقتی نقطه یابی میکنیم و x بازه ی منفی ۲ تا صفر میشه y هم میشه منفی ۲
اما تو شکل منفی یک هست...
من میگم چرا اگر از تقطه یابی برم اینجور نمیشه؟
اخه ت انتقال توابع نقطه یابی میکردیم همیشه مثلا اگر x ها رو باید +۱ میکردیم اینکارو انجام میدادیم بعد xهای جدید و میذاشتیم داخل معادله و y جدید به دست میاوردیم رسم میکردیم.
اینجا چرا اینکار و انجام نمیدیم؟ -
Morvarid Hamedi من هم اولش ۲- به دست می آوردم ولی به دایرههای سبزی که کشیدم نگاه کنید اون دایره سبز میاد داخل براکت و جزصحیح ش میشه ۱-
-
Morvarid Hamedi اینجا هم میتونیم تابع اولیه جزصحیح را که به شکل زیر است بکشیم و تغییرات روش ایجاد کنیم
-
Morvarid Hamedi اینکه چرا ۱-شده را متوجه نشدید یا رسم با انتقال جزءصحیح یا هردو؟
متوجّه نشدید که ناراحتی نداره -
Morvarid Hamedi
اینجوری متوجه می شوید؟