سلام خدمت دوستان عزیز آلایی و مدیران محترم آلا
یه سوال ، چرا جزوه آقای صدری که توی سایت گذاشتید با جزوه توی فیلم ها فرق میکنه ! جزوه ای که توی فیلم ها هستش جا برای نوشتن و حل مسئله داره ولی جزوه ای که توی سایت قرار دادید خیلی خیلی جا کم داره . میشه این مورد رو درست کنید لطفا. ممنون
توی سایت هم تیکت دادم 😁
sohrab
@administrators
M.an
سلام.الان دومین باره دارم اینو مینویسم من جزوات دوره ی ریاضی آقای لکستانی پایه دهم رو اوایل آبان ماه خریداری کردم ولی فقط شامل فصل و اول و قسمتای ابتدایی فصل دوم هستش و ادامه ی جزوه ی فصل دوم و همچنین جزوه ی نکته و تست رو نداره/چند روزه منتظرم ولی باز همونه لطفا پیگیری کنید کل برنامه هام به هم ریخته.لطفاااا پیگیری کنید واقعا احتیاج دارم.
سلام بچهها 🐤
من یه فیلم رایگان از آریان حیدری درباره مثلثات دیدم و توی مبحث معادلات مثلثاتی از ۴ تا استراتژی فقط مورد اولو گفت. میشه لطفا اگه کسی یادشون داره یا فیلمشو داره برام بفرسته 🙇🏻
1686469580573-1155901903.jpg
16864696811181879947554.jpg
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بابک سادات یا اریان حیدری؟
-
سلام دوستان بین این دوتا دبیر کدوم بهتره و میشه باهاش راحت ارتباط برقرار کرد
-
کسی نیست جواب بده؟
-
کسی نیست جواب بده؟
-
چند قسمت از فیلمای آریان حیدری رو دیدم واقعا روشای خیلی خوبی داره
بابک سادات رو نمیدونم اگه از فیلماشون دارین از هر کدوم یه قسمت ببینین با هرکدوم راحت بودین اونو انتخاب کنین -
من شاگرد اریانم
خیلی راضیم
-
ali kalantari در بابک سادات یا اریان حیدری؟ گفته است:
من شاگرد اریانم
خیلی راضیم
شما شاگرد قضاتی هم بودین؟
-
miss.besharati
نه
ولی میشناسمش -
من خودم اگر بخوام بگم نظرم روی بابک ساداته چون خیلی مفهومی به نظرم قضیه رو میبره جلو
-
ببین من آریان حیدری رو دیدم ولی با بابک سادات هستم
آریان حیدری روش هاش همه جا جواب نمیده،بیشتر نمایشیه به نظرم و بچه گول میخوره فکر می کنه وااااااااااااای چ خفنـــه(!)