دانشگاه دولتی
-
سلام . من یک سوالی هست که فکرم رو همیشه به خودش اختصاص میده و اونم اینه که دانشگاه دولتی شهریه میگیره یا نه . چون من خودم از یک خانواده ی شهرستانی با وضعیت مالی متوسط به پایین هستم که دوست دارم رشته ی پزشکی تحصیل کنم به همین خاطر گه گاهی از دور و اطرافیانم میشنوم که میگن مثلا فلان پسر همسایه رشته پزشکی دانشگاه دولتی میخونه و پنج میلیون هم شهریه میده . بعد از طرفی وقتی که دوستم و یا مشاور مدرسه و جا های دیگه رو میگم میگن که دانشگاه دولتی همه چیزش غیر از پول کتاب ها و ایاب ذهابش رایگانه . حالا من موندم که چیکار کنم .
-
هزینه ای بابت تحصیل و خوابگاه نمیگیرن، غذا هم همینطور
ولی چیزای دیگه هست که میگیرن
البته همه ی اینا به دانشگاه ربط داره
-
هزینه ای بابت تحصیل و خوابگاه نمیگیرن، غذا هم همینطور
ولی چیزای دیگه هست که میگیرن
البته همه ی اینا به دانشگاه ربط داره
@amir-bernousi ممنونم بابت پاسختون
-
سلام . من یک سوالی هست که فکرم رو همیشه به خودش اختصاص میده و اونم اینه که دانشگاه دولتی شهریه میگیره یا نه . چون من خودم از یک خانواده ی شهرستانی با وضعیت مالی متوسط به پایین هستم که دوست دارم رشته ی پزشکی تحصیل کنم به همین خاطر گه گاهی از دور و اطرافیانم میشنوم که میگن مثلا فلان پسر همسایه رشته پزشکی دانشگاه دولتی میخونه و پنج میلیون هم شهریه میده . بعد از طرفی وقتی که دوستم و یا مشاور مدرسه و جا های دیگه رو میگم میگن که دانشگاه دولتی همه چیزش غیر از پول کتاب ها و ایاب ذهابش رایگانه . حالا من موندم که چیکار کنم .
James Johonson سلام
دانشگاه دولتی که میگن معمولا دوره روزانه منظور شون هست البته دانشگاه دولتی در برخی رشته ها پذیرش با پرداخت شهریه هم داره
دوره روزانه هیچ هزینه ای ندارد مثل مدرسه هرحالتی برای مدرسه داشتید توی این دانشگاه هم دارید غذا و خوابگاه هم یا رایگانه یا هزینه خیلی کمی داره
دوره شهریه پرداز مثل مدرسه غیر انتفاعی است اون هزینه دارد
شما درستون را بخونید خدا روزی رسونه
روز اولی که شروع کردم به درس خواندن برای کنکور یک عزیزی به من گفت نیت کن برای خدا درس بخونی اگرم قبول شدی پزشکه آدمی باشید دست به خیر باشید و پولکی نباشید بهم گفت اگه بخوای غیر این باشی اصلا قبول نمی شی!
فکر مالی اش را نکنید، میرسه از جایی که فکرشو نمیکنید و با تمرکز درستون را بخونید -
James Johonson سلام
دانشگاه دولتی که میگن معمولا دوره روزانه منظور شون هست البته دانشگاه دولتی در برخی رشته ها پذیرش با پرداخت شهریه هم داره
دوره روزانه هیچ هزینه ای ندارد مثل مدرسه هرحالتی برای مدرسه داشتید توی این دانشگاه هم دارید غذا و خوابگاه هم یا رایگانه یا هزینه خیلی کمی داره
دوره شهریه پرداز مثل مدرسه غیر انتفاعی است اون هزینه دارد
شما درستون را بخونید خدا روزی رسونه
روز اولی که شروع کردم به درس خواندن برای کنکور یک عزیزی به من گفت نیت کن برای خدا درس بخونی اگرم قبول شدی پزشکه آدمی باشید دست به خیر باشید و پولکی نباشید بهم گفت اگه بخوای غیر این باشی اصلا قبول نمی شی!
فکر مالی اش را نکنید، میرسه از جایی که فکرشو نمیکنید و با تمرکز درستون را بخونیدz Gheibi خیلی خیلی ازتون ممنونم بابت راهنمایی و جمله های زیباتون .
-
سلام
اگر #روزانه قبول شید هیچ شهریه ای نمیگیرن. ولی از #مازاد و #پردیس شهریه میگیرن. مثلا برای داروسازی مازاد حدود ۹ الی ۱۰ ت هر ترم شهریه بود (اخرین باری که یادمه!)
هزینه هاتون توی دانشگاه دولتی روزانه ایناست :
۱) هزینه خوابگاه هست که مبلغ کمیه. برای ما بستگی داره تو اتاق چن نفره باشیم.( مثلا من یه ترم تو اتاق ۶ نفره بودم و ۲۰۰ و خرده ای برام حساب شد)
توی ترم های اخیرمون صندوق رفاه دانشجویان خودش پرداخت میکنه و در اخر فارغ التحصیلی تسویه حساب میکنن با دانشجو پس کلا هزینه ای ازش نمیگیرن۲)هزینه بعدی هزینه سلف و غذا که اینم خیلی زیاد نیست و اخرین باری که یادمه قیمت مصوب پرسی ۱۵۵۰ اینا بود
حتی صندوق رفاه هر ترم وام به دانشجو ها میده.
۱)وام تحصیلی: زیاد نیست ولی خب از هیچی بهتره. دانشگاهای وزارت بهداشت مبلغ کمتری (تقریبا نصف!) نسبت به وزارت علوم میگیرن. مثلا وام اخیر ۸۵۵ ت برای ما بود ولی وزارت علوم ۱ و ۵۰۰. (برا مجردها. متاهل ها هر کدومشون تقریبا دو برابر وام میگیرن)
۲)وام اضطراری:یه بار در کل تحصیل میشه گرفت و مبلغش بالاتره
۳) وام های دیگه هم هست ک یادم نیستاینارو هم بعد فارغ التحصیلی قسطی با سود ۴ درصد پس میگیرن از دانشجو
در کل دانشگاه دولتی روزانه هزینه خاصی نداره و افراد با هر سطح مالی ای میتونن اونجا راحت درس بخونن -
James Johonson ایاب و ذهاب هم خود دانشگاها غالبا سرویس دارن و ساعتای خاصی سرویس میاد دانشجوهارو از در خوابگاه سوار میکنه میبره دانشگاه ک اونم رایگانه
حتی بچه هایی ک شیفت دارن تو بیمارستانو هم میبره بیمارستان
البته اخرین باری ک یادمه اینجوری بود چون من خیلی وقته از سرویس استفاده نکردم -
James Johonson سلام. اونجوری که من میدونم دانشگاه دولتی روزانه اصلا پولی نمیگیرن به عنوان شهریه. در ضمن اصلا فکرتو درگیر اینجور چیزا نکن تلاشتو بکن انشالله که موفق میشی و به اهداف میرسی، اونورم خدا درست میکنه. خودش حواسش به همه هست، مخصوص به بنده ای که تلاش میکنه و بهش ایمان داره.
دُکی از الان به چیزای منفی فکر نکن ایمان داشته باش که شرایطت بهتر میشه.
موفق باشی دکتر
-
z Gheibi خیلی خیلی ازتون ممنونم بابت راهنمایی و جمله های زیباتون .
James Johonson خواهش میکنم موفق باشید پرقدرت ادامه بدید