قول و قرار
-
بسمربالشهدا والصدیقین
سلام بچهها زیاد بلد نیستم مقدمه چینی کنم،سخنرانیمم خوب نیست
راستش به نظر من ما برای پوستر پخش کردن و شعر و نوحه خوندن برای شهدا خوبیم ولی موقع عمل کنار میکشیم...
اینجا میخوایم قول قرارایی که هزار تا شنبه ازش گذشته رو بگیم و از حاج قاسم بخوایم توی این راه برامون دعا کنه...
میتونه توی درس خوندمون باشه،نماز خوندن، درست کردن اخلاقمون، غیبت نکردن و.....فقط حواسا جمع که داریم با خدا عهد میبندیم و شهید واسطه قرار دادیم پس مواظب باشیم که نباید زیر حرفمون بزنیم
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@حاجقاسم -
بسمربالشهدا والصدیقین
راستش به نظر من ما برای پوستر پخش کردن و شعر و نوحه خوندن برای شهدا خوبیم ولی موقع عمل کنار میکشیم...
اینجا میخوایم قول قرارایی که هزار تا شنبه ازش گذشته رو بگیم و از حاج قاسم بخوایم توی این راه برامون دعا کنه...
میتونه توی درس خوندمون باشه،نماز خوندن، درست کردن اخلاقمون، غیبت نکردن و.....فقط حواسا جمع که داریم با خدا عهد میبندیم و شهید واسطه قرار دادیم پس مواظب باشیم که نباید زیر حرفمون بزنیم
@تجربیا
@ریاضیا
@حاجقاسمزهرا بنده خدا
ان شاء الله -
بسمربالشهدا والصدیقین
@تجربیا
@ریاضیا
@حاجقاسمزهرا بنده خدا 🥺🥺سلام...موضوع خیلی جالبی انتخاب کردی
....خب من قبلا قول دادم و زدم زیرش و خیلی خیلی شرمنده ام....
امیدوارم بخشیده بشم و کمکم کنه بتونم انجامش بدم اون کارو(
خعلی محسوس بهش اشاره کردم)
-
زهرا بنده خدا 🥺🥺سلام...موضوع خیلی جالبی انتخاب کردی
....خب من قبلا قول دادم و زدم زیرش و خیلی خیلی شرمنده ام....
امیدوارم بخشیده بشم و کمکم کنه بتونم انجامش بدم اون کارو(
خعلی محسوس بهش اشاره کردم)
@ermia-mirzakhani انشاءالله این دفعه ارادتون قوی تر بشه
-
سلام