شروع از الان از کجا شروع کنم؟
-
میخوام از جایی شروع کنم اونم شروع قوی نمیتونم پیدا کنم کلافه ام دیگه از این وضعیتم خسته ام
ELNAZ XIAVI در لطفا راهنمایی کنید گفته است:
میخوام از جایی شروع کنم اونم شروع قوی نمیتونم پیدا کنم کلافه ام دیگه از این وضعیتم خسته ام
ELNAZ XIAVI در لطفا راهنمایی کنید گفته است:
دقیقا منم مثل توام
-
من یازدهم ولی سردرگم شدم نمیدونم از کجا شروع کنم نمیدونم تو درس ها کدوم هارو الویت قرار بدم میخوام از یه جایی شروع کنم ولی نمیدونم کجا روش مطالعه و مرور بلد نیستم دیگه همه چیو قاطی کردم خواهش میکنم راهنمایی ام کنید.
ELNAZ XIAVI اول یه هدف برا خودتون تعیین کنین که چی میخواین و رتبه ای که میخوادو پیدا کنین و هدفتون رسیدن به رتبه ای بهتر از اون باشه
بعدش با وویسای اقای فشار نحوه برنامه ریزی و امثالهم رو یاد بگیرین
بعدش پر قدرت شروع به خوندن کنین
چون دیر موقع به خودتون نیومدید میتونین اگر قشنگ بخونین باقی مسیرو موفق باشین -
من یازدهم ولی سردرگم شدم نمیدونم از کجا شروع کنم نمیدونم تو درس ها کدوم هارو الویت قرار بدم میخوام از یه جایی شروع کنم ولی نمیدونم کجا روش مطالعه و مرور بلد نیستم دیگه همه چیو قاطی کردم خواهش میکنم راهنمایی ام کنید.
ELNAZ XIAVI سلام
آرامش تونو حفظ کنید سپس برای هر درسی یک دبیر انتخاب کنید (اگر درسی واقعا قوی هستید فیلم دیدن لازم نیست) اوقات هفته را بین همه دروس تقسیم کنید هیچ درسی کم اهمیت نیست فقط باید ببینید برای شما کدام درس وقت بیشتری می گیرد و کدام کمتر
بعد از مطالعه دروس تست بزنید نه کم بلکه خیلی زیاد
در انتها از خودتون آزمون بگیرید شرکت در آزمون آزمایشی هم می تواند کمک کننده باشد -
ELNAZ XIAVI قرار نیست قوی شروع کنی از یه جایی شروع کن و بخون به تدریج دستت میاد
-
ELNAZ XIAVI اول یه هدف برا خودتون تعیین کنین که چی میخواین و رتبه ای که میخوادو پیدا کنین و هدفتون رسیدن به رتبه ای بهتر از اون باشه
بعدش با وویسای اقای فشار نحوه برنامه ریزی و امثالهم رو یاد بگیرین
بعدش پر قدرت شروع به خوندن کنین
چون دیر موقع به خودتون نیومدید میتونین اگر قشنگ بخونین باقی مسیرو موفق باشینamirh_hmyf ممنون از راهنمایی تون کجا میتونم یه ویس ها گوش کنم
-
ELNAZ XIAVI سلام
آرامش تونو حفظ کنید سپس برای هر درسی یک دبیر انتخاب کنید (اگر درسی واقعا قوی هستید فیلم دیدن لازم نیست) اوقات هفته را بین همه دروس تقسیم کنید هیچ درسی کم اهمیت نیست فقط باید ببینید برای شما کدام درس وقت بیشتری می گیرد و کدام کمتر
بعد از مطالعه دروس تست بزنید نه کم بلکه خیلی زیاد
در انتها از خودتون آزمون بگیرید شرکت در آزمون آزمایشی هم می تواند کمک کننده باشد -
ELNAZ XIAVI قرار نیست قوی شروع کنی از یه جایی شروع کن و بخون به تدریج دستت میاد
-
خب اگر اينقدر درگيري مشاور بگير تا كامل راهنماييت كنه ولي به عنوان يك دوازدهمي اگر جات بودم از دروس اختصاصي يازدهم كه ضريب بالاتري داره شروع ميكردم اولويت بندي ميكردم و ميخوندم تست ميزدم و از عمومي ها هم عموميهاي دير بازده مثل ادبيات و ترجمه و تعريب عربي و... شروع ميكردم
saba alipanah مشاور دارم ولی میرم پیشش یک هفته یا2هفته انرزی انگیزه میگرم بعد بازم این شکلی ام
-
z Gheibi سلام ممنون از راهنمایی تون یا متاسفانه یا خوشبختانه یا هرچی من در درس ها در یک سطح قرار دارم متوسطم
ELNAZ XIAVI خواهش میکنم
اینکه در همه دروس در یک سطح هستید خوشبختانه به حساب میآید موفق باشید
-
تجربی یازده تجربی @مشاوره @یازدهم @دوازدهم @دهم
-
ELNAZ XIAVI منم یازدهمم
- اولویت اولت اختصاصیات باشه
درکنارش عمومیاتم پیش ببر
میدونم الان سردرگمی ولی بهت حق میدم
-
باتوجه به نیازت از هردرسی که میخوای الان شروع کن
چون وقتی شروع کنی، میفهمی چیارو عقبی و تازه اونجاست که میفهمی عمق فاجعه کجاست!!! -
توی یه تاپیک دیگه ام گفتم...ببین.. برنامه ریزی کن ولی آرمانی نباشه...باتوجه به تواناییات....چون که پایت هم مهمه روزای اول از ساعت مطالعاتی پایین شروع کن(اگه به ساعت مطالعاتی بالا عادت نداری) و کم کم ببرس بالا ...مثلا برسون ماکزیمم 8ساعت
-
بنظر من (نظر شخصی خودمه)میتونی یه ماهو بزاری پای خودت و برنامه ریزیات....از مدرسه هم هر امتحانی داشتی تقلب کن!!!ولی حتما اون یه ماهو بشین درس بخون.....این یه ماهو سعی کن خودتو برسونی به دروس مدرست...وقتی به اونا رسیدی باهاشون پیش برو و یا ازشون سبقت بگیر...
-
ببین باور میکنی من تا این امتحانای ترم اصلا فیلم دبیر ریاضیمو نگا نمیکردم چون فکر میکردم کسل کننده درس میده و دقیقا چند ساعت قبل امتحان فهمیدم خیییلیی بهتر میتونم با دبیرم یاد بگیرم؟؟پس خواهش میکنم وقتی بعد از اون یه ماه رسیدی به تدریس معلمات، به دبیرای خودتم اعتماد کن شاید بهتر باهاشون متوجه شدی
الان شاید خیلی مطالب یادم نیاد/ ولی هرسوالی داشتی رو بپرس جواب میدم
-
ELNAZ XIAVI خواهش میکنم
اینکه در همه دروس در یک سطح هستید خوشبختانه به حساب میآید موفق باشید
-
z Gheibi دلیل اینکه همه دروس تون یکسان باشه چیزه خوبیه چون : توی کنکور اگر دوتا درس را هردو ۵۰ بزنید بهتره تا این که یکی را۸۰ بزنید یکی را ۲۰ انحراف معیار و... حساب میکنن در یک سطح بودن خیلی خوبه
-
ELNAZ XIAVI منم یازدهمم
درکنارش عمومیاتم پیش ببر
میدونم الان سردرگمی ولی بهت حق میدم
-
باتوجه به نیازت از هردرسی که میخوای الان شروع کن
چون وقتی شروع کنی، میفهمی چیارو عقبی و تازه اونجاست که میفهمی عمق فاجعه کجاست!!! -
توی یه تاپیک دیگه ام گفتم...ببین.. برنامه ریزی کن ولی آرمانی نباشه...باتوجه به تواناییات....چون که پایت هم مهمه روزای اول از ساعت مطالعاتی پایین شروع کن(اگه به ساعت مطالعاتی بالا عادت نداری) و کم کم ببرس بالا ...مثلا برسون ماکزیمم 8ساعت
-
بنظر من (نظر شخصی خودمه)میتونی یه ماهو بزاری پای خودت و برنامه ریزیات....از مدرسه هم هر امتحانی داشتی تقلب کن!!!ولی حتما اون یه ماهو بشین درس بخون.....این یه ماهو سعی کن خودتو برسونی به دروس مدرست...وقتی به اونا رسیدی باهاشون پیش برو و یا ازشون سبقت بگیر...
-
ببین باور میکنی من تا این امتحانای ترم اصلا فیلم دبیر ریاضیمو نگا نمیکردم چون فکر میکردم کسل کننده درس میده و دقیقا چند ساعت قبل امتحان فهمیدم خیییلیی بهتر میتونم با دبیرم یاد بگیرم؟؟پس خواهش میکنم وقتی بعد از اون یه ماه رسیدی به تدریس معلمات، به دبیرای خودتم اعتماد کن شاید بهتر باهاشون متوجه شدی
الان شاید خیلی مطالب یادم نیاد/ ولی هرسوالی داشتی رو بپرس جواب میدم
Zaraa سلام ممنون از راهنمایی قشنگت
می دونی من اوایل به تدریس شون نگاه میکردم اصلا خوب نبود به خاطر همین از الا استفاذه میکنم یا خودم میخونم و ممنونم از حرفات به به من انرزی مثبت دادن من شروع میکنم دیگه ناامید دل سرد نمیشم هیچ وقت انشاالله
-
ممنونم از همه ی بچه هایی که منو راهنمایی کردن از تک تک تون صمیمانه تشگر میکنم
-
می دونی من اوایل به تدریس شون نگاه میکردم اصلا خوب نبود به خاطر همین از الا استفاذه میکنم یا خودم میخونم و ممنونم از حرفات به به من انرزی مثبت دادن من شروع میکنم دیگه ناامید دل سرد نمیشم هیچ وقت انشاالله
ELNAZ XIAVI در شروع از الان از کجا شروع کنم؟ گفته است:
قربانت
ایشالله که میترکونی
هر حرفی داشتی هم درخدمتم -
ELNAZ XIAVI در شروع از الان از کجا شروع کنم؟ گفته است:
قربانت
ایشالله که میترکونی
هر حرفی داشتی هم درخدمتم -
z Gheibi مرسی لطف کردی با این حرفت یکم اعتماد به نفس پیدا کردم
ELNAZ XIAVI خواهش میکنم
شما یازدهمی وقت دارید و به فکر هم هستید دیگه مشکلی نمیمونه پر قدرت ادامه بدید -
amirh_hmyf ممنون از راهنمایی تون کجا میتونم یه ویس ها گوش کنم
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
ممنون