سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
مبارزه با کمال گرایی یا اهمال کاری
-
eliwe تعرفه هاشون که واقعا آدمو اذیت میکنه چون چیزی مثل کمالگرایی نیاز به روان کاوی داره و آدم باید یاد بگیره رو خودش کار کنه روان کاوی هم طولانی مدته اکثرا شاید 6 ماه یا بیشتر لازم باشه کسی مداوم بره خیلی هزینه میشه
تو دوران کنکور هم هر کی کنکوریه اعصابش داغون میشه از این قضیه
حالا توهین که من ندیدم راستش
ولی یه چیزی هست اونم اینه که هر چیزی نیاز به تمرین داره برای کمال گرا نبودن نیازه یه سری تمرین ذهنی انجام بشه که واسه هر کسی فرق میکنه
سر همینم من به شخصه کمکی نمیتونم بکنم اما میگم مدنظر داشته باشین که ممکنه یه سری از کسایی که میگن نتیجه نگرفتن علتش میتونسته این باشه که تمریناشونو انجام ندادن یا تدوام نداشته کارشون -
Hg L 0 حرفت کاملا درسته، ولی خب آدم میترسه، اینکه اینقدر هزینه کنه و بعدش مشکلت مسخره شه یا بداهه گویی کنه که بشین بخون و …
و راجب کمال گرایی توی یکی از تاپیکای همین سایت یه کتاب پیدا کردم، رایگان بود، اسمش از شنبه هست، نمیدونم نتیجه بده یا نه
راستی خیلی ممنون بابت راهکارت، انشالله بقیه دوستانم بیان کمک کنن -
سلام
من مدت طولانی به شدت کمال گرا بودم و این مسئله ضربه های ناخوشایندی بهم زد. البته این رو هم در نظر داشته باشید که کمال گرایی اگر کنترل شده باشه خیلی مفید هست و باعث پیشرفتتون میشه. چرا؟ چون در شما از خودتون یک سری انتظارات و توقعاتی به وجود میاد که به عنوان نیروی بسیار قوی باعث سوق به جلو میشه. اما چه زمانی کمال گرایی بهتون آسیب میزنه؟ وقتی قدرت کنترلش از دستتون خارج بشه. به جای اینکه شما زمامدار اون باشید، تحت فرمان اون هستید. از خودتون در هر زمینه ای توقعات غیر منطقی خواهید داشت. به طور مثال، وقتی یک مبحث جدید درس رو شروع میکنید انتظار دارید با یکبار مطالعه کردن به تسلطی در حد یک فیلسوف برسید و وقتی این اتفاق رخ نمیده که کاملا طبیعی هم هست شما فکر میکنید این نتیجه کم کاری شما هست، درصورتی به معنای واقعی کلمه تمام تلاشتون رو به کار بردید. یعنی از یک نتیجه کاملا طبیعی شما احساس نارضایتی میکنید و نسبت به خودتون ناامید میشید و اینجوری که: من که هر کاری میکنم درست نمیشه پس حتما آدم مناسبی برای این کار نیستم. من اصلا برای هیچی ساخته نشدم. اینجاست که خود تخریبی کاذب و در ادامه اون پسرفت اتفاق میوفته و شما به خاطر اون ذهنیت اشتباه در انجام دادن کار های ساده هم دچار مشکل خواهید شد. عاملی که قبلاً باعث پیشرفت اون میشد به خاطر زیاده روی، اصلی ترین عامل سایش روحتون و پسرفت در هرکاری شده.
اما راه حل چیه؟ من خودم این روش رو پیش گرفتم و تا تونستم کمال گرایی در حد مناسب تنظیم کنم.
اول اینکه قبول کنید شما یک انسان هستید و به طور قطع در زندگی وارد هر زمینه ای که بشید اشتباهاتی از جانب شما صورت میگیره و این درصورتی که از حد خارج نشه، کاملا طبیعی هست. همه اشتباه میکنن حتی افراد موفقی که شما میشناسید و علاقه داریم مثل اونها رفتار کنید. اما تفاوت اونها با توده مردم این هست که یک اشتباه رو دوباره تکرار نمیکنن و از هر اشتباهی درس میگیرن.
دوم اینکه، خواه ناخواه همیشه افرادی هستن که از ما بالاترن و به قول معروف: دست بالای دست بسیار است. شما نباید سعی کنید که با اونها مبارزه کنید. حالا از یک نفر یا دو نفر جلوتر زدید. بقیه رو چکار می کنید؟ تا کی توی زندگی با خودتون و دیگران میخواهید بجنگید؟
این جمله خیلی مهمه: شما خودتون رو فقط باید با خود گذشتتون مقایسه کنید. شما از شرایط زندگی بقیه مگه به طور کامل اطلاع دارید که حق مقایسه خودتون رو با دیگران میدید؟ شما فقط از شرایط زندگی خودتون اطلاع کامل دارید. پس مناسب ترین فرد برای مقایسه خودتون هستید. مثلا، من گذشته خیلی آدم احساسی و زودرنج بودم با هر حرفی اشک از چشمام جاری میشد اما من امروز میدونه چطور احساساتش رو کنترل کنه و اجازه بده منطقه حکمرانی کنه. این خودش یک پیشرفت خیلی خیلی بزرگیه. من کسانی رو میشناسم که با ۴۰, ۵۰ سال سن، هنوز قدرت کنترل احساساتشون رو ندارن و هیچکس نمیتونه روی اونها حساب باز کنه و قابل اعتماد نیستند. اما شما به عنوان یک فرد کمالگرا این پیشرفت رو نمیبینید و به نظرتون خیلی ناچیز و عادی به نظر میاد. -
eliwe در مبارزه با کمال گرایی یا اهمال کاری گفته است:
Hg L 0 حرفت کاملا درسته، ولی خب آدم میترسه، اینکه اینقدر هزینه کنه و بعدش مشکلت مسخره شه یا بداهه گویی کنه که بشین بخون و …
ما لازم نیست تموم 6 ماه رو برین ببینین نتیجه میده یا نه بعد 3 جلسه معمولا دیگه دستتون میاد این کارش درسته،به دردتون میخوره و... یا نه
و راجب کمال گرایی توی یکی از تاپیکای همین سایت یه کتاب پیدا کردم، رایگان بود، اسمش از شنبه هست، نمیدونم نتیجه بده یا نه
امیدوارم نتیجه بگیرین
راستی خیلی ممنون بابت راهکارت، انشالله بقیه دوستانم بیان کمک کنن
خواهش میکنم کاری نکردم
-
E.B.BUTTERFLY توضیحاتتون کاملا منطقی و کامل بود، خیلی ممنون که وقت گذاشتین سعی میکنم به کار ببندم
-
eliwe ولی یک چیزی رو میگم امتحان کنین ببنین نتیجه میده یا نه
هر موقع رفتاری دیدین از خودتون که حس کردین منشا میگیره از کمالگراییتون همون موقع(مهم نیس چه کاری دارین چه درسی دارین میخونین فردا آزمون هست یا نیست هیچی اون لحظه مهم نیست جز چیزی که میگم)
همون لحظه بیاید از خودتون سوال بپرسید که چرا این تفکر رو دارین؟
مثلا صبح خواب میمونین بنا به هر دلیلی ساعت 10 صبح پا میشین
و این میاد تو ذهنتون که لعنت
من الان بیدار شدم کدوم کنکوریه که این موقع پا میشه
اصلا مگه میشه با این وضع نتیجه گرفت
این چه مدلشه؟
و انقدر به خودتون حس منفی میدین که دیگه برای باقی روز میشه گفت افسردگی میگیرین و اهمال کاری و کماگرایی شما رو تو دام خودش میندازه
درست قبل پرسیدن این سوالای منفی سعی کنید به یاد بیارین که
الان چطوری میتونم اوضاع رو بهتر کنم؟
آیا من میتونم تمام برنامم رو امروز تموم کنم؟
اگه نمیشه چطور جبرانش کنم؟ چی رو حذف کنم تا بتونم بهترین عملکرود در زمان باقی مونده داشته باشم
سوال بپرسید در جهت حل کردنش و جواباشون رو پیدا کنینو این رو هیچ وقت فراموش نکینن که انسان هستین و نه ربات!
خسته میشین
خواب میمونین
حوصلتون سر میره
یه اتفاقی میوفته از دست شما همه چیش خارجه
این زمانا فقط از ورود هر نوع فکر منفی به ذهنتون جلوگیری کنین و دنبال راه حال باشین
من حتی میتونم از امواج آلفا اینا هم بگم که اگه مغزتون تو این حال باشه
یعنی زمانی که هنوز گیجی خواب رو دارین و به اصطلاح ویندوزتون بالا نیومده خیلی مهمه اون لحظه به مغزتون چی میگین خیلیییییییییی مهمه -
Hg L 0 کاملا حرفتونو قبول دارم، اینکه اول صبحتو چطور شروع میکنی خیلیییی مهمه
ولی جدیدا وارد یه لول جدیدی از اهمال کاری شدم، اینکه مهمون میاد خونمون، بعدش هی برنامه میریزم، ژورنال مینویسم و راهکار مینویسم، و هی میگم فردا شروع میکنم، یا شب شروع میکنم و هی هر روزم داغون میشه
ولی مشخص نیست این بعدا کیه