شروع از الان از کجا شروع کنم؟
-
Zaraa سلام ممنون از راهنمایی قشنگت
می دونی من اوایل به تدریس شون نگاه میکردم اصلا خوب نبود به خاطر همین از الا استفاذه میکنم یا خودم میخونم و ممنونم از حرفات به به من انرزی مثبت دادن من شروع میکنم دیگه ناامید دل سرد نمیشم هیچ وقت انشاالله
ELNAZ XIAVI در شروع از الان از کجا شروع کنم؟ گفته است:
می دونی من اوایل به تدریس شون نگاه میکردم اصلا خوب نبود به خاطر همین از الا استفاذه میکنم یا خودم میخونم و ممنونم از حرفات به به من انرزی مثبت دادن من شروع میکنم دیگه ناامید دل سرد نمیشم هیچ وقت انشاالله
قربانت
ایشالله که میترکونی
هر حرفی داشتی هم درخدمتم -
ELNAZ XIAVI در شروع از الان از کجا شروع کنم؟ گفته است:
قربانت
ایشالله که میترکونی
هر حرفی داشتی هم درخدمتم -
z Gheibi مرسی لطف کردی با این حرفت یکم اعتماد به نفس پیدا کردم
ELNAZ XIAVI خواهش میکنم
شما یازدهمی وقت دارید و به فکر هم هستید دیگه مشکلی نمیمونه پر قدرت ادامه بدید -
amirh_hmyf ممنون از راهنمایی تون کجا میتونم یه ویس ها گوش کنم
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
ممنون
-
ELNAZ XIAVI منم یازدهمم
- اولویت اولت اختصاصیات باشه
درکنارش عمومیاتم پیش ببر
میدونم الان سردرگمی ولی بهت حق میدم
-
باتوجه به نیازت از هردرسی که میخوای الان شروع کن
چون وقتی شروع کنی، میفهمی چیارو عقبی و تازه اونجاست که میفهمی عمق فاجعه کجاست!!! -
توی یه تاپیک دیگه ام گفتم...ببین.. برنامه ریزی کن ولی آرمانی نباشه...باتوجه به تواناییات....چون که پایت هم مهمه روزای اول از ساعت مطالعاتی پایین شروع کن(اگه به ساعت مطالعاتی بالا عادت نداری) و کم کم ببرس بالا ...مثلا برسون ماکزیمم 8ساعت
-
بنظر من (نظر شخصی خودمه)میتونی یه ماهو بزاری پای خودت و برنامه ریزیات....از مدرسه هم هر امتحانی داشتی تقلب کن!!!ولی حتما اون یه ماهو بشین درس بخون.....این یه ماهو سعی کن خودتو برسونی به دروس مدرست...وقتی به اونا رسیدی باهاشون پیش برو و یا ازشون سبقت بگیر...
-
ببین باور میکنی من تا این امتحانای ترم اصلا فیلم دبیر ریاضیمو نگا نمیکردم چون فکر میکردم کسل کننده درس میده و دقیقا چند ساعت قبل امتحان فهمیدم خیییلیی بهتر میتونم با دبیرم یاد بگیرم؟؟پس خواهش میکنم وقتی بعد از اون یه ماه رسیدی به تدریس معلمات، به دبیرای خودتم اعتماد کن شاید بهتر باهاشون متوجه شدی
الان شاید خیلی مطالب یادم نیاد/ ولی هرسوالی داشتی رو بپرس جواب میدم
- اولویت اولت اختصاصیات باشه
-
من یازدهم ولی سردرگم شدم نمیدونم از کجا شروع کنم نمیدونم تو درس ها کدوم هارو الویت قرار بدم میخوام از یه جایی شروع کنم ولی نمیدونم کجا روش مطالعه و مرور بلد نیستم دیگه همه چیو قاطی کردم خواهش میکنم راهنمایی ام کنید.
ELNAZ XIAVI اگه تو برنامه ریزی مشکل دارین من برناتو رو پیشنهاد میکنم ولی فقط برای دروس اختصاصی
-
ELNAZ XIAVI اگه تو برنامه ریزی مشکل دارین من برناتو رو پیشنهاد میکنم ولی فقط برای دروس اختصاصی
امیر زنگویی ممکنه برنامتون رو همین جا بارگذاری کنید تا من هم بتوانم با برنامه خودم چکش کنم ؟
-
سلام
تو اینترنت در مورد تند خوانی تحقیل کن . احتمالا منابع خوبی گیر میاری اگر زرنگ باشی میتونی به طور رایگان اموزشش رو ببینی .
اگر روی چرکته ژاپنی هم وقت بزاری کولاک میشی. تو یو توب ویدیو های اموزشی ای ازش دیدم.