سوال از حد سال 12 اوم
-
@mitra-ism-rahmani در سوال از حد سال 12 اوم گفته است:
سلام وقتتون بخیر
دوستان محبت کنید این تست را توضیح بدید من کلا جوابم خیلی عجیب غریب درمیاد . بعد تو گزینه ها هم نیست
ریاضیا تجربیا دوازدهم همیارسلام جواب سوالتون میشه ۱ دلیلشم اینه که شما باید یک مثبت رو توی معادله ایکس تابع قرار بدید و تابع یک منفی رو به شما میده
اینجور سوالا همش روی مثبت منفی میچرخه
توی پاسخنامه هم همینو توضیح داده منتهی همه پاسخنامه ها به بدترین نحو اینو توضیح میدن:/ -
اگر ایکس رو توی ضابطه قرار بدید به ترتیب داریم:
۱.دو ضربدر یک مثبت که میشه دو مثبت
۲. دو مثبت منهای یک که میشه یک مثبت
۳.و اینجا چون توی صورت یکِ مطلق رو داریم و توی مخرج یک مثبت رو ،،،، چون مخرج یه ذره از صورت بزرگتره(همون اندازه مثبت) پس جواب کسر یکِ منفی بدست میاد
و وقتی شما از سمت چپ به عدد یک نزدیک بشی تابع به شما y=1 رو میده که جواب حده -
@mitra-ism-rahmani گزینه ۲
-
۳.و اینجا چون توی صورت یکِ مطلق رو داریم و توی مخرج یک مثبت رو ،،،، چون مخرج یه ذره از صورت بزرگتره(همون اندازه مثبت) پس جواب کسر یکِ منفی بدست میاد
و وقتی شما از سمت چپ به عدد یک نزدیک بشی تابع به شما y=1 رو میده که جواب حده@infinitie-a در سوال از حد سال 12 اوم گفته است:
۳.و اینجا چون توی صورت یک مطلق رو داریم و توی مخرج یک مثبت رو ،،،، چون مخرج یه ذره از صورت بزرگتره(همون اندازه مثبت) پس جواب کسر یک منفی بدست میاد
و وقتی شما از سمت چپ به عدد یک نزدیک بشی تابع به شما y=1 رو میده که جواب حدهآها ممنون این همون روشی بود که دنبالش میگشتم
خیلی ممنون -
سبحان الله
چرا اسم تاپیکم تغییر کرده !!!!!
من که اسمش را حد خالی گذاشته بودم
اصلا تاپیک خودم را نشناختم