روش مطالعه زبان
-
سلام بچه ها من اصلا واسه زبان نمیدونم باید چطوری درس بخونم و اینکه چیکار کنم که تو کنکور درصد بالایی از زبان رو داشته باشم الانم یازدهمی هستم و هیچی تست از زبان نزدم
لطفا راهنماییم کنید
-
سلام بچه ها من اصلا واسه زبان نمیدونم باید چطوری درس بخونم و اینکه چیکار کنم که تو کنکور درصد بالایی از زبان رو داشته باشم الانم یازدهمی هستم و هیچی تست از زبان نزدم
لطفا راهنماییم کنید
-
لطفا راهنماییم کنید
-
لطفا راهنماییم کنید
راضیه دهقانی سلام وقتتون بخیر .برای زبان اگر میخواین تست بزنین اول روی واژگان مسلط بشین بعد از اون گرامر رو خوب یاد بگیرید .بعد تست ها رو بزنین .
وقتی تست های بخش کتای درسی رو زدین تحلیلشون کنید کجا رو درست زدید؟کجا بیشتر مشکل داشتید؟
و واژگان جدید رو یادداشت کنید . وقتی روی این تستها مسلط شدید . هر یک روز در میون میتونید تست کلوز یا ریدینگ بزنید و روی اونا مسلط بشین -
راضیه دهقانی سلام وقتتون بخیر .برای زبان اگر میخواین تست بزنین اول روی واژگان مسلط بشین بعد از اون گرامر رو خوب یاد بگیرید .بعد تست ها رو بزنین .
وقتی تست های بخش کتای درسی رو زدین تحلیلشون کنید کجا رو درست زدید؟کجا بیشتر مشکل داشتید؟
و واژگان جدید رو یادداشت کنید . وقتی روی این تستها مسلط شدید . هر یک روز در میون میتونید تست کلوز یا ریدینگ بزنید و روی اونا مسلط بشینFatemeh Soheilikia خیلی ممنون از راهنماییتون
بله حتما این کارو انجام میدم انشالله که نتیجه بده