زیست استاد موقاری
-
سلام به همه ی آلایی ها
من دهم تجربی هستم
میخواستم بگم کسایی هستن که صفر تا صد استاد موقاری رو دیده باشن و توانایی حل کردن تستو داشته باشن؟
من تو راه ابریشم فرسنگ اول تو زیست دهم فصل اول رو نگا کردم کامل
ولی وقتی اومدم کارگاه نکته و تست استاد موقاری نمیتونستم بزنم ((برای اولین بار میخواستم تست زیست شناسی بزنم))
به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟!
شما چطوری میدیدین و کی و چطوری تست حل میکردین؟
تروخدا بگین چون تو زیست شناسی عقبم
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
همیار
romisa
z Gheibi
دهم -
سلام به همه ی آلایی ها
من دهم تجربی هستم
میخواستم بگم کسایی هستن که صفر تا صد استاد موقاری رو دیده باشن و توانایی حل کردن تستو داشته باشن؟
ولی وقتی اومدم کارگاه نکته و تست استاد موقاری نمیتونستم بزنم ((برای اولین بار میخواستم تست زیست شناسی بزنم))
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
همیار
romisa
z Gheibi
دهمata mohseni در زیست استاد موقاری گفته است:
سلام به همه ی آلایی ها
من دهم تجربی هستم
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
همیار
romisa
z Gheibi
دهمببین دیدن کافی نیست
باید یاد بگیری
درضمن نکته نویسی کنی
الان بیای زیست پارسال منو ببینی سرت گیج میره(انقد نکته های اقا موقاریو نوشتم)
اول از همه تسلط
بعدش پیشنهاد میثکنم کارگاه نکته و تست ایشونو ببین فوت و فن حل کردن تستو میگن و یادمیگیری چطور تست بزنی
وگرنه ایشون عاالین و بنظرم بهترییین -
ata mohseni
ببین به قول آقای موقاری موفقیت در زیست دو تا بال داره یکیش آموزشه و اون یکی تست زنیکه بازم به قول خودشون ما ماشالا زیست مون عالیه
پس فقط تست زنیه می مونه که باید تعداد تست بالا و متنوع باشه
توی یه درسی مثل زیست اصلا توی تست زنی خساست به خرج نده تنوع منبع هات رو ببر بالا و در کنار اون ها حتما سراسری ها رو حل کن اونم چندین بارفقط به دیدن درسنامه کفایت نکن!
نگو خوب من که کلیپ ها رو دیدم پس یاد گرفتم دیگه نمی خواد تست بزنم ! نه این غلطههههه
اینو بدون که یه بخشی از آموزش تو باید با تست باشه
پس هرچی غلط بیشتر داشته باشی به نفعته
چون تا وقتی نشینی تست غلط بزنی نمی فهمی کجا رو درست یاد نگرفتی و آموزشت تو کجا ناقص بودهپس در کل از زدن تست نترس و برای شروع هم اول سراغ تست های سطح آسون برو که من توصیه میکنم سوالات کنکور ۷۰ تا ۸۰ رو بزنی
بعد سراغ تست های تالیفی برو و پک های ۱۰ تایی بزن و حتما حتما حتما پاسخ های همه رو چک کن
کم کم خودت میبینی که چقدر مهارتات افزایش پیدا کرده و حالا دیگه میتونی بری سر وقت تست های سنجشی و سرعتی -
ata mohseni
ببین به قول آقای موقاری موفقیت در زیست دو تا بال داره یکیش آموزشه و اون یکی تست زنیکه بازم به قول خودشون ما ماشالا زیست مون عالیه
پس فقط تست زنیه می مونه که باید تعداد تست بالا و متنوع باشه
توی یه درسی مثل زیست اصلا توی تست زنی خساست به خرج نده تنوع منبع هات رو ببر بالا و در کنار اون ها حتما سراسری ها رو حل کن اونم چندین بارفقط به دیدن درسنامه کفایت نکن!
نگو خوب من که کلیپ ها رو دیدم پس یاد گرفتم دیگه نمی خواد تست بزنم ! نه این غلطههههه
اینو بدون که یه بخشی از آموزش تو باید با تست باشه
پس هرچی غلط بیشتر داشته باشی به نفعته
چون تا وقتی نشینی تست غلط بزنی نمی فهمی کجا رو درست یاد نگرفتی و آموزشت تو کجا ناقص بودهپس در کل از زدن تست نترس و برای شروع هم اول سراغ تست های سطح آسون برو که من توصیه میکنم سوالات کنکور ۷۰ تا ۸۰ رو بزنی
بعد سراغ تست های تالیفی برو و پک های ۱۰ تایی بزن و حتما حتما حتما پاسخ های همه رو چک کن
کم کم خودت میبینی که چقدر مهارتات افزایش پیدا کرده و حالا دیگه میتونی بری سر وقت تست های سنجشی و سرعتیدریا دریایی الان صفر تا صد های ایشون رو دیدم برم تست کنکور 80 و... رو بزنم؟
تست آموزشی رو تا اونوقت بزنم که به تسلط برسم؟
به نظرتون منبع اول رو بزارم تست های آموزشی و منبع دوم رو تست های تسلط؟؟
-
دریا دریایی الان صفر تا صد های ایشون رو دیدم برم تست کنکور 80 و... رو بزنم؟
ata mohseni در زیست استاد موقاری گفته است:
دریا دریایی الان صفر تا صد های ایشون رو دیدم برم تست کنکور 80 و... رو بزنم؟
ببین اگه گفتم برو تست های کنکور ۷۰ تا ۸۰ رو بزن سر اینه که این تست ها راحت و ساده هستن و برای شروع کسی که تا حالا تست نزده خوبه
و منبع رو هم خودت باید با توجه به نیازت پیدا کنی ولی در کل خیلی سبز،الگو،گاج خوب هستن
تست های آموزشی هم میشه همین تست هایی که الان میزنی -
سلام به همه ی آلایی ها
من دهم تجربی هستم
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
همیار
romisa
z Gheibi
دهمata mohseni
شما در کنارش یه نت برداری بکنید و حتما قبل دیدن کارگاه نکته تست نکات راه ابریشم رو مرور کنید
در حین کارگاه نکته تست اگه نکته ی مهمتری دیدین یادداشتش کنید و بعد از اون برید سراغ تستای اسونبله درست شنیدین تستای اسون
اول با تستای اسون شروع کنید بعد متوسط بعد سخت
طبیعیه که من اگه تو مرحله اموزش برم سراغ غول اخر خب خسته میشم ولی همه پیشرفت ها کم کم اتفاق میوفته اونم تودرسی مثل زیست که مهمترین درس کنکور رشته تجربیه
سوالی بود درخدمتم -
ata mohseni
شما در کنارش یه نت برداری بکنید و حتما قبل دیدن کارگاه نکته تست نکات راه ابریشم رو مرور کنید
در حین کارگاه نکته تست اگه نکته ی مهمتری دیدین یادداشتش کنید و بعد از اون برید سراغ تستای اسونبله درست شنیدین تستای اسون
اول با تستای اسون شروع کنید بعد متوسط بعد سخت
طبیعیه که من اگه تو مرحله اموزش برم سراغ غول اخر خب خسته میشم ولی همه پیشرفت ها کم کم اتفاق میوفته اونم تودرسی مثل زیست که مهمترین درس کنکور رشته تجربیه
سوالی بود درخدمتمromisa راه ابریشم فقط فرسنگ اولو دارم که از دهم فصل 1 و 2 رو داره
فصل اولو کامل با استاد موقاری نگاه کردم تو راه ابریشم ولی وقتی میخواستم تست بزنم تو کارگاه نکته وتست بعضیاشو میتونستم بزنم
نت برداری تو راه ابریشم دیگه نیاز نیس که استاد میگفتن و همش تو جزوه بود
-
romisa راه ابریشم فقط فرسنگ اولو دارم که از دهم فصل 1 و 2 رو داره
فصل اولو کامل با استاد موقاری نگاه کردم تو راه ابریشم ولی وقتی میخواستم تست بزنم تو کارگاه نکته وتست بعضیاشو میتونستم بزنم
ata mohseni در زیست استاد موقاری گفته است:
romisa راه ابریشم فقط فرسنگ اولو دارم که از دهم فصل 1 و 2 رو داره
خب طبیعیه اونا برای ایجاد آمادگی شماست
اصلا جای نگرانی نیست همه ی تستایی که اول حل میشه جنبه ی آموزشی داره و نه سنجشی
شما وقتی اونمبحث رو مطالعه کردین تست ها رو هم اول با دید آموزشی و یادگیری حل کردین بعدش که به یه تسلط نسبی رسیدین اون موقع تست سنجشی برای سنجیدن یادگیریتون انجام میدین